- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
Benim önceki doktorumda eşime test falan yapmadı genellikle önce kadın üzerinden sorun arıyor doktorlar ama yanlış. Şimdiki doktor direkt yaptı eşime de test ve azda olsa sorun çıktı. 2 ay klomen kullandım eşimdeki sorundan dolayı da tedaviye cevap vermemişiz. 2 ayımız boşuna gitti bizim. Tavsiyem eşininde sperm testini yaptırması sebebi de ikinizinde tedavisi aynı anda olur ve fazla zaman kaybı olmaz. Belirsizlik insanı daha çok strese sürüklüyor o yüzden herşeyi öğren. İnternette çok net cevaplar alamadığımız için aklımız karışıyor sen direkt doktoruna danış o yüzden önce iyi bir doktor bulmaya çalış. Nerde yaşıyorsun aynı yerde isek belki faydam dokunur?Yok yapılmadı eşime test bana smear testi hormon testi yaptı sonra klomen verdi yanı doktorum asık suratlı hiç anlatmıyor açıklamıyor ben araştırıyorum netten gidince soruyorum öyle cevap veriyo halbukı kendisi söylemesi lazım pek memnun degilim zaten diger ay gel demişti tekrar başka doktora gidicem içime sinen dogru düzgün doktor bulamadım para tuzagı çoguda
Benim önceki doktorumda eşime test falan yapmadı genellikle önce kadın üzerinden sorun arıyor doktorlar ama yanlış. Şimdiki doktor direkt yaptı eşime de test ve azda olsa sorun çıktı. 2 ay klomen kullandım eşimdeki sorundan dolayı da tedaviye cevap vermemişiz. 2 ayımız boşuna gitti bizim. Tavsiyem eşininde sperm testini yaptırması sebebi de ikinizinde tedavisi aynı anda olur ve fazla zaman kaybı olmaz. Belirsizlik insanı daha çok strese sürüklüyor o yüzden herşeyi öğren. İnternette çok net cevaplar alamadığımız için aklımız karışıyor sen direkt doktoruna danış o yüzden önce iyi bir doktor bulmaya çalış. Nerde yaşıyorsun aynı yerde isek belki faydam dokunur?
Allah gönlünüze göre versin insallah olur bir sıkıntı var mı peki doktora gittiniz miCanım muhtemelen strestendir yada mevsimlerden benim de yeni bitti 15 gün boyunca içtim hamilelik icin 2 senedir olmuyo insallah bu sefer olur sıkıntı yapma stres kaynaklı da olabiliyo
Galiba bana da yaramadı bende ciğerlerimde iltihap vardı o ay iyi oldum ama şimdi aynıyım nefes almakta zorlaniyorumBendede aynısını yaptı kullandıgıma pişman olmuştum dengemi bozdu 1 hafta gecikmişti adetim sogan suyu bazılarına çok iyi geliyor ama bazılarınada hiç yaramıyor
Aynen o ay benimki 8 gün gecikti bir sonraki ay tam gününde geldi bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef bugün kanamam var tekrar kullanıp kullanmama da kararsizimBende çok okudum hamile kalan falan bide ben deneyim dedim :) adet olamayanlar düzensiz olanlara çok iyi gelmiş düzenlemiş erken bile olmuşlar benim zaten düzenliydi tam tersi düzensiz yaptı bana yaramadı
Doktora göründünüz mü peki o ne dediMerhaba kızlar. Henüz klomen tedavisinden çıktım. Klomen kullandığım ikinci ay 23 yumurtam çatlamadığı için adet tam olamadım ve lekelenme bitikten sonra soğan suyuna başladım 15 gün sabah akşam içtim ancak adet olmadım. Ben yumurtamın çatlamamış olmasına bağladım bu durumu ama ne kadar doğrudur bilemiyorum açıkçası. Her bünyede farklı oluyor elbette ama Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım belki soğan suyu sonrası adeti gecikenlerde benim yaşadığım durumdan ötürü olmuştur. Doktorunuza başvurun mutlaka.
Çok geçmiş olsun kesinlikle stres çok etkili. Ben sınava da hazırlanıyorum ne kadar geç o kadar iyi düşüncesi var yine de insan neden olmuyor diye soruyor.Uzun olacak biraz ama.
Çatlatma iğnesi vermedi doktorum ama keşke Verse idi. İlk ay günde 2 tane klomen kullandım 4 yumurtam büyümüştü ve çatladı hepsi. İkinci ay günde 4 tane klomen kullandım 5-6 tane idi sanırım büyüyen yumurtam. 2 tanesi çatlamamıştı. Şiddetli kaşık ağrımda vardı ayrıca. Doktorum adete dönüşecek diyip Doğum kontrol ilacı vermişti kullanmadım ve iki ay oldu adet olmadım sonra doktor değiştirdim. 3 kez beta testi yaptırdık negatif çıktı. Söktürücü verdi canım tarlusal adında adetin 3. Günüde hormon testi vereceğim ve ne yazıkki Smear testinde enfeksiyon çıktığı için enfeksiyon tedavisine başladıkstres yapma şakın stres çok büyük etken olduğu için klomen dahi işe yaramayabilirmiş doktorumun söylediği bunlar. Kendinize meşgale bulun eşinle. Rabbim beraat kandili yüzü suyu hürmetine kimseye evlat hasreti çektirmesin bir an önce hayırlısıyla gebe kalırız inşallah.
Allah iyi doktora rast getirsin o kadar önemli ki doktor. Insan rahat rahat derdini anlatmak istiyor ama çoğunluğu kafasında savma peşindeYok yapılmadı eşime test bana smear testi hormon testi yaptı sonra klomen verdi yanı doktorum asık suratlı hiç anlatmıyor açıklamıyor ben araştırıyorum netten gidince soruyorum öyle cevap veriyo halbukı kendisi söylemesi lazım pek memnun degilim zaten diger ay gel demişti tekrar başka doktora gidicem içime sinen dogru düzgün doktor bulamadım para tuzagı çoguda
Çok geçmiş olsun kesinlikle stres çok etkili. Ben sınava da hazırlanıyorum ne kadar geç o kadar iyi düşüncesi var yine de insan neden olmuyor diye soruyor.
Hicbir sıkıntı yok dedi ama olmuyo nedense ve her 10 kadindan 7sinin çocuğu olmuyo yediklerimizden midir nedir anlamadim stres yapma dedi doktor ama kafaya takilmicak gibi degil kiAllah gönlünüze göre versin insallah olur bir sıkıntı var mı peki doktora gittiniz mi
Bnce tekrar kullanma cnm ibrahim saracoglu da 6 ayda bir yapın diyo zaten doktora danısmadan soğan suyu icilmesin diye uyariyo kiminin rahim duvarları ince oluyomus sürekli soğan suyu kullanımı daha da inceltiyomus fazlası zarar beklicez Rabbim insallah nasip eder bize deAynen o ay benimki 8 gün gecikti bir sonraki ay tam gününde geldi bu ay kimyasal gebelik yaşadım maalesef bugün kanamam var tekrar kullanıp kullanmama da kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?