• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyundan sonra reglde pıhtılaşma

carmencarmen

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Arkadaşlar biz eşimle yaklaşık 9 aydır çocuk planlıyoruz henüz başarılı olamadık. Geçen ay regl bitiminin 2. Gününde soğan suyu kürüne başlamıştım 8 gün devam ettim sadece bu ay ki reglimde aşırı pıhtılasma oldu normalde de olan bir şey farkındayım ama bu sefer ki ekstra fazla geldi gözüme ve benim reglim de genelde pıhtılaşma 2.gün vs olurdu en fazla şimdi 4.gündeyim hala devam ediyor bahsettiğim durum ve bu ay daha yoğun bir regl geçirdim sizce sebebi soğan kürü mü

Tabiki soğan kürü sebep olmuştur, doktor bir ilaç verecekse önce alerjiniz var mı yok mu diye bakıyor, ilacın içinde sağlık sorunlarınızı tetikleyecek birşey varsa yazmıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız doktora başvurun, bilmediğiniz kürleri yapıp vücudunuza zarar vermeyin..

Tabiki soğan kürü sebep olmuştur, doktor bir ilaç verecekse önce alerjiniz var mı yok mu diye bakıyor, ilacın içinde sağlık sorunlarınızı tetikleyecek birşey varsa yazmıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız doktora başvurun, bilmediğiniz kürleri yapıp vücudunuza zarar vermeyin..
Soğan kürü kullanmadan önce regl miktarımda ciddi düşüş vardı birkaç aydır ve hiç tatmin edici değildi bu kür tam tersi rahmimi temizledi bence olumsuz geldiğini düşünmüyorum tabiki bunun için doktora da gideceğim randevu günümü bekliyorum.Fikir almak amaçlı sormak istedim görüşünüz için teşekkürler

Back