Soğan suyu ve Hayıt içiyorum ama adet belırtım yok yine,ne yapmam lazım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Janx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
267
3
46
İstanbul
Merhaba kızlar..en son 26 ocak'ta tarlusalla adet oldum ve bu sefer ılac kullanmadan adet olcam dedım ve 7 gundur soğan suyu içiyorum ve gunde 1 kez hayıt cayı ıcıyorum,ama henuz adet belırtım yok..soğan suyu kuru bıttıkten ne kadar sonra adet olurum acaba,ya da yıne olmazsam bana ne onerırsınız..henuz bekarım ve cok fazla ılac kullanarak adet olmak ıstemıyorum,ıstıyorum kı doğal yolla adet olayım,olamazsam oyle ılac kullanayım..lutfen fıkırlerınızı bılgılerınızı esırgemeyın benden..şimdiden teşekkur ederım sizlere..

Ben 5 aydır tarsulalla bile olmadım..
Soğan suyu da işe yaramadı..
Başka bir şey bulursanız, yazın lütfen..

Sende de mı PKO var bal? Bırde hayıtı dene bence,ne bulursak bırbırımızle paylasalım cıdden..

Sende de mı PKO var bal? Bırde hayıtı dene bence,ne bulursak bırbırımızle paylasalım cıdden..

Yok ki..
Yani yok dedi doktor.. :/
PKOyu geçtim en en ufak bişey bile yokmuş..

Ben ümidimi kestim artık.
Sakinleştirici kullanıyorum, yoksa kafayı sıyırmak üzereyim.. :/
Civanperçemi içebilirsiniz siz de; o da iyiymiş.
Bana yaramadı ama size yarar inşallah..

Ben bırde cok stres yapıyorum adet olamıyorum dıye..benım annem ve halam da duzensız adet olurmus,hele annem,3-4 ayda bır adet oluyodum,hep hamıleyım zannederdım dıyo..ama sızler gıbı okuyup kafamızı doldurup dert etmıyorduk dıyo..galba haklılar bıraz:( bakalım benım su soğan bıtsın ne olacak..ona gore cıvanpercemı de kullanırım artık ne yapayım..

Ah canım ya, aynıyız..
Jinok. bölümünde benim bi konum var.. Adet Olamuyorum / Yardım. adında..
Onu bir oku istersen..
Aynı şeyleri yaşamışız, benim annemler de aynısını söylüyor..

Okudum canım bıraz once..ama yanı ılerde cocugum olmayacak dıye cok korkuyorum ben:( gercı doktor stres falan da yapma dedı ama,ne zaman ılac kullanıp adet olsam,hah sımdı artık duzene gırer dedıgım zaman ılla bısey cıkıyo takıyorum kafama,kurdukca kuruyorum..şimdi soğan ıcıyorum ama,bende stres uzuntu almıs basını gıdıyo..off gercı duzenlı adet olanların hayatı sankı hep gunluk guneslık mı:( artık dusunmekten kafayı yıcem bu durumu valla :|

soğan suyunu sabah akşam 15 gün boyunca denediniz mi?

Bugun 10. Gunum seyma ve ilk denemem yanı 5 gunum daha var..aksam yemegınden once ve gece yatmadan ıcıyorum ben..saracoğlunun sıtesınde oyle de kullanabılecegım yazıyordu

Bugun 10. Gunum seyma ve ilk denemem yanı 5 gunum daha var..aksam yemegınden once ve gece yatmadan ıcıyorum ben..saracoğlunun sıtesınde oyle de kullanabılecegım yazıyordu

kızlar benimde adet sorunum vardı soğan bendede işe yaramamıştı sonra balçörekotutarçın karışımı incir kürüyle falan düzene girdi şimdide hayıta başladım ama hayıtı 3ay düzenli kullanmak gerekiyo tam anlamıyla etkı etmesi için hemen etki etmeyebilir biraz sabırlı olalım herşey düzene giricektir stres yapmayın hayıt gerçekten kadınlar için yaratılmış bi bitki bütün hormonları düzene sokuyormuş sabırla 3ay için

kızlar benimde adet sorunum vardı soğan bendede işe yaramamıştı sonra balçörekotutarçın karışımı incir kürüyle falan düzene girdi şimdide hayıta başladım ama hayıtı 3ay düzenli kullanmak gerekiyo tam anlamıyla etkı etmesi için hemen etki etmeyebilir biraz sabırlı olalım herşey düzene giricektir stres yapmayın hayıt gerçekten kadınlar için yaratılmış bi bitki bütün hormonları düzene sokuyormuş sabırla 3ay için

canım doğru söylüyorsun hayıt çok faydalı kadınlar için..ben şu an soğanda kullandığım için günde 1 bardak içiyorum,bitince tekrar 2 bardak içeceğim..insallah bizlerinde düzene girer..benim tanıdığım her pko'lunun hayıtla adetleri düzeldi,insallah bizlerde faydasını görürüz..kendimi yarım görüyorum adet olamaynca ya off :(

bende sabırla 3 ay içtim, ama üçüncü ayımda adet olmayı bekliyorum 8 gün geçti adetimin üstünden halen olmadım :S
neden acaba merak ediyorum :(

bu hayıt günde kaç defa....çay olarak mı....miktarı ne kadar aç mı tok mu?

evliyim ama dün test yaptım negatif çıktı :S

ama kaçıncı günündü test yaptığında o idrar testleri pek güvenilir olmuyo bazen arkadaşım 17.gününde bile negatif çıkmıştı sonra kan tahliliyle hamile olduğunu öğrendi bence adet olmazsan tekrarla testini canım eğer istiyorsan inşallah hamilesindir:49:

ama kaçıncı günündü test yaptığında o idrar testleri pek güvenilir olmuyo bazen arkadaşım 17.gününde bile negatif çıkmıştı sonra kan tahliliyle hamile olduğunu öğrendi bence adet olmazsan tekrarla testini canım eğer istiyorsan inşallah hamilesindir:49:

7.gündü test yaptığımda, yarın bide kandan yaptırıcam evet bebiş istiyorum artık 1,5 yıl oldu evleneli,
Allahım tüm isteyen kardeşlerime ve bana hayırlı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin. duanızı eksik etmeyin :)

bu hayıt günde kaç defa....çay olarak mı....miktarı ne kadar aç mı tok mu?

sabah akşam 1 su bardağı içebilirsin.1 su bardağına 1 tatlı kaşığı hayıt yetiyor:) aç tok farketmez.demleyerek içebilirsin

Merhaba kızlar..en son 26 ocak'ta tarlusalla adet oldum ve bu sefer ılac kullanmadan adet olcam dedım ve 7 gundur soğan suyu içiyorum ve gunde 1 kez hayıt cayı ıcıyorum,ama henuz adet belırtım yok..soğan suyu kuru bıttıkten ne kadar sonra adet olurum acaba,ya da yıne olmazsam bana ne onerırsınız..henuz bekarım ve cok fazla ılac kullanarak adet olmak ıstemıyorum,ıstıyorum kı doğal yolla adet olayım,olamazsam oyle ılac kullanayım..lutfen fıkırlerınızı bılgılerınızı esırgemeyın benden..şimdiden teşekkur ederım sizlere..

adaçayını deneyebilirsin:) işe yarıyor adet olmada.geçmiş olsun

Back