Soğan suyu ve adet gecikmesi??

Hexe7

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3
0
6
34
Aydın
Öncelikle klişe olacak ama forumu uzun süredir takip eden biriyim. Yazmak anca nasip oldu:) Pko luyum ve bu ay soğan suyu kürünü uyguladım,adetim 3-4 gün kadar gecikti.. Bebek de istediğimizden heyecanla idrar testi yaptım ve tabiki tek çizgiyi gördüm yine hayal kırıklığı adet belirtim de yok üstelik.. Bundan önce günü gününe adet görürdüm. Aklıma soğan suyu geldi..
aranızda soğan kürünü uygulayıp adeti geciken var mı? Psikolojim alt üst oldu

Yok cnm sen degılsın bende geçen ay sadece bir bardak oda tok karnına içtim sadece 1 bardak 2. si olmadı içim almadı onuda zor içmiştim.Yapmaz diyorlar ama bana yaptı 4 5 gun gecıktım hatta hamıleyım sanmıştım

herkese selamlar..2 ay kadar önce yaklaşık 4,5 gün uygulamıştım bu kürü.malesef benim de gecikti ve hamileyim sanmıştım.ama lekelenme şeklinde gelmişti.tamamen kırmızıları görmem 4 veya 5 gün sürmüştü.sonra da bıraktım.23 aralıkta doktora gittim.vajinal muayene sonucu kist görünmediğini söyledi.çok sevindim ama bu kez de rahim kalınlaşması var dedi. ama çok ilginç bir şey oldu.yarın adet günüm ve hala gelen giden yok ve benim birkaç gün öncesinden gelirdi.hayırlısı bakalım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu siteyi kurup bu bilgileri paylaşmaya vesile olduğu için de emeği geçen herkese çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…