• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu ile adetini düzene sokmaya başaran var mıı??

Brownimm

Hayatımın Aşkı 2 Erkek..
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
831
3
46
Ordu
Arkadaşlar merhaba..

Ben adet düzensizliği yaşayan biriyim.

Acaba soğan suyuyla düzene giren var mı..?? Yararı var mı gerçekten de soğan suyunun..

Bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim..

kuzenimin kistleri vardı adet düzensizliği yaşıyormuş. yengem 1 hafta süre boyunca soğan suyu içirdi ama işe yaradımı bilmiyorum..

kuzenimin kistleri vardı adet düzensizliği yaşıyormuş. yengem 1 hafta süre boyunca soğan suyu içirdi ama işe yaradımı bilmiyorum..

Bende şimdi başladım umarım yararı olur.. Rabbim herkese şifa versin kuzeninede.. Acaba işe yaramış mıdırr..

Arkadaşlar soğan suyu içip de yararını gören kimse yok mu hiç..

Bilgilendirirseniz çok mutlu olacağımm.. :31::31:

ben kızıma çok denedim.....iğrençliği bir yana faydasını görmedik bayağı bir üç ay kadar kullandık.....midesi bozuldu bu sayede....sonunda yine söktürücü ile oldu.....

bende uzun zamnadan beridir adet oalmiyordum.iki kere yaptim.adet oldum sayesinde.sonrasinda tekrar yaptim iki kere olamadim.ben tadina alistim ama esim kokusuna alismadigi icin devamini getirmeiyorum.nefret etti kokusundan.

ben kızıma çok denedim.....iğrençliği bir yana faydasını görmedik bayağı bir üç ay kadar kullandık.....midesi bozuldu bu sayede....sonunda yine söktürücü ile oldu.....

Çok teşekkür ederim cevabınız için.. :16: Geçmiş olsun.. :nazar: Bende çok umutluydum.. Üzüldüm şuanda açıkcası.. :43: :43: İnşallah faydasını görürüm.. Son çare artık.. :14: :14:

Allah' ım kimseye hastalık vermesin gerçekten çok zor uğraşmak.. Sırf sağlıklı olalım diye nelere katlanıyoruz bir de olmayınca insan daha da üzülüyor..

Bugün benim 3.günümdü 7 gün daha kullanacağım bakalım nolcak :31: :31:

bende uzun zamnadan beridir adet oalmiyordum.iki kere yaptim.adet oldum sayesinde.sonrasinda tekrar yaptim iki kere olamadim.ben tadina alistim ama esim kokusuna alismadigi icin devamini getirmeiyorum.nefret etti kokusundan.

Canım merhaba.. Çok teşekkür ediyorum ilgin ve cevabın için..

Bende 2 ay gibi bir süredir adet olamıyorum.. :43: :43: Ciddi derecede sorun yaptım.. :31: :31: Bir olsam da rahatlasam.. :14: :14:

Bazen sonuç verdiğini okuyorum bazen de sonuçsuz olmuş.. :44: :44:

Sende de sonuç vermemiş galiba.. Devamını da getirememişsin.. İnşallah bu ay benimki gelirse devamını getireceğim düzene girip girmediğimi sana da söylerim ona göre eşini ikna edebilirsen sen de devam edersin canım.. :40: :40:

Bir de birkaç sorum olacak.. Soğan suyunu kaç gün içtin ? Ve içmeyi bıraktıktan kaç gün sonra geldi adetin canım.. Baya soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.. :31: :31:

Bende şimdi başladım umarım yararı olur.. Rabbim herkese şifa versin kuzeninede.. Acaba işe yaramış mıdırr..

canım tam bilmiyorum soramadımda ama hatırladığım kadarıyla işe yaramıştı. sadece kuzenim içmekten nefret etmişti. Allah şifanı versin seninde inşallah düzelirsin kısa sürede.

canım tam bilmiyorum soramadımda ama hatırladığım kadarıyla işe yaramıştı. sadece kuzenim içmekten nefret etmişti. Allah şifanı versin seninde inşallah düzelirsin kısa sürede.

Anladım canım.. Çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için.. Sizler sayesinde içim rahatlıyor.. İnşallah bana da şifa verir.. Allah' ım hiçkimseye dert vermesin..

Back