Soğan ve grip....

dün akşam soğanları yerleştirdim her yer ama ben tek tek koydum çocukların odsına ikitane koydum bu şekil yani
inşallah yararı olur bundan sonrada karar aldım mutlaka hergün akşam yemeğinde bir soğan kesip sofranın ortasına koycam hem yeriz hemde grip için faydası olur

bu bilgiyi paylaştığınız için çok çok tşk ederim, çok çabuk kapan ve ağır hasta olan bi kişilik olduğum için deneyeceğim bunu. vereliniortak

GÜzel bı paylaŞım emeĞıne saĞlıkkk
ben hep bı yerlere saklarım zaten kabuklu soĞan suyuda ıÇerım hergÜn bır kÜÇÜk fıncannnn ama ne kızım nede eŞım nede oĞlum soĞan yımıyorlar kokusununda sevmıyorlarrr:)

arkadaşlar bugün prof. dr. ibrahim Saraçoğlu Esra Ceyhan programında bu konuya değindi...ve soğan bi çok hastalığa ve özellikle antibiyotik özelliği bakımından baya zengin bir besin...ama soğanı kesilmiş olarak bir tabakta bulundurulacak kokusu buharlaşarak odadaki mikropları öldürüyor..bende büyüklerimden öyle duymuştum...kokusu ağır olsada sonuç ta mikrop kırıcı özelliği var...ve bi çok şeye faydası varmış...denemekte fayda var..sağlıklı günler a.s.

Soğanın kabuklarını soymayın çok beter kokar bir diğeride sakın o koyduğunuz soğanı yemeyin çünkü grip mikrobunu cücüğünde topluyor iyi olayım derken kötü olmayın sevgiler kızlar...

AAA çok şaşırdım bir soğansever olarak :)))))
Bütün faydalarını bildiğimi sanırdım,kabuklu soğanın faydasını ilk kez öğrendim.
Çok teşekkür ederim derhal deneyeceğim,çok çabuk mikrop kapan biri olarak bana iyi gelirse herkese iyi geleceğinden eminim.

Yalnız yazarken birşey geldi aklıma,bu soğanı zaman zaman yenisiyle değiştirmek gerekir değil mi_?
Bu konudada bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler

soğanı kesip salona koydum ilk gece burnum baya bi yandı kokusundan fakat düne göre daha iyiyim bu formül gerçekten bi mucize hastalığı başlama devresinde atlatırsam haber veririm mutlaka bide soğanın cücüğü kurudu benim mikroplardan sanırım :1shok:

kesip değil kabukla koymalısınız.
açıkta kalırsa kurur tabi.

buyaziyi gecenyil okudum ve uyguladim ayriyeten cig olarak salatalara dograyip ailece tükettik ayni sekilde cig sarimsakta cacikta filan yedik. veee sonuc psikolojikmi bilmiyorum ama iki kücük cocugum ve biz hic hasta olmadan ilkkez bir sonbahar kis ilkbahar gecirdik.

vay canına bu yazıyı şimdi gördüm çok ilginçmiş ama eminim faydalıdır :)

Hakikaten doğru olduğundan şüphem yok, çünki soğanlarımı balkonda tutardım ama aşırı sıcaktan zarar gördükleri için sepet içine dizip mutfağa almıştım. Ben çok sık grip olur-dum ama düşünüyorumda hakkaten hala neden grip olmadım bilmiyorumkismile

bende şimdi gördüm bu yazıyı şu an çok kötü gribim kaç gndür geçmiyor bende deneyeceğim inş işe yararopuyorumnanaktan

Ay benim sağım solum önüm arkam soğan ellam En son kuş gribi zamanı 1 günlüğüne hasta olmuştum. Ben bu bademcikleri ah aldırırım ölümsüz gibi hiç hasta olmuyorum. Dün gece tshirtle oturdum balkonda saatlerce bugün yerimde duramıyorum enerjiden. Başka marazlar çıkıyor gerçi o ayrı.

ay gercekten cok tesekkur ederim cok faydali bir bilgi bende yarindan tezi yok soganlari yerlestireyim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…