• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu rahim ağzı enfeksiyonuna iyi gelir mi?

normajeanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
7
5
1
29
Arkadaşlar soğan suyu yapmaya başladım dördüncü günüm. Hiçbir jinekologdan hastalığımla ilgili var mı yok mu kesin bir cevap alamadığım için bunu deniyorum. İkinci gün kahverengi akıntım oldu. Bazı doktorlar pcos dedi, bazıları rahim ağzı enfeksiyonu dedi bazıları ise hiçbir şeyin yok dedi. Soğan suyunun rahimle ilgili hemen hemen her şeye iyi geldiğini biliyorum. Peki rahim ağzı enfeksiyonu varsa ona da iyi gelir mi? Deneyimleyen var mı?

iltihap söktürücü özelliği var evet. ama fazlası da zarar diye duydum. tam anlamıyla kullanmadım ama konu öne çıksın diye yorum yaptım yardımcı olacak birisi çıkar muhakkak. geçmiş olsun

iltihap söktürücü özelliği var evet. ama fazlası da zarar diye duydum. tam anlamıyla kullanmadım ama konu öne çıksın diye yorum yaptım yardımcı olacak birisi çıkar muhakkak. geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim, Saraçoğlunun önerdiği şekilde başladım doktoruma da soracağım kaş yaparken göz çıkarmayalım 🙏

Back
X