Soğan suyu ve hamilelik

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Kızlar mrb 2 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyo geçen ay soğan kürüne başladım 15 gün içtim bıraktım sonra adet oldum 4 gün ama ilk gün kahverengi seklinde geldi normalde 4 gün olurdum ama 3gunde bitti sevindim hamileyimdir diye idrar testi yaptim fakat test negatif çıktı simdi ikinci adete 10 gün kala bir hafta daha icilecek diye ibrahim Saracoğlu adetime 13 gün kaldi belki bi umut vardir bebis dedim ama göğüslerim agrımaya basladiartik test yapmaktan korkae oldum hep bi umut hep bi hüsran simdi 3 gün sonra icicem bir hafta daha bakalım ne olcak sogan suyuyla hamile kalan var mi aranizda bi de dua istiyorum kizlar sizden insallah bi bebisim olur Rabbim tüm isteyenlere versin insallah

Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah hayırlısıyla bi bebek nasip etsin
Benm bi tanıdığım yaptı ama arti olarak bide klomen igne kullandi o ay hamile kaldi
4 senedir istiyorlardı bebek suan 13 haftalik hamile elhamdulillah

Ben kullanmadim kullananda tanimiyorum. Allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.

Ben evlendigimde basladim cocuk denemelerine olmadi. Hatta her ay umut her ay husrandi benimkide. Sonra istememeye cocuk planlarimi ertelemeye karar verdim. Ne umut ettim ne istedim o ay hamile kaldim. Is kafayi bosaltmakta

Haklısın kuzum ama ben yapamiyorum tam unutayim psikolojiden atayim diyorum pat bi kasık agrim oluyo veya göğsüm agriyo gidip test aliyorum hep negatif bi atabilsem keske

Allah razı olsun kuzumm insallah bizimde olur bebisimiz klomen igne duymadım hic ama

Haklısın kuzum ama ben yapamiyorum tam unutayim psikolojiden atayim diyorum pat bi kasık agrim oluyo veya göğsüm agriyo gidip test aliyorum hep negatif bi atabilsem keske
Esim bence hamilesin test yapalim diyip duruyodu bende yok canim nerdee bi kac gun bekle bak adet olcam diyodum. 15 gun falan gecikince ikna etti beni test yapmaya ben o ladar beklemiyodum yani :) surekli dusunmemen lazim aslinda. Stres butun vucudumuzu etkiliyo cunku

Evet hemde cok etkiliyo bakalim cogu kisi bu yolla hamile kalmış Rabbim nasip eder insllahh

Kizlar soğan kürüm bitti be ne yazıkki hamile değilim çoğu insan hamile kaldı bu yolla benim yine olmadı malesef artık gercekten bu cocuk isteğini bırakıyorum herkese nasip etsin Rabbim bize nasip değilmiş psikolojik olarak cöktüm hayırlısı değilmiş diyorum sadece

Umudunuzu yetirmeyin hemen demeki zamanı gelmemiş daha sizin ilk işiniz kafanızı boşaltın devamla düşünme hamile kalmayı engeliyor başka birşeylere uğraşın aklınıza getirmemeye bakın kendinize zaman verin yine olmasa tedavi olursınuz Rabbim inşhaAllah hayırlısınla size bebek nasip eder

Yok bee kuzumm bu ara takmıştım kafayı 2.5 sene olcak aklıma bile gelmiyodu korunmuyoduk da sorun da çıkmadı su 3 aydır takıyodum araştırmalar bitkisel çözümler falan ama yine olmadı demek ki nasip değilmiş kalp hastalığım da var 28 yaşındayım su an oldu oldu zaten ilerledikçe yaşım riski de artıyor ben yapamam zaten oda olmayınca bıraktım artık Allah her kadına anneligi tattirsin insallah

Rabbim kalıcı şifa versin herşeyin hayırlısı senin icin neyse hayırlısı o olsun inşhaAllah

Merhaba ben de soğan suyu kullandığım ay olmadı herkes nasıl soğan suyu ile hamile kalıyor diye yine bi hüsran yaşadım.. sonraki ay ovulasyon testi aldım meğer yumurtlama gününü kaçırıyormuşum geç yumurtlama oluyormuş şükürler olsun o ay oldu. Her şey bi vesile Rabbim ol deyince oluyor. İmkanın varsa bir de ovulasyon testi dene ve umudunu da yitirme sadece stres yapıp sürekli onu bekleme hayatı akışına bırak ve bir de bunu dene istersen

Canm ben de sogan kuru kullandim o ay hamilr kalmadim ama diger ay hamile kaldim, umudunu kaybetme ve vazgecme bence, birde yumurtlama gununden emin ol ona gore degerlendirin, insallah olur hayirlisiyla

Canm ben de sogan kuru kullandim o ay hamilr kalmadim ama diger ay hamile kaldim, umudunu kaybetme ve vazgecme bence, birde yumurtlama gununden emin ol ona gore degerlendirin, insallah olur hayirlisiyla
İnsallah Allaha biraktim cnm zaten yumurtlama takvimim var ama galiba yanlış syluyo belirti olarak da bisey olmuyo anlamiyorum ben hic yaa

Saol kuzum Rabbim sana bagislasin insallah Rabbime bıraktım yumurtlama günü mü ben anlamiyorum pek takvim var oda yanlış sanırım

İnsallah Allaha biraktim cnm zaten yumurtlama takvimim var ama galiba yanlış syluyo belirti olarak da bisey olmuyo anlamiyorum ben hic yaa
Eger yumurtlama gununu anlayamiyorsan ovulasyon testi al adetten 3 gun sonra falan basla hergun ayni saatte yap, bu arada kac gunde bir adet oluyorsun her ay duzenli mi oluyorsun

Saol kuzum Rabbim sana bagislasin insallah Rabbime bıraktım yumurtlama günü mü ben anlamiyorum pek takvim var oda yanlış sanırım

Sağolasın Amin inşallah ve Rabbim sana da nasip etsin inşallah.. Ben de aylarca o takvimlere uydum soğan suyu içtiğim ayda da o takvimlere göre hareket ettim hem de bir değil birkaç tanesine birden bakıyordum ama olmuyordu ovulasyon testi ile anladım geç yumurtladığımı o takvimlere kalsa yine kaçıracaktım. Demek istediğim şu ki her bünye farklı kimi erken kimi geç yaşıyor ovulasyonu o yüzden o takvimlere çok takılma imkanın varsa ovulasyon testi dene en azından yumurtlama döngünü görürsün

Eger yumurtlama gununu anlayamiyorsan ovulasyon testi al adetten 3 gun sonra falan basla hergun ayni saatte yap, bu arada kac gunde bir adet oluyorsun her ay duzenli mi oluyorsun
Her ay düzenli oluyorum cnm 26 günde bir oluyorum bazen atarsa 1 gün öne atıyor oda cok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…