Soğan suyu yumurtlama dönemi içilir mi?

Eylullum1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
899
975
23
Kızlar geçen ay 3 cm kistim vardı adetlemi gitti bilmiyorum ama sorna adet oldum o sürede 4-5 gün soğan suyu içip doktora gittim yoktu kist şimdi yumurtlama dönemi geldi soğan suyu zarar verir mi yumurtaya ya da bebeğin tutunmasına ne zaman bırakmak lazım?

Bnmde 6 cm polikist vardı doğum kontrol hapı verdi bu ay kist gitsin dedi soğan kürü başladım adet bitiminin 3 . günü başladım çocuk da istiyoruz

Bende adet günü muayene olurken doktor 5.5 santimlik kist var dedi, adetim biter bitmez soğan suyu içmeye başladım bugün 10. Gün pazartesi kontrolüm var inşallah gitmiştir. Soğan suyu yumurtlamayı destekler bilginiz olsun

Ama doğum kontrol hapı yazdı olmaz ki soğan kürü kist için yaptım diğer ay yumurtlama için inş ağrıma gidiyor bebek isterken korunmak

Ama doğum kontrol hapı yazdı olmaz ki soğan kürü kist için yaptım diğer ay yumurtlama için inş ağrıma gidiyor bebek isterken korunmak
İnşallah doktor banada vermez , benimde zoruma gidiyor canim bende aşılama tedavisine başlamak icin gitmiştim ama kist çıktı hemde rahimde

İnşallah doktor banada vermez , benimde zoruma gidiyor canim bende aşılama tedavisine başlamak icin gitmiştim ama kist çıktı hemde rahimde
Ben bugün 6. Korunma hapını içtim adetin 3. Günü başladım soğan kürü ile bugün ilaca son verip küre devam etmek istiyorum sende kürü uygula sonucu gidince görelim

Pazartesi 14. Gününüz oluyor bence erimiştir
İnşallah canım ama herkeste ise yaramıyor bakalım görücez inşallah seninkide gider, benim bu ay gitmezse adetten sonra tekrar soğan suyuna başlıycam ilaç kullanmak istemiyorum

Bnmde 6 cm polikist vardı doğum kontrol hapı verdi bu ay kist gitsin dedi soğan kürü başladım adet bitiminin 3 . günü başladım çocuk da istiyoruz
Ben kist dedikten sonra soğan suyunu 4-5 gün içme ile gittim özelde doktora kist yok dedi ya adetle gitti ya da soğan suyu ama şimdi ovu pik verdi. Bide bu kistler tekrarlar mı? Yumurtlama zamanı zarar verir mi diyede korkmadım değil ama yarın içmem artık

Aaaa o zaman zarar vermez yani değil mi yumurtlama zamanı? İnşallah fayda görürsün canım ben de görülmedi 2.kontrolde ama kistler tekrarlıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…