soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
kızlar mrhaba ben 10 gun soğan suyu kürü yaptım ama normalde 27 gunde bır adet olurum bugun 31. gün. hiç bukadar gecıkme yapmazdı.
soğan suyu yaparmı sizcee?

soğann kürü, adet düzensizliği için güzel bi kür,pko içinde öyle,ama gecikmenin bu kürden olduğunu sanmıyorum çünkü özelliği zaten adeti getirici olması..

soğann kürü, adet düzensizliği için güzel bi kür,pko içinde öyle,ama gecikmenin bu kürden olduğunu sanmıyorum çünkü özelliği zaten adeti getirici olması..

benımde ondan kafam karıştı benım adetım duzenlıdır sadece çikolata kisti amelıyatı oldum ıkı sene once oyuzden birde ilişki sırasında agrı ve kan oluyo bıraz ondan soğan suyu yapayım dedım. gecıkmeyen adet gecıktı . herkezın erken bıle gelır.. ara kanama olur dıye bıle okumustum

yokmu cvpppp lütfn 32. gün oldu akıntı pembemsi gelıo çokk az

Hamile olabilir misin acaba[/QUO

normalde denedıgımızde yarımsaat bı saat kalmazdım yataktan tutsun dıye tutmazdı bu ay bır kaç kere hemen kalktım tutmasın dıye sogan suyu ıcıyorum ya oyuzden. ama bu şekılde tuttumu bılmıyorum tutarsa şaşarım. ama bukadar hıc uzamazdı . ya soğan suyunun söktürücü özelliği varmıs bende ters etkı yaptı herhalde

Test yap bakalım bi yerde okumuştum bi saniye bile ıçerde durmasi yeterli spermin şeklinde ;-) nasip yani :-D

Ee yaptın mi test nedir sonuç :-D

yok canım hala test yapmadım. normalde erkenden yapardım b u sefer yapmıcagım tutttu. pazartesi sabah yapıyım dıyorum. bugun 7 gunluk gecıkme oluyo. tek belirtim goguslerım biraz dolgun ve ucları elleyınce yada tişört sert degerse ınanılmaz acıo
başka belirti yok anlamadım gitti

Arkadaşlar soğan kürü nasıl,faydalı oldu mu kistte ?

canım kist amelıyatı oldum ben 2 sene once. şimdi soğan suyunu tedbır ıcın bırde ılışkı sırasında acıyo ve bıraz kan gelıyo galiba iltihap var. iltihabada iyi gelıyo dıye yaptım. akıntım çogaldı. bazı kısılerın kanama oluyomus bende bı ıkı gun bembeyaz akıntı geldı ve bıttı ısallah iltihap atmısımdır.
1 haftada adetım gecıktı. herkezın daha kolay sökulurken benım düzenli olan adetim gecikti.

Canim bende çikolata kisti ameliyatı oldum bebek için ugradiyoruz bende soğan suyuna badladum 4 günümiinş hamilesindir buradan yaz meraklandirma bizi

inşallah canım. soğan kürü hiç aksatmadan yap canım sonrada incir kürünü yaparsın. çogu ınsan memnun kalmıs. gelmezse eğer pazartesi sabah test yaparım işallah.
hamıle olmadıgım aylarda bıle daha çok hıssedıyordum kasıklarda batma mide bulantısı gıbı . şuan 1 hafta gecıktı sadece gogus uçlarım dokununca cok acıyo okadar.eger hamıleysem çok şaşırıcam.

ben henüz adet olmadım ve 1 ayı geçti,bünyem bozuldu resmen.Kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum bitince de bıraktım.Pazartesi günü adet getirici ilaca başladım.Bu kürü şimdi mi başlayayım yoksa adetten sonra mı?

Adetten bir hafta sonra başlayıp 15 gün devam ediliyor zaten adet günün gelmiş oluyor ve inşallah adet oluyorsun. Bir sonraki adetine on gün kala yine bi on gün yapıyorsun canım

Bebek isteyen arkadaşlar adetin ilk günü başlayıp 15 gün yapıyor. Yumurtlama gününe kadar kür bitmis oluyor ve rahim bebek için hazır duruma geldiyse Allahın izniyle çalışmalar sonuç veriyor bu kür bitiminde incir havuç yapilirsa yumurta kalitesi artıyor... Allah dilerse ol der oluverir <3 <3

X