Ilk ay 15 gun iciyorsun ikinci ay adete 10 gun kala bir hafta iciyorsun bu sekildemi yaptinMerhaba öncelikle tebrik ederim bende 1,5 yıllık evliyim hamile kalamıorum soğan suyu bi kere içtim 15 gün boyunca adetlerim düzenli normalde eşimn sperm sayısı çok iyi değil ama çokta kötü değil hani doktor olur dedi tekrar içmek istiyorum bende acba tüplerim kapalımı diyorum çünkü sadece ona bakılmadı tahliller iyi siz nasıl yaptınız anlatrmısnz ne zaman başladnz ??
Ben tuplerim acik mi diye hic baktirmadim drum sezeryanda tek tupumun kapali oldugunu soyledi.ne bileyim korktum cektirmeye rahim filmini cok aciyormus daha dogrusu kisiden kusiye degisiyor benimde agri esigim dusuk.dayanaman diye dusundum.gerci uyutularakta cektiriliyormus.sen sogan suyunu ne zaman icmustinMerhaba öncelikle tebrik ederim bende 1,5 yıllık evliyim hamile kalamıorum soğan suyu bi kere içtim 15 gün boyunca adetlerim düzenli normalde eşimn sperm sayısı çok iyi değil ama çokta kötü değil hani doktor olur dedi tekrar içmek istiyorum bende acba tüplerim kapalımı diyorum çünkü sadece ona bakılmadı tahliller iyi siz nasıl yaptınız anlatrmısnz ne zaman başladnz ??
Ben tuplerim acik mi diye hic baktirmadim drum sezeryanda tek tupumun kapali oldugunu soyledi.ne bileyim korktum cektirmeye rahim filmini cok aciyormus daha dogrusu kisiden kusiye degisiyor benimde agri esigim dusuk.dayanaman diye dusundum.gerci uyutularakta cektiriliyormus.sen sogan suyunu ne zaman icmustinMerhaba öncelikle tebrik ederim bende 1,5 yıllık evliyim hamile kalamıorum soğan suyu bi kere içtim 15 gün boyunca adetlerim düzenli normalde eşimn sperm sayısı çok iyi değil ama çokta kötü değil hani doktor olur dedi tekrar içmek istiyorum bende acba tüplerim kapalımı diyorum çünkü sadece ona bakılmadı tahliller iyi siz nasıl yaptınız anlatrmısnz ne zaman başladnz ??
Ben yeni başladım. Reglimin bitişinin 7.günü başladım sabah akşam aç karnına. Hazırlanışı 1,5-2 bardak içme suyu, klorsuz su olacak kaynatıyorsun. İçine 1 tane soğanı iyice yıkayıp 4-5 parçaya bölüp atıyorsun. 5 dk daha kaynıyor böyle. Altını kapa süz ılınınca iç. Bu kadar basit. Tadıda kötü değil. Kötü diyenlere bakma. Benim midem ota boka bulanır ama gayet da kolay içiyoum. Soğutmadan iç. Daha detaylı anlatım için saraçoğlunun sitesine bakabilirsinMerhaba arkadaslar, sagan suyu kürünü nasıl hazırladınız ve kullandınız bilgi verebilir misiniz
Ben yeni başladım. Reglimin bitişinin 7.günü başladım sabah akşam aç karnına. Hazırlanışı 1,5-2 bardak içme suyu, klorsuz su olacak kaynatıyorsun. İçine 1 tane soğanı iyice yıkayıp 4-5 parçaya bölüp atıyorsun. 5 dk daha kaynıyor böyle. Altını kapa süz ılınınca iç. Bu kadar basit. Tadıda kötü değil. Kötü diyenlere bakma. Benim midem ota boka bulanır ama gayet da kolay içiyoum. Soğutmadan iç. Daha detaylı anlatım için saraçoğlunun sitesine bakabilirsin
Dokunmaz ılık içersen. Tuzsuz salçasız çorba gibi Hiç de kötü değilBilgi için teşekkür ederim bu ay da bebiş olmassa denemeyi düşünüyorum inş mideme dokunmaz
Ay ne guzel cnm allah baagislasin yavrunu sende sorun varmiydiBende soğan kürüile hamile kaldım
Soğan kürünü içmiş tim canım bizde sorun yoktu yani doktora gştmemiştim ama olmuyordu bebiş bende kendimce soğan kürü yaptım ve doktora gerek kalmadı şükürler olsun inşallah tüm anne adayları anne olurAy ne guzel cnm allah baagislasin yavrunu sende sorun varmiydi
Suan sorun bende gorunuo esim seperm testibyaptirdi ama daha sonucu gidip almadik. Bende polistik over cikti hayirlisi sen nasil yapmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?