Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugun 2. Soğan suyuma basladım,10 gun kullancam..bakalım bu sefer ne zaman adet olcam cok merak edıyorum

Bugun adetımın 5. Gunu,yıne 1 bardak hayıt ıcıcem,artık yarın 2'ye cıkartırım tekrardan:) normal adet olunca karın dümdüz oluyo cok sevınıyorum,butun şişkinlik gidiyo valla

merhaba
benim sorunum biraz farklı ama hayıtı duyunca yazayım dedim.bende 4 aylık evliyim yumurtalığımda kist çıktı..doktor ameliyat dedi özelde fakat devlet hastahanesine gittiğimde ameliyatlık değil dedi falan..bende bi akrabadan doğal tıpla ilgileniyo o bana bi karışım verdi hayıt,çörekotu,ısırgan,keten,üzerlik tohumundan bi karışım verdi onu yap dedi bakalım ne olacak..sizin bir bilginiz var mı acaba?

merhaba..ben bu karısımı hıc duymadım canım,hayıt ve corekotu kendı baslarına cok faydalıymıs ama,bu karısımla ılgılı bı bılgım yok malesef..

yinede teşekkür ederim cnm ya..banada söylediler bi deneyeyim dedim..mayıs ayında kontrolum var bakalım bi ilerleme olacak mı

Bende olamıyordum kist oldugunu soyledıler bır ay ılac kullandım kıstım erımıstı daha sonrasında 2 ay yine sorun yasadm fakat kist felan yoktu tamamen psikolojik.Kafana takıtıgın için olamıyorsun inan bana. Kafama takmamaya olurum demeye basla ben oyle yaptım olumsuz hiç düşünmedim ve yaklasık 3 aydır günü gününe adet görüyorum.

arkadaşlar ben bunu internetten okudum
bilmem işinize yararmı isteyen googleden araştırsın
ve miktarını nasıl kullanıldıgını okusun

testeredişliaslanpençesi otu
ibrahim saraçoglu -bu otu Allah kadınların rahimi için yaratmış -demiş
ben hiç kullanmadım
ama
adet düzensizligine
adetdüzensizliginden oluşan kıllanmalara
miyoma ura
çocuk olmasına
herşeye birebir çok faydası oldugunu duydum

doğrudur

Kızlar ya,ben bugun aktardan hayıt otu almaya gıttım,orda bana hayıt yagı tavsıye ettı calısan..yanı herhalde yağdır,sıvı bırseydı..gunde 2 sefer suya damlatılarak alınıyomus..otundan daha hızlı etkı gosterır dedı ama guvenemedım..napsam alsam mı acaba ya onu da,kullanan var mı boyle bısey..

janx cım soğan suyunun tarifini yazabilirmisin sen nasıl kullandın? memnunmusun:26:

janx cım soğan suyunun tarifini yazabilirmisin sen nasıl kullandın? memnunmusun:26:

ben akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce 1.5 su bardağı kaynamış suyun içine orta boy bir soğanı 4e bölüp attım,5 dakka kaynatıp ılıyınca içtim cnm..ikinci kürüm biteli 6 gün oldu ama hala olmadım adet..bekliyorum :S

merhaba janx ve sevgilim06 :) nasılısnız.
beni endokrin.e yönlendirdiler prolaktin yüksekliği nedeni ile. endokrine muayene oluyorum.MR ve 8kanı verdim. 5mm hipofizer mikroadenom la uyumlu bir şey çıktı hipofiz emarında. dktor fazla üzerinde durmadı fonksiyonu yok dedi 2 kan tahlili daha istedi. birini sabah aç karnına. diğerini akşam 11 de 2 tane hap içecem sabah 8 kanı verecem.

geçmiş olsun canım.haberdar et bizi gelişmelerden

ben 17 martta oldum en son adet.halen tık yok bende.arada bir kırap giriyo haa olacam diyorum yok olamıyorum

yalnız olmadığımı gördüm artık ağlama noktasındayım
soğan suyu faydasız civanperçemi faydasız
artık ilaçla olmak istemmiyorum
kafayı yiyeceğim artık
adet olup şikayet edenler varya onlaraa gıcık oluyorum biz gözünün içine bakıyoruz
adet oldugum gün oyun oynayasım geliyor
bıktım Allahım((

Bende en son 1 nısan'da adet oldum..belırtımde yok ya,hayıt ıcıyorum ama kımbılır ne zaman olcam valla canım bende daha gencken adet olunca sıkayet ederdım,duzensız olmaya baslayınca adet olmayı ozler oldum..sımdı de duzenlı olanları kıskanıyorum valla..

Benim de adetim cok duzensizdi hatta adet olmuyordum da denilebilirdi.
Ben en az iki ay boyunca gunde iki fincan adacayi ictim,
odur budur 28-29 gunde bir adet olurum.
Masallah saat gibi calisiyor simdi
O yuzden benim size onerebilecegim tek sey ADACAYIIIIII

adetin düzene girmesinden başka ne etkiler gördün vücutta su toplması ,kilo, kabızlık, göğüslerde büyüme, kıllarda azalma , saç gürleşmesi veya azalması vs ?
mesela hayıt saç döküyor ,ishal yapıyor zayıflatıyor,kılları azaltıyor, vücuttaki fazla suyu atıyor, göğüs büyütüyormuş.
ya da düzene girmesinden başka etki görmedin mi.

Saclarim cok dokuluyordu duzensiz adet oldugumda o sac dokulmem durdu.
Vucudumdaki siskinlik gecti balon gibi sondum.
Killanmam durdu hatta seyreklesti diyebilirim.
Sakinlestirdi beni Adacayi ondan once adet olamiliyorum diyede cok sinirli cabuk parlayan biriydim.
Kisacasi ben hicbir ilac kullanmadim.
Hic icilmiycek kadar sogan suyu ictim ama nafile faydasini gormedim,
birgun internette bir sitede okudum adacayinin o okunda faydali oldugunu bende nasil olsa bitkidir birsey olmaz diyerek kullandim,
doktoruma danistim tabii ki onceden sakincasi olmadigini soyledi.
Allah hayirli sifalar versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…