How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Soğan Kürü Uygulayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi ??

Hayır hiç gebelik oluşmadı. Yumurtlama tedavisi gördüm. Bu son ay. Artık olmazsa aşılamaya geçeceğiz. Adet tarihim yarın normalde ama bilmiyorum.
Hımm bnm son adet tarihim 21 mart adet olamıyorm dr gitcem bu hafta içi. Pco var tedavi baslanır heralde. Ama bn 7 ay önce kimyasal düşük yasadım yani bir kere gebelik olustu. 4 aydır da deniyorz

Soğan kürü yapmak istiyorum 3 hafta önce kürtaj oldum bebeğim oldu bugün doktora gittim 5 cm kist oluşmuş doğum kontrol hapı falan verdi ben aynı zamanda soğan kurude uygulamak istiyorum ama ne zaman baslanmali hiç bi fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Canım inofolic combi kullanırken de yapabilirsin bu kürün bir zararı yok aksine faydası var, ben de inofolic combi kullandım ama bende işe yaramadı :KK43:
Bnm sanırım onun vesilesi ile bugun yumurtam catladı dün agrım falan vardı. Bu sabahta yumurta akı kıvamında akıntm hayırlısı olsn bakalım nolcak :/

Bnm sanırım onun vesilesi ile bugun yumurtam catladı dün agrım falan vardı. Bu sabahta yumurta akı kıvamında akıntm hayırlısı olsn bakalım nolcak :/
Hadi inşallah işe yarar canım sende , sonuçta her bünye farklı ,sende çok güzel etki göstermiş, yumurtanın çatladığını akıntıdan mı anladın peki, çünkü benim soğan küründe bugün 3. günüm ve takvime göre de yumurtlama tarihim 5 kasım ama bu sabah aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu, kesinlikle kürden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü hep günü gününedir benim, biraz sevindim biraz şaşırdım açıkçası

Hadi inşallah işe yarar canım sende , sonuçta her bünye farklı ,sende çok güzel etki göstermiş, yumurtanın çatladığını akıntıdan mı anladın peki, çünkü benim soğan küründe bugün 3. günüm ve takvime göre de yumurtlama tarihim 5 kasım ama bu sabah aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu, kesinlikle kürden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü hep günü gününedir benim, biraz sevindim biraz şaşırdım açıkçası
Aynen akıntıdan anlladm . Çok çok afedersin sabah lavaboya girince idrardan snra vajinadan yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı vardı peçeteyle aldm. İlk defa birde böyle oldu. :) biraz açık yazdm ama kusura bakma.

Aynen akıntıdan anlladm . Çok çok afedersin sabah lavaboya girince idrardan snra vajinadan yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı vardı peçeteyle aldm. İlk defa birde böyle oldu. :) biraz açık yazdm ama kusura bakma.
Yok canım sağlık bu sonuçta tabii ki açık açık yazacağız, zaten peçeteye silince anlaşılıyor hemen aynen bende de öyle oldu, dün akşam da değerlendirmiştik, siz değerlendirebildiniz mi

Kızlar herkse selam, hamilelik belirtisi olarak saçlarının çok yağlandığını yazan bir hamiş vardı aramızda, kendisi buralarda mı acaba ? :)

Back