- 2 Ağustos 2016
- 1.484
- 27.396
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Ahahahahaha tmm iste tam uykuluk yerkız buraya girmek için wc de şuan sen rapor diyorsun kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahaha tmm iste tam uykuluk yerkız buraya girmek için wc de şuan sen rapor diyorsun kız
ay ne demelisinAhahahahaha tmm iste tam uykuluk yer
Yansin gecelerrrr sabahada söndürelimmmuyumak en güzel bişey:) çocuk doğunca napacaz bakalım
ahaha tamam o zaman mideyi bozmuşum patrooon desin:)) zaten adam demiştir ne kadann aktif baarsaklı bi kız:))kız buraya girmek için wc de şuan sen rapor diyorsun kız
Uyuyp kaldigimi dusunsene ne romantikay ne demelisin
patron yakında kovacak zatenahaha tamam o zaman mideyi bozmuşum patrooon desin:)) zaten adam demiştir ne kadann aktif baarsaklı bi kız:))
hah deli ya gece erken yat sende wc de uyumamak içinUyuyp kaldigimi dusunsene ne romantik
Ohoo o daha biseymi benim her yerim aktfahaha tamam o zaman mideyi bozmuşum patrooon desin:)) zaten adam demiştir ne kadann aktif baarsaklı bi kız:))
Aman kovarsa kovsun bana helami yokpatron yakında kovacak zaten
hah deli ya gece erken yat sende wc de uyumamak için
oh lal laa mum da yak kız şöyle kokulusundan:)) başka kokuları bastırsın en azından:))Uyuyp kaldigimi dusunsene ne romantik
bize her yer hela:))Aman kovarsa kovsun bana helami yok
ooov :)) on parmağında on marifet baksana işleri heladan yürütüyor:)Ohoo o daha biseymi benim her yerim aktf
hahah bu çok yanlış bir cümle amaOhoo o daha biseymi benim her yerim aktf
bizim kız basıldı galiba sesi kesildi:))hahah bu çok yanlış bir cümle ama
çıkmak zorunda kalmıştır artıkbizim kız basıldı galiba sesi kesildi:))
nereye kadar şaapcak dimi:)) cırcır olsan durulmaz:))çıkmak zorunda kalmıştır artık
Ben iyiyiz:) çalışıyorum arada bakıyorum ışte çok isim var ama yapasim yokHosgeldin canim napak laflamaca sen napiyosunuz:)
Soğan ve sarımsak vazgeçilmez ikilim canım kızartma ve sarimsakli yoğurt mmmmmtopiğiniz hayıllı olsun kızlar,ismi güzel de ben sarımsakçıyım ne olucak şimdi
bak şimdi sabah sabah canım istediSoğan ve sarımsak vazgeçilmez ikilim canım kızartma ve sarimsakli yoğurt mmmmm