- 9 Ocak 2015
- 19.197
- 79.735
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Hoşbuldum kuzum iyiyim hamdolsun sen nasılsın numaralar baya giriyorsun bakıyorum da iştenmi çıktın?Ho howwww cane hosgeldin nasisin bitanem❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum kuzum iyiyim hamdolsun sen nasılsın numaralar baya giriyorsun bakıyorum da iştenmi çıktın?Ho howwww cane hosgeldin nasisin bitanem❤
Yok kuzu valla calisiyom gunduz kacamak yapip giriuom gecede uyuyakalana kadar dusunceli ferom❤Hoşbuldum kuzum iyiyim hamdolsun sen nasılsın numaralar baya giriyorsun bakıyorum da iştenmi çıktın?
Ginaydinn uyanmaya calisiyoz ya nedir bu arkadas of doyamadim gittiCücük severler derneği neydiyonuz
ooo helal:)) ne ediyonn:)latiyya ben adami bole etiketlerim
Kız sen hic uyumaz misin?Ginaydinn uyanmaya calisiyoz ya nedir bu arkadas of doyamadim gitti
Kahvalti sennnnooo helal:)) ne ediyonn:)
Uyuyorum ama yetmiyooo ya yetmiiyooo keske bi gun 30 saat olsaydiKız sen hic uyumaz misin?
Hosgeldin canim napak laflamaca sen napiyosunuz:)Baya muhabbetten geri kalmışım kızlar napiyonuz=)
Seni bekliyoz nirdesin sen nirdeeeCücük severler derneği neydiyonuz
Gece erken yat sende kızUyuyorum ama yetmiyooo ya yetmiiyooo keske bi gun 30 saat olsaydi
Ya ben yorgun olunca uyuyamiyorum ki ölede pis bi huyum varGece erken yat sende kız
kahvaltı yaptım tekrar bi uyku çöktü hep bu havalardan:)Kahvalti sennnn
Bendeki çöküntü hic gecmiyo anam hava bana hep aynikahvaltı yaptım tekrar bi uyku çöktü hep bu havalardan:)
işten rapor al git uyu kız uykum var çalışamıyom dersin:))Bendeki çöküntü hic gecmiyo anam hava bana hep ayni
yorgun olduğum zaman ölü gibi uyurumYa ben yorgun olunca uyuyamiyorum ki ölede pis bi huyum var
kız buraya girmek için wc de şuan sen rapor diyorsun kızişten rapor al git uyu kız uykum var çalışamıyom dersin:))
Helada uyicam artik klozetin ustundeişten rapor al git uyu kız uykum var çalışamıyom dersin:))
uyumak en güzel bişey:) çocuk doğunca napacaz bakalımyorgun olduğum zaman ölü gibi uyurum