Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenimin kistleri vardı adet düzensizliği yaşıyormuş. yengem 1 hafta süre boyunca soğan suyu içirdi ama işe yaradımı bilmiyorum..
ben kızıma çok denedim.....iğrençliği bir yana faydasını görmedik bayağı bir üç ay kadar kullandık.....midesi bozuldu bu sayede....sonunda yine söktürücü ile oldu.....
bende uzun zamnadan beridir adet oalmiyordum.iki kere yaptim.adet oldum sayesinde.sonrasinda tekrar yaptim iki kere olamadim.ben tadina alistim ama esim kokusuna alismadigi icin devamini getirmeiyorum.nefret etti kokusundan.
Bende şimdi başladım umarım yararı olur.. Rabbim herkese şifa versin kuzeninede.. Acaba işe yaramış mıdırr..
Bende şimdi başladım umarım yararı olur.. Rabbim herkese şifa versin kuzeninede.. Acaba işe yaramış mıdırr..
canım tam bilmiyorum soramadımda ama hatırladığım kadarıyla işe yaramıştı. sadece kuzenim içmekten nefret etmişti. Allah şifanı versin seninde inşallah düzelirsin kısa sürede.