• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu ve hamilelik

Sağolasın Amin inşallah ve Rabbim sana da nasip etsin inşallah.. Ben de aylarca o takvimlere uydum soğan suyu içtiğim ayda da o takvimlere göre hareket ettim hem de bir değil birkaç tanesine birden bakıyordum ama olmuyordu ovulasyon testi ile anladım geç yumurtladığımı o takvimlere kalsa yine kaçıracaktım. Demek istediğim şu ki her bünye farklı kimi erken kimi geç yaşıyor ovulasyonu o yüzden o takvimlere çok takılma imkanın varsa ovulasyon testi dene en azından yumurtlama döngünü görürsün
Suan bile hastalığım biteli 4 gün oldu sol kasiklarim agriyo arada neden bilmem bi bakcam ovulasyon testine cnm takvim yaniltiyo bende 3 uygulama var her birinde farkli gosteriyo valla

Suan bile hastalığım biteli 4 gün oldu sol kasiklarim agriyo arada neden bilmem bi bakcam ovulasyon testine cnm takvim yaniltiyo bende 3 uygulama var her birinde farkli gosteriyo valla
Bak eger 26 gunde bir oluyorsan yumurtlama donemin bugunler olabilir ovi testini yap mutlaka, benm de yumurtlama donemimde sol kasigimda agri olurdu karnimda siskinlik olurdu

Kuzlarr iyi geceler bende nisan da soğan kürü yaptım o ay maydanoz süt buharıda yaptım pcos hastasıyım düzenli adet olamıyorum normalde ama femara diye bi ilaç kullandım yumurta çatlakmak için 6 ay kadar nisanda ilacı kestik adetim 9 gün gecikti sizce gebelik war mıdır yoksa soğan kürü falan kist mi yaptı da adetim söklmedi ?

Soğan kürü kullanılan ay değil ondan sonraki ay olması çok mantıklı bence..
Sonuçta ödem atıcı şeylerden uzak durun diyorlar.. soğan suyuda ne var ne yok temizliyor bebek tutmaması mantıklı geldi. Herşey idrarla atılıyor çünkü.
Ondan sonraki ay da vücut temizlenmiş oluyor ve tutma ihtimali yükseliyor. Bence..

Kuzlarr iyi geceler bende nisan da soğan kürü yaptım o ay maydanoz süt buharıda yaptım pcos hastasıyım düzenli adet olamıyorum normalde ama femara diye bi ilaç kullandım yumurta çatlakmak için 6 ay kadar nisanda ilacı kestik adetim 9 gün gecikti sizce gebelik war mıdır yoksa soğan kürü falan kist mi yaptı da adetim söklmedi ?
Test yaptin mi canım

4 gün önce falan test yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ?

Soğan kürü kullanılan ay değil ondan sonraki ay olması çok mantıklı bence..
Sonuçta ödem atıcı şeylerden uzak durun diyorlar.. soğan suyuda ne var ne yok temizliyor bebek tutmaması mantıklı geldi. Herşey idrarla atılıyor çünkü.
Ondan sonraki ay da vücut temizlenmiş oluyor ve tutma ihtimali yükseliyor. Bence..
Haklisin kuzum ama bu ayda olmadı demek ki nasip değilmiş diyorum artik suan istemiyorum çünkü çok yiprattim kendimi hem fiziksel hem ruhsal olarak nasip degilmis

Bak eger 26 gunde bir oluyorsan yumurtlama donemin bugunler olabilir ovi testini yap mutlaka, benm de yumurtlama donemimde sol kasigimda agri olurdu karnimda siskinlik olurdu
Bi denerim cnm cok yıprandim artik ruhsal fiziksel belkide ondan olmuyo

Back