• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan suyu mucizesi

Soğan kürünü içmiş tim canım bizde sorun yoktu yani doktora gştmemiştim ama olmuyordu bebiş bende kendimce soğan kürü yaptım ve doktora gerek kalmadı şükürler olsun inşallah tüm anne adayları anne olur
Saol cnm tekrar yavrunu allah bagislasin rabbim olmayanlarada nasip etsin bizim gibi

Ben de çok umutluyum. Umarım olur da burdan paylaşırım sizinle. Ben çok duymuştum ciddiye almadım. Ama arkadaşım kendi yapıp hamile kalınca acaip umutlandım

Selam kızlar bende geçen ay hamile belirtileri yaşayıp test yapanlardan ama sonucu negatif çıkanlardanım çok üzüldüm çok dinledim kendimi falan derken geçen hafta tatile çıktık o tatil bana o acıyı o üzüntüden uzaklaştırdı çok şükür çok iyi geldi demem o ki geçen ay benim yakın arkadaşım hamile olduğunu duydum soğan suyu ile hamile kalmış bana da iç dedi ben geçen ay incir kürü uygulladım ama sonuç olumsuz oldu . Ve demem o ki tatilde bile devam ettim soğan suyuna şimdi 10 gün var regl 7 gün kala tekrar devam edicem umarım şifa olur benim için de ..

Soğan suyunun 14. Günündeyim az bir kanamam var. Sanırım regl oluyorum. Devam etsem mi bugün ve yarın?

Back