• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu ve adet gecikmesi??

Hexe7

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3
0
6
34
Aydın
Öncelikle klişe olacak ama forumu uzun süredir takip eden biriyim. Yazmak anca nasip oldu:) Pko luyum ve bu ay soğan suyu kürünü uyguladım,adetim 3-4 gün kadar gecikti.. Bebek de istediğimizden heyecanla idrar testi yaptım ve tabiki tek çizgiyi gördüm yine hayal kırıklığı:( adet belirtim de yok üstelik.. Bundan önce günü gününe adet görürdüm. Aklıma soğan suyu geldi..
aranızda soğan kürünü uygulayıp adeti geciken var mı? Psikolojim alt üst oldu:(

Yok cnm sen degılsın bende geçen ay sadece bir bardak oda tok karnına içtim sadece 1 bardak 2. si olmadı içim almadı onuda zor içmiştim.Yapmaz diyorlar ama bana yaptı 4 5 gun gecıktım hatta hamıleyım sanmıştım:43:

herkese selamlar..2 ay kadar önce yaklaşık 4,5 gün uygulamıştım bu kürü.malesef benim de gecikti ve hamileyim sanmıştım.ama lekelenme şeklinde gelmişti.tamamen kırmızıları görmem 4 veya 5 gün sürmüştü.sonra da bıraktım.23 aralıkta doktora gittim.vajinal muayene sonucu kist görünmediğini söyledi.çok sevindim ama bu kez de rahim kalınlaşması var dedi.:KK42: ama çok ilginç bir şey oldu.yarın adet günüm ve hala gelen giden yok ve benim birkaç gün öncesinden gelirdi.hayırlısı bakalım.:KK46:Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu siteyi kurup bu bilgileri paylaşmaya vesile olduğu için de emeği geçen herkese çok teşekkürler:KK9:

Back