Soğan suyu kullananlar

Kızlar merhaba, geçen ay enfeksiyonum ve ufak bir kistim olduğunu öğrendim antibiyotik fitil duphaston kullandım. Doktorum sıcak havlu yap otur dedi yaptım. Bu arada hafif pko var dedi ve 1 düşüğüm var. Regl oldum bitti. Çocuk istiyorum ama enfeksiyon engel oluyormuş. Soğan kürü yapayım dedim başladım regl bitiminden 3 gün sonra ama aynı zamanda korunmasız ilişki yaşıyorum. Soğan kürü gebelik oluşmasını engeller mi bu sürede napsam bilemedim ne zaman bırakayım? 15 gün yapın diyorlar ama yumurtlamama denk geliyor ovülasyon takvimine bakıyorum kafam çok karışık nolur akıl verin

Ben yaptım gerçekten olabiliyor bazen geçikiyor korunuyorsaniz adet dönemi yakın nane kekik için çözülüyor ben adette sonra 10 gün içiyordum sabah akşam sonra yumurtlama dönemi bırakıyordum adete iki üç kala kekik nane içiyordum öyle çözülüyordu pkos olduğu için daha sonra düzeldi hamdolsun vesile oldu rahatsızlığıma soğan suyu
Merhaba geçen ay kist var diye doğum kontrol hapı verdi bu ay gittim yine aynı kalmış kist olduğu içinde aşılama tedavisine basliyamiyorum faydası olur mu dünden itibaren başladım ama günde 2 bardak içiyorum sabah akşam diyelimki bunu içerken gebe kalsam haberim olmasa bı sakıncası olurmu

Merhaba geçen ay kist var diye doğum kontrol hapı verdi bu ay gittim yine aynı kalmış kist olduğu içinde aşılama tedavisine basliyamiyorum faydası olur mu dünden itibaren başladım ama günde 2 bardak içiyorum sabah akşam diyelimki bunu içerken gebe kalsam haberim olmasa bı sakıncası olurmu
İnanın korunulmasi gerektigini biliyorum bende tesadüf eseri gebeliğim öğrendim bende de pkos olduğu için tükettim sabah akşam bir bardak İbrahim Saraçoğlu tariflerine bakın derim bence

İnanın korunulmasi gerektigini biliyorum bende tesadüf eseri gebeliğim öğrendim bende de pkos olduğu için tükettim sabah akşam bir bardak İbrahim Saraçoğlu tariflerine bakın derim bence
Bende ovulasyon testi yapıyorum ya dedim koyulasmaya basladigi an birakim

Back
X