Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
96
Yer
Bursa
kızlar yine burda yazılanlardan yola çıkarak 1 ay önce soğan suyunu denedim ve gerçekten gözlerime inanamadım
önce 1 soğanı rendenin en ince yeriyle rendeledim bulamaç gibi yaptım hem suyunu hemde soğanını epilasyondan hemen sonra sürdüm...hem bikini bölgesine hemde bacaklarıma...biraz yaktı gibi ama...tüyler hem geç çıktı hemde nerdeyse yarısı azalmış olarak çıktılar...çıkanlar da kökleri ince cılız bi şekildelerdi.özellikle bikini bölgesi için nerdeyse yüzde 50 azalma oldu diyebilirim...şuan 2. kez denedim seyrelmeye devam ediyor gibi...herkesde aynı etkiyi yaparmı bilmem ama kesinlikle deneyin derim...
:1rolleyes:sevgiler...

kokusu sinmiyor mu üstüne arkadaşım? denemek isterim de kokmak fikri beni caydıryor :D

peki bu yüzede sürülür mü epilasyon sonrası

Öyleyse çok iyi ama şaşırdım gerçekten hiç duymamıştım

ouuw süpermiş tebrikler hemen yarın deniycem inşallah bende de aynı etkiyi yapar :lepi:

kokusu sinmiyor mu üstüne arkadaşım? denemek isterim de kokmak fikri beni caydıryor :D

güzelim katlanıcağın koku sadece 1 gece,yatmadan önce yap epilasyonunu sonra sür yat. yada sabahtan yap geceye duş alıp yat...bu her gün yapılacak bişey değil ki. hergün epilasyon yapmıyoruz...sonuçta 20 günde yada ayda 1 kere ...kokusu beni çok rahatsız etmiyo ilk sürdüğümde biraz kokuyo doğal olarak sonra azalıyo.ben idare edebiliyorum yani...pis bişey değilki sonuçtabuyrunnnnnnnnn

ouuw süpermiş tebrikler hemen yarın deniycem inşallah bende de aynı etkiyi yapar :lepi:

inşallah yapar canım...ben bu sefer anneme denedim.her yerine yaptı o da...daha yeni biraz zaman geçsin onun sonuçlarını da merak ediyorum...eğer böyleyse yapıcam sürekli...hani bikini bölgesinde yeni yeni tüyler çıkmaya başlar ya aynı o görüntü var...seyrek ve incelmiş durumdalar :hooray:inşallah hepinizde işe yarar...

peki bu yüzede sürülür mü epilasyon sonrası

canım o konuda bişey söyleyemiycem :uhm:çünkü yüz bölgesinde uygulamadım...yani dene de diyemiyorum yüz sonuçta bişey falan olursa o sorumluluğu almayım ben sadece bikini bölgesi koltuk altı ve bacakta denedim...hepsinde de seyrekleşmeyi gördüm canım...sen bilirsin...

tabi canım bayramdan sonra bi senans daha uyguluycam yani 3.ye uygulamış olucam...böyle seyrekleşirse süper...annem yeni yatığı için henüz bişey belli değil...gelişmeleri yazıcam....

merhaba çok ilginç ama denemeye değer sonuçta kötü bişi deil.. kokusuna katlaabilirim peki ne kadar süre bekletmen gerekiyo canım ??

güzelim ben akşam yapmıştım 1 gece o şekilde beklettim...sürünce hafif bi yanma oluyo sonra geçiyo...ben evli olmadığım için gece yatamama gibi bi durumum olmadı...kokusu da hafifliyo zaten bi müddet sonra.çalışıyosan yada hafta için yoğunsa hafta sonlarını yada evde olduğun boş bi günü tercih edebilirsin...inşallah işe yarar azaltır...

Hım güzelmiş, ben 2 ay karınca yağını kullandım biraz azalttı. bu ay da limon-tuzu deniyorum. Bundan sonra da bu yöntemi denersem annem kesin gebertcek beni.
Gelişmeleri yaz emi?

kızlar bende de bir tarif var.Bu Ahmet Maranki varya onun.Acaba işe yarıcak mı çok merak ediyorum. Soğan suyunu duymuştum birkez de denemiştim.Ama bu tarif çok ilginç.Not alın derim.ben ilk önce eşimde deniycem her ihtimale karşı...biliyorum çok kötüyüm:1ninca:
1 diş sarımsak ,kara merheme karıştırılır (eczanede satılıyo herhangi bir yan etkisi yok araştırdım.) karışım tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürülür.karışımın üstüne de ocakta közlenmiş soğan kapatılır.15-20 dk.bekleyip temizleyecekmişiz.bu işlemi bir hafta yapıcakmışız.tüyler 1 hafta sonra yok olacakmış.Ahmet marankinin yalancısıyım.bence denemekde fayda var.sadece bir haftada düşünsenize süper...

kızlar bende de bir tarif var.Bu Ahmet Maranki varya onun.Acaba işe yarıcak mı çok merak ediyorum. Soğan suyunu duymuştum birkez de denemiştim.Ama bu tarif çok ilginç.Not alın derim.ben ilk önce eşimde deniycem her ihtimale karşı...biliyorum çok kötüyüm:1ninca:
1 diş sarımsak ,kara merheme karıştırılır (eczanede satılıyo herhangi bir yan etkisi yok araştırdım.) karışım tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürülür.karışımın üstüne de ocakta közlenmiş soğan kapatılır.15-20 dk.bekleyip temizleyecekmişiz.bu işlemi bir hafta yapıcakmışız.tüyler 1 hafta sonra yok olacakmış.Ahmet marankinin yalancısıyım.bence denemekde fayda var.sadece bir haftada düşünsenize süper...

kocanda dene :lepi:

gelişmeleri yaz olur mu gamyoncuiremsu

Back