Bugun adetımın 5. Gunu,yıne 1 bardak hayıt ıcıcem,artık yarın 2'ye cıkartırım tekrardan:) normal adet olunca karın dümdüz oluyo cok sevınıyorum,butun şişkinlik gidiyo valla
merhaba..ben bu karısımı hıc duymadım canım,hayıt ve corekotu kendı baslarına cok faydalıymıs ama,bu karısımla ılgılı bı bılgım yok malesef..merhaba
benim sorunum biraz farklı ama hayıtı duyunca yazayım dedim.bende 4 aylık evliyim yumurtalığımda kist çıktı..doktor ameliyat dedi özelde fakat devlet hastahanesine gittiğimde ameliyatlık değil dedi falan..bende bi akrabadan doğal tıpla ilgileniyo o bana bi karışım verdi hayıt,çörekotu,ısırgan,keten,üzerlik tohumundan bi karışım verdi onu yap dedi bakalım ne olacak..sizin bir bilginiz var mı acaba?
arkadaşlar ben bunu internetten okudum
bilmem işinize yararmı isteyen googleden araştırsın
ve miktarını nasıl kullanıldıgını okusun
testeredişliaslanpençesi otu
ibrahim saraçoglu -bu otu Allah kadınların rahimi için yaratmış -demiş
ben hiç kullanmadım
ama
adet düzensizligine
adetdüzensizliginden oluşan kıllanmalara
miyoma ura
çocuk olmasına
herşeye birebir çok faydası oldugunu duydum
yinede teşekkür ederim cnm ya..banada söylediler bi deneyeyim dedim..mayıs ayında kontrolum var bakalım bi ilerleme olacak mı
janx cım soğan suyunun tarifini yazabilirmisin sen nasıl kullandın? memnunmusun:26:
ben akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce 1.5 su bardağı kaynamış suyun içine orta boy bir soğanı 4e bölüp attım,5 dakka kaynatıp ılıyınca içtim cnm..ikinci kürüm biteli 6 gün oldu ama hala olmadım adet..bekliyorum :S
merhaba janx ve sevgilim06 :) nasılısnız.
beni endokrin.e yönlendirdiler prolaktin yüksekliği nedeni ile. endokrine muayene oluyorum.MR ve 8kanı verdim. 5mm hipofizer mikroadenom la uyumlu bir şey çıktı hipofiz emarında. dktor fazla üzerinde durmadı fonksiyonu yok dedi 2 kan tahlili daha istedi. birini sabah aç karnına. diğerini akşam 11 de 2 tane hap içecem sabah 8 kanı verecem.
ben akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce 1.5 su bardağı kaynamış suyun içine orta boy bir soğanı 4e bölüp attım,5 dakka kaynatıp ılıyınca içtim cnm..ikinci kürüm biteli 6 gün oldu ama hala olmadım adet..bekliyorum :S
Benim de adetim cok duzensizdi hatta adet olmuyordum da denilebilirdi.
Ben en az iki ay boyunca gunde iki fincan adacayi ictim,
odur budur 28-29 gunde bir adet olurum.
Masallah saat gibi calisiyor simdi
O yuzden benim size onerebilecegim tek sey ADACAYIIIIII
adetin düzene girmesinden başka ne etkiler gördün vücutta su toplması ,kilo, kabızlık, göğüslerde büyüme, kıllarda azalma , saç gürleşmesi veya azalması vs ?
mesela hayıt saç döküyor ,ishal yapıyor zayıflatıyor,kılları azaltıyor, vücuttaki fazla suyu atıyor, göğüs büyütüyormuş.
ya da düzene girmesinden başka etki görmedin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?