- 5 Mayıs 2016
- 11
- 1
- 32
- Konu Sahibi Pudingkafa
Soğanı alıp kaynatıp suyunu içtim, reglim 7 gün gecikti (parol geciktiriyor sanıp ilacı da kestim.) ve aşırı sancım var. Sizce soğan suyu işe yarar mı? Ne kadar bir zaman da sonuç alabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan suyunu geciktirsin diye mi içtin söktürsün diye mi, anlamadım.Soğanı alıp kaynatıp suyunu içtim, reglim 7 gün gecikti (parol geciktiriyor sanıp ilacı da kestim.) ve aşırı sancım var. Sizce soğan suyu işe yarar mı? Ne kadar bir zaman da sonuç alabilirim?
6 gündür gecikiyor ve çok sancım var, söktürmesi için soğan suyu önerdiler ne zamana kadar etkisini gösterir acaba?Soğan suyunu geciktirsin diye mi içtin söktürsün diye mi, anlamadım.
Benim bildiğim soğan suyu kürü; kist iltihap gibi şeyleri adetle atmak için yapılır. Herkese de aynı faydayı göstermez. Dikkatli ve belirli sürelerde yapılması gereken; sakıncalı bir kür. Pek tavsiye etmiyorum, başka rahatsızlıklara yol açabilir. Bence hiç başlamayın.
Onun yerine papatya rezene çayı filan için.
k Regl söktürmesi için bu kür'ü önerdiler aşırı sancım var ve bir turlu olamıyorum. 6 gün geçti. Sancılarım artarak devam ediyor. Soğan suyunun etkisini ne zaman görebilirim acaba?Soruyu anlayamadım sanırım
Sogan suyu niçin işe yarar mı
Ben bi kaç kez bu kürü yapmış biriyim
Dediğim gibi önermiyorum.6 gündür gecikiyor ve çok sancım var, söktürmesi için soğan suyu önerdiler ne zamana kadar etkisini gösterir acaba?
herkeste farklıdır bu biz nerden bilelim.ancak çok da kullanımı hoş bir şey değil önermiyorum.6 gündür gecikiyor ve çok sancım var, söktürmesi için soğan suyu önerdiler ne zamana kadar etkisini gösterir acaba?
Aman bacım nettinanneannem menopozu, artık girerim az kaldı diye beklediği zamanlarda ağrıları vardı belini tek ayağımla çiğnemiştim adet olmaya başlamıştı ...
sanırım ağırlık kaldırmak falan işe yarıyor öyle biliyorum ben tabi ne kadar bilimsel bilemem
hiç yaşamadım en fazla 9 gün adetim gecikmişti ama bende ağrılar olmadan önce değil olduktan sonra başlıyorAman bacım nettin
Ben de geciktiğinde bıçaklayarak kanatmak istiyorum ama olmuyor