• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan suyu mucizesi

blgsdr

oğlum abi olmak istiyor
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
3.068
1.495
178
46
Kizlar ikinci kez sogan suyu kuruyle hamileyim.kisaca anlatayim.2.5 yillik evliyim yasim 38 evlendigimde 35 yasindaydim 15.ci ay hamile kaldim asila oldum tutmadi sonra sogan suyu kurune basladim ilk ay ikinci ay ictim 3.cu ay degilde 4.cu ay hamile kaldim.sezeryandan sonra drum sol tupumun kapali oldugunu ikinciyi dusunuyorsan korunma diger tupunde kapanabilir dedi.bende zaten hem yasim geregi hem sol tupum kapali oldugunda korunmadim basta hamile kalamiyacam diye uzuldum dedim heralde ikinciye hamile kalamiyacam sogan suyunu yine iceyim dedim gecen ay ondan onceki ay ictim ve simdi Allaha şükür hamileyim.tabi herseyden once dua.cok istiyordum ikinci olsun beraber buyuteyim diye simdi 6 aylik oglum var.insallah Rabbimin izniyle abi olacak.gerci şuan dis gebelik suphesi var ama bugunku kontrolden sonra o risk azaldi persembe kontrolum var dahada netlesir durum.size tavsiyem esinizin ve kendinizin beslenmenuze cok dikkat edin sogan suyu mucize icin mutlaka.ve en onemlisi RABBİME DUA EDİN

Merhaba öncelikle tebrik ederim bende 1,5 yıllık evliyim hamile kalamıorum soğan suyu bi kere içtim 15 gün boyunca adetlerim düzenli normalde eşimn sperm sayısı çok iyi değil ama çokta kötü değil hani doktor olur dedi tekrar içmek istiyorum bende acba tüplerim kapalımı diyorum çünkü sadece ona bakılmadı tahliller iyi siz nasıl yaptınız anlatrmısnz ne zaman başladnz ??

Merhaba öncelikle tebrik ederim bende 1,5 yıllık evliyim hamile kalamıorum soğan suyu bi kere içtim 15 gün boyunca adetlerim düzenli normalde eşimn sperm sayısı çok iyi değil ama çokta kötü değil hani doktor olur dedi tekrar içmek istiyorum bende acba tüplerim kapalımı diyorum çünkü sadece ona bakılmadı tahliller iyi siz nasıl yaptınız anlatrmısnz ne zaman başladnz ??
Ilk ay 15 gun iciyorsun ikinci ay adete 10 gun kala bir hafta iciyorsun bu sekildemi yaptin

Ben tuplerim acik mi diye hic baktirmadim drum sezeryanda tek tupumun kapali oldugunu soyledi.ne bileyim korktum cektirmeye rahim filmini cok aciyormus daha dogrusu kisiden kusiye degisiyor benimde agri esigim dusuk.dayanaman diye dusundum.gerci uyutularakta cektiriliyormus.sen sogan suyunu ne zaman icmustin

Ben tuplerim acik mi diye hic baktirmadim drum sezeryanda tek tupumun kapali oldugunu soyledi.ne bileyim korktum cektirmeye rahim filmini cok aciyormus daha dogrusu kisiden kusiye degisiyor benimde agri esigim dusuk.dayanaman diye dusundum.gerci uyutularakta cektiriliyormus.sen sogan suyunu ne zaman icmustin

kusra bakmayın nete giremeddm.. ben 3 ay önce yaptım adetimn 7. günü 15 gün yaptım o günden beri adetlerim düzenli yaşım 25

Ikinci ayda adetine 10 gun kala bir hafta icecektin.simdi icsen olurmu bilmiyorumki

bende bilmiyorum ya :(.. adetimin 4. günü şuan 7. günü başlamayı düşünüorum tekrar

Ne bileyim 3 ay once icmissin bir sikinti olurmu bilmiyorum ne zamandan beri cocuk istiyorsunuz

Istersen dra git klomen kullan bir ay hamile kalmazsan sogan suyu ic

Merhaba. Ben de ilkkez bu ay deniyorum soğan suyunu. Reglim bittiktensonra 6.gün başladım sabah akşam içiyorum. Bugün 9 gün oldu. İlk gğn biraz bel ve kasık ağrısı yaptı sonra geçti. Herkes akıntım arttı diyor ama bende pek bir artış olmadı. İşe yarıyor mu sizce ne dersiniz? 4 yıllık evliyim çok istiyoruz bebek sahibi olmayı.

Merhaba arkadaslar, sagan suyu kürünü nasıl hazırladınız ve kullandınız bilgi verebilir misiniz

Merhaba arkadaslar, sagan suyu kürünü nasıl hazırladınız ve kullandınız bilgi verebilir misiniz
Ben yeni başladım. Reglimin bitişinin 7.günü başladım sabah akşam aç karnına. Hazırlanışı 1,5-2 bardak içme suyu, klorsuz su olacak kaynatıyorsun. İçine 1 tane soğanı iyice yıkayıp 4-5 parçaya bölüp atıyorsun. 5 dk daha kaynıyor böyle. Altını kapa süz ılınınca iç. Bu kadar basit. Tadıda kötü değil. Kötü diyenlere bakma. Benim midem ota boka bulanır ama gayet da kolay içiyoum. Soğutmadan iç. Daha detaylı anlatım için saraçoğlunun sitesine bakabilirsin

Ben yeni başladım. Reglimin bitişinin 7.günü başladım sabah akşam aç karnına. Hazırlanışı 1,5-2 bardak içme suyu, klorsuz su olacak kaynatıyorsun. İçine 1 tane soğanı iyice yıkayıp 4-5 parçaya bölüp atıyorsun. 5 dk daha kaynıyor böyle. Altını kapa süz ılınınca iç. Bu kadar basit. Tadıda kötü değil. Kötü diyenlere bakma. Benim midem ota boka bulanır ama gayet da kolay içiyoum. Soğutmadan iç. Daha detaylı anlatım için saraçoğlunun sitesine bakabilirsin

Bilgi için teşekkür ederim bu ay da bebiş olmassa denemeyi düşünüyorum inş mideme dokunmaz

Gecen sene kasim ayinde denemistim13uncubgun gece muthis bi agriyla uyandim ve biraktim
Adetimde duzensizlesti zaten pcoluymusum onuda yeni ogrendim .bidaki adetimden sonra rahim filmi cekilicem insallah bir ay normal yoldan deniycem olmazsa ikinci ay bende sogana baslim tekrar hayirlisi

Ay ne guzel cnm allah baagislasin yavrunu sende sorun varmiydi
Suan sorun bende gorunuo esim seperm testibyaptirdi ama daha sonucu gidip almadik. Bende polistik over cikti hayirlisi sen nasil yapmistin
Soğan kürünü içmiş tim canım bizde sorun yoktu yani doktora gştmemiştim ama olmuyordu bebiş bende kendimce soğan kürü yaptım ve doktora gerek kalmadı şükürler olsun inşallah tüm anne adayları anne olur

Back