- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
Kizlar ikinci kez sogan suyu kuruyle hamileyim.kisaca anlatayim.2.5 yillik evliyim yasim 38 evlendigimde 35 yasindaydim 15.ci ay hamile kaldim asila oldum tutmadi sonra sogan suyu kurune basladim ilk ay ikinci ay ictim 3.cu ay degilde 4.cu ay hamile kaldim.sezeryandan sonra drum sol tupumun kapali oldugunu ikinciyi dusunuyorsan korunma diger tupunde kapanabilir dedi.bende zaten hem yasim geregi hem sol tupum kapali oldugunda korunmadim basta hamile kalamiyacam diye uzuldum dedim heralde ikinciye hamile kalamiyacam sogan suyunu yine iceyim dedim gecen ay ondan onceki ay ictim ve simdi Allaha şükür hamileyim.tabi herseyden once dua.cok istiyordum ikinci olsun beraber buyuteyim diye simdi 6 aylik oglum var.insallah Rabbimin izniyle abi olacak.gerci şuan dis gebelik suphesi var ama bugunku kontrolden sonra o risk azaldi persembe kontrolum var dahada netlesir durum.size tavsiyem esinizin ve kendinizin beslenmenuze cok dikkat edin sogan suyu mucize icin mutlaka.ve en onemlisi RABBİME DUA EDİN