• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü

angel_78_

ailesi meleğini bekliyo
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
544
0
96
40
Karabük
herkese mrb ;
konuları inceledim ama bulamadım varsa böyle bi konu kusura bakmayın...
1 aylık evliyim bebek istiyoruz.yaklaşık bir yıl önce ağrılı ve koyu reng kanama için doktora gittim çikolata kisti var dedi. sanırım küçük olduğu çin boyutunu filan söylemedi önemsemedi haliyle bekardımda..doğum kontrol hapı verdi.2 ay kullandım sonra bu siteyle tanıştım hayıt tohumu, civan perçemi, ada çayı derken ağrılarım dindi koyu renk yine oluodu ama zararsızdı. kontrole gitmedim. yine araştırırken gökçek iksiri buldum onuda kullandım bikez. iyi geldi mi küçüldü mü yok oldumu bilmiyorum. şimdilerde bebek istediğimiz için forum forum dolaşmıyorum direk buraya geldim. 1 ay içinde 2 defa test yaptım yoktu bebiş bu ay 7 sinde adet olmam gerekiyordu 8 ve 9 kasım kahverengi akıntılar geldi bugünse simsiyah kan diyim artık buna kanama oldu. acaba üstüne görme olabilir mi. ve kistiim varsa yumurtlama sorunum varsa diye araştırdım bu kez.. soğan kürü ve incir kürü sizce kullansam faydası olur mu? ve nasıl kullanmam gerek? aedt oldum muhtemelen üstüne görme gibi değil bugün başlasam sorun olur mu?iki kür zararlı mıdır? çok düşükte olsa hamilelik varsa sorun çıkartırmı? şimdiden tşk ediyorum.

neden bir kere daha dr a gitmedin belki çikolata kistin iyileşmedi.bitkiler ağrını alabilir ama kist gene orda durabilir.bence dr a gidip bi muayene ol bakalım kist iyileşmişmi şimdi burdan ne cvp versek medyumluk gibi olcak.ayrıca çikolata kisti öle hemen bitkiyle geçebilcek bi hastalık değil diye biliyorum ben aman ihmal etme

tşk ederim yarın gidiyorum karar verdim neden gitmedim açıkcacı ağrım şiddetli olmasaydı ben yine doktora gitmezdim acilden giriş yapıp hastalığımın teşhisi kondu ertesi günde ultrasonla teyit edildi. ağrılarım geçince ve kan normal kırmızıya geçince önemsemedim. ama yarın gidicem durum başka boyutlara gidiyor allah korusun ya bebişime engel olursa :(

herkese mrb ;
konuları inceledim ama bulamadım varsa böyle bi konu kusura bakmayın...
1 aylık evliyim bebek istiyoruz.yaklaşık bir yıl önce ağrılı ve koyu reng kanama için doktora gittim çikolata kisti var dedi. sanırım küçük olduğu çin boyutunu filan söylemedi önemsemedi haliyle bekardımda..doğum kontrol hapı verdi.2 ay kullandım sonra bu siteyle tanıştım hayıt tohumu, civan perçemi, ada çayı derken ağrılarım dindi koyu renk yine oluodu ama zararsızdı. kontrole gitmedim. yine araştırırken gökçek iksiri buldum onuda kullandım bikez. iyi geldi mi küçüldü mü yok oldumu bilmiyorum. şimdilerde bebek istediğimiz için forum forum dolaşmıyorum direk buraya geldim. 1 ay içinde 2 defa test yaptım yoktu bebiş bu ay 7 sinde adet olmam gerekiyordu 8 ve 9 kasım kahverengi akıntılar geldi bugünse simsiyah kan diyim artık buna kanama oldu. acaba üstüne görme olabilir mi. ve kistiim varsa yumurtlama sorunum varsa diye araştırdım bu kez.. soğan kürü ve incir kürü sizce kullansam faydası olur mu? ve nasıl kullanmam gerek? aedt oldum muhtemelen üstüne görme gibi değil bugün başlasam sorun olur mu?iki kür zararlı mıdır? çok düşükte olsa hamilelik varsa sorun çıkartırmı? şimdiden tşk ediyorum.

Canım soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanır... adet oluyosan çocuk olma ihtimali az oldğundan tehlikesi yok 7 gün sonra...

Back