2 yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor nedeni pko.rahim filmi,klomenler,çatlatma iğneleri...yoruldum.şu ana kadar hiç kür filan denemedim.birde onları deneyim istiyorum ama soğan kürünemi yoksa incir kürünemi başlamam gerek karar veremiyorum.birde adetin kaçıncı günü başlanıyor yani adetim bugün bitti benim.bu ay küre başlamak için geçmi kaldım.lütfen yardım edin bunaldım iyice.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
soğan ve incir kürleri hakkında yardım lütfen!!
- Konu Sahibi nopri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım önce soğan sonra incir kürü yapılıyor..soğan kürü adet bittikten 1 hafta sonra başlanıyor incir kürü ise nezaman istersen başlayabiliyorsun..eğerki adetlerin düzenli ve kistde yoksa direk incir kürünede başlayabilirsin..işallah bu kürlerle hamiş kalırsın ..belli olmaz bakarsın kürler vesile olur hamiş kalmana..allah yardımcımız olsun...aminn hamiş kalırsan yazmayı unutma :)
soğan kürü yapıyorsun ilk olarak. adetin bittikten 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam ediyorsun
diğer aylarda ise adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün devam ediyorsun
ben ilk olarak nisan ayında soğan kürü yapmıştım sonradan öğrenmiştim ki pko var.
bilseydim 2-3 ay devam ederdim. çünkü tek ay yeterli olmayabiliyor.
bence sen bir an önce soğan kürüne başla ve 2-3 ay devam et. bahsettiğim şekilde.
şunu da unutma ilk ay 15 gün, diğer aylarda 10 günü geçmeyecek.
incir kürünü tavsiye etmem ben yaptım üstelik de 21 gün yerine 13 gün yaptım buna rağmen 10 olan prolaktinim 23 oldu, 2 lerde olan tsh ım 5 oldu. dengemi alt üst ettim.
bu arada nisan ayından sonra ilk defa bu ay tekrar soğan kürü yapıyorum. kaynattım içerde ılımasını bekliyorum
ben ilk olarak nisan ayında soğan kürü yapmıştım sonradan öğrenmiştim ki pko var.
bence sen bir an önce soğan kürüne başla ve 2-3 ay devam et. bahsettiğim şekilde.
incir kürünü tavsiye etmem ben yaptım üstelik de 21 gün yerine 13 gün yaptım buna rağmen 10 olan prolaktinim 23 oldu, 2 lerde olan tsh ım 5 oldu. dengemi alt üst ettim.
bu arada nisan ayından sonra ilk defa bu ay tekrar soğan kürü yapıyorum. kaynattım içerde ılımasını bekliyorum
canım önce soğan sonra incir kürü yapılıyor..soğan kürü adet bittikten 1 hafta sonra başlanıyor incir kürü ise nezaman istersen başlayabiliyorsun..eğerki adetlerin düzenli ve kistde yoksa direk incir kürünede başlayabilirsin..işallah bu kürlerle hamiş kalırsın ..belli olmaz bakarsın kürler vesile olur hamiş kalmana..allah yardımcımız olsun...aminn hamiş kalırsan yazmayı unutma :)
teşekkür ederim cevap için.hemen başlıcam inşallah allah hepimize en kısa zamanda verir istediğimizi.
soğan kürü yapıyorsun ilk olarak. adetin bittikten 1 hafta sonra başlayıp 15 gün devam ediyorsun
bende soğam kürüne başlıcam hemen yalnız bunun tadı nasıldır acaba kulağa pek hoş gelmiyor:)))
bende soğam kürüne başlıcam hemen yalnız bunun tadı nasıldır acaba kulağa pek hoş gelmiyor:)))
başta biraz zorlanıyorsun ama sonradan alışıyorsun. sıcağa yakın şekilde ılık olarak iç. buna dayanma kişiden kişiye değişebilir. inş. dayanırsın ama soğan kürünü gerekirse nefes almadan içen insanlar var. bebeğin için dayanırsın inş. gelişinin vesilesi olsun
- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
yA arkadaşlar ben bu soğan kürüyle ilgili şunu merak ediyorum.suyunu içmek yerine kendisini yesek neden olmuyor.komik gelebilir soru ama merak ettim soğanları haşlayıp suyunu içiyoruz ya neden kendisini yemiyoruz direk ki ben soğanı yemeyi severim ama suyunu içmek pek işime gelmedi anlayacağınız...
yA arkadaşlar ben bu soğan kürüyle ilgili şunu merak ediyorum.suyunu içmek yerine kendisini yesek neden olmuyor.komik gelebilir soru ama merak ettim soğanları haşlayıp suyunu içiyoruz ya neden kendisini yemiyoruz direk ki ben soğanı yemeyi severim ama suyunu içmek pek işime gelmedi anlayacağınız...
:)) yok illa suyunu içecekmişiz benimde pek işime gelmedi ama.ilaç niyetine artıkk.