Bnmde 6 cm polikist vardı doğum kontrol hapı verdi bu ay kist gitsin dedi soğan kürü başladım adet bitiminin 3 . günü başladım çocuk da istiyoruzKızlar geçen ay 3 cm kistim vardı adetlemi gitti bilmiyorum ama sorna adet oldum o sürede 4-5 gün soğan suyu içip doktora gittim yoktu kist şimdi yumurtlama dönemi geldi soğan suyu zarar verir mi yumurtaya ya da bebeğin tutunmasına ne zaman bırakmak lazım?
Ama doğum kontrol hapı yazdı olmaz ki soğan kürü kist için yaptım diğer ay yumurtlama için inş ağrıma gidiyor bebek isterken korunmakBende adet günü muayene olurken doktor 5.5 santimlik kist var dedi, adetim biter bitmez soğan suyu içmeye başladım bugün 10. Gün pazartesi kontrolüm var inşallah gitmiştir. Soğan suyu yumurtlamayı destekler bilginiz olsun
İnşallah doktor banada vermez , benimde zoruma gidiyor canim bende aşılama tedavisine başlamak icin gitmiştim ama kist çıktı hemde rahimdeAma doğum kontrol hapı yazdı olmaz ki soğan kürü kist için yaptım diğer ay yumurtlama için inş ağrıma gidiyor bebek isterken korunmak
Ben bugün 6. Korunma hapını içtim adetin 3. Günü başladım soğan kürü ile bugün ilaca son verip küre devam etmek istiyorum sende kürü uygula sonucu gidince görelimİnşallah doktor banada vermez , benimde zoruma gidiyor canim bende aşılama tedavisine başlamak icin gitmiştim ama kist çıktı hemde rahimde
Pazartesi 14. Gününüz oluyor bence erimiştirİnşallah doktor banada vermez , benimde zoruma gidiyor canim bende aşılama tedavisine başlamak icin gitmiştim ama kist çıktı hemde rahimde
İnşallah canım ama herkeste ise yaramıyor bakalım görücez inşallah seninkide gider, benim bu ay gitmezse adetten sonra tekrar soğan suyuna başlıycam ilaç kullanmak istemiyorumPazartesi 14. Gününüz oluyor bence erimiştir
Ben kist dedikten sonra soğan suyunu 4-5 gün içme ile gittim özelde doktora kist yok dedi ya adetle gitti ya da soğan suyu ama şimdi ovu pik verdi. Bide bu kistler tekrarlar mı? Yumurtlama zamanı zarar verir mi diyede korkmadım değil ama yarın içmem artıkBnmde 6 cm polikist vardı doğum kontrol hapı verdi bu ay kist gitsin dedi soğan kürü başladım adet bitiminin 3 . günü başladım çocuk da istiyoruz
Bende adet günü muayene olurken doktor 5.5 santimlik kist var dedi, adetim biter bitmez soğan suyu içmeye başladım bugün 10. Gün pazartesi kontrolüm var inşallah gitmiştir. Soğan suyu yumurtlamayı destekler bilginiz olsun
Aaaa o zaman zarar vermez yani değil mi yumurtlama zamanı? İnşallah fayda görürsün canım ben de görülmedi 2.kontrolde ama kistler tekrarlıyor mu bilmiyorum.
Ovulasyon testi yaptım bugün pikti artık içmiyim ozaman,Yumurtlama takibi yaptın mı yumurta çatladıktan sonra içme
Ovulasyon testi yaptım bugün pikti artık içmiyim ozaman,
Aralıklarla içtim adetten sonra 1 hafta içtim bu haftada 2-3 kez içtim bugün pikti test 2 güne çatlar sanırımÇatladıgını gördüysen bırak kaç gün içmiştim
Çatlamayı görene kadar muhakkak içAralıklarla içtim adetten sonra 1 hafta içtim bu haftada 2-3 kez içtim bugün pikti test 2 güne çatlar sanırım
İçtim canım inşallah bu ayda kist olmamıştırÇatlamayı görene kadar muhakkak iç
İnş canım inşİçtim canım inşallah bu ayda kist olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?