Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yaptım canım geçen ay. Bende de sancı oldu ama 2-3 gün sürdü yumurtlama gününde, akıntım da oldu. Adetim de günü gününe gelince test yapmadım. Ama gecikme yaptığını duydum bi kaç kişiden.
Bende gecen ay sogan suyu ictim canim gecikti test yaptim silik cizgi cikti kan verdim cıkmadi doktora gittim adet sokturucu verdi ondan sonra adet olabildim bide kistim oldugunu soyledi sogan suyuyla alakasi var mi bilmiyorum
Bende gecen ay sogan suyu ictim canim gecikti test yaptim silik cizgi cikti kan verdim cıkmadi doktora gittim adet sokturucu verdi ondan sonra adet olabildim bide kistim oldugunu soyledi sogan suyuyla alakasi var mi bilmiyorum
Soğan kürü kisti atar tam tersi. Belki daha büyük vardır da küçülmüştür. İncir kürünün kiste sebep olduğunu duydum ama soğan kürünün duymadım. Kaç arkadaşım kisti miyomu yendi soğan kürüyle.
Ben yaptım canım geçen ay. Bende de sancı oldu ama 2-3 gün sürdü yumurtlama gününde, akıntım da oldu. Adetim de günü gününe gelince test yapmadım. Ama gecikme yaptığını duydum bi kaç
Böyle iki arada bir derede kalmak çok kötü kendimce sınır koydum 2 gün e olmazsam doktora gidicem bende şuan sol kasığında acayip ağrı var olacağım diyorum ama olmuyorum sinirlenneye başladım