Sende de mı PKO var bal? Bırde hayıtı dene bence,ne bulursak bırbırımızle paylasalım cıdden..
Bugun 10. Gunum seyma ve ilk denemem yanı 5 gunum daha var..aksam yemegınden once ve gece yatmadan ıcıyorum ben..saracoğlunun sıtesınde oyle de kullanabılecegım yazıyordu
kızlar benimde adet sorunum vardı soğan bendede işe yaramamıştı sonra balçörekotutarçın karışımı incir kürüyle falan düzene girdi şimdide hayıta başladım ama hayıtı 3ay düzenli kullanmak gerekiyo tam anlamıyla etkı etmesi için hemen etki etmeyebilir biraz sabırlı olalım herşey düzene giricektir stres yapmayın hayıt gerçekten kadınlar için yaratılmış bi bitki bütün hormonları düzene sokuyormuş sabırla 3ay için
kızlar benimde adet sorunum vardı soğan bendede işe yaramamıştı sonra balçörekotutarçın karışımı incir kürüyle falan düzene girdi şimdide hayıta başladım ama hayıtı 3ay düzenli kullanmak gerekiyo tam anlamıyla etkı etmesi için hemen etki etmeyebilir biraz sabırlı olalım herşey düzene giricektir stres yapmayın hayıt gerçekten kadınlar için yaratılmış bi bitki bütün hormonları düzene sokuyormuş sabırla 3ay için
bende sabırla 3 ay içtim, ama üçüncü ayımda adet olmayı bekliyorum 8 gün geçti adetimin üstünden halen olmadım :S
neden acaba merak ediyorum
evliyim ama dün test yaptım negatif çıktı :Sevlimisin canım hamilelik falan olabilirmiki
evliyim ama dün test yaptım negatif çıktı :S
ama kaçıncı günündü test yaptığında o idrar testleri pek güvenilir olmuyo bazen arkadaşım 17.gününde bile negatif çıkmıştı sonra kan tahliliyle hamile olduğunu öğrendi bence adet olmazsan tekrarla testini canım eğer istiyorsan inşallah hamilesindir
bu hayıt günde kaç defa....çay olarak mı....miktarı ne kadar aç mı tok mu?
Merhaba kızlar..en son 26 ocak'ta tarlusalla adet oldum ve bu sefer ılac kullanmadan adet olcam dedım ve 7 gundur soğan suyu içiyorum ve gunde 1 kez hayıt cayı ıcıyorum,ama henuz adet belırtım yok..soğan suyu kuru bıttıkten ne kadar sonra adet olurum acaba,ya da yıne olmazsam bana ne onerırsınız..henuz bekarım ve cok fazla ılac kullanarak adet olmak ıstemıyorum,ıstıyorum kı doğal yolla adet olayım,olamazsam oyle ılac kullanayım..lutfen fıkırlerınızı bılgılerınızı esırgemeyın benden..şimdiden teşekkur ederım sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?