Soğan Suyu İçtim

K

kuru

Ziyaretçi
hihoyyytselam arkadaşlar.bende pko hastasıyım.adet düzensiliği yüzünden gebe kalamıyorum.sizinle paylaşmak istediğim önemli konu soğan suyu mucizesi.bende hiç kist falan olmadıgı halde içmeye karar verdim ve başladım.15 gün boyunca sabah aç karnına 2 bardak ılık sıcak arası içtim.akşamda yemekten sonra yıne 2 bardak içtim.ve son 15 ci gün kahverengi bir akıntı sanki kanlı gibi akıntılar oldu.sancılar karın agrısı bir gece boyunca devam etti.1 hafta sonra doktoruma gıdıcem.bakalım fayda etmısmı.ama çok akıntı oldu kesin faydası olmuştur..sizde başlayın inanınki faydasını göreceksiniz

Cnm bende 1 gÜn ıÇtım sadece 1 bardak mıdem acıdan yırtıldı sandım
benım mıdem hassastır ÇÜnkÜ
Çok aĞrıdı ya bıdahada ıÇemedım
denıcem ama korkuyorum gene aĞrı yapar dıye

evet zor içmesi.ama buna mecbur oldugumu hissettim hep içerken.zaten ılık olarak içtim.nefes al ver al ver sonra tut nefesını iç gitsin.ama 2 bardak.ya sonuçlar çok mükemmel oluyor.ne olacakki ömrümüzün 15 gününüde buna ayırsak...sağlığımız için.inşallah sende başlarsın.a.s.

Sana katılıyorum arkadaşım, sonuçta amaca ulaşmak için ne gerekiyorsa yapılmıyor mu Bedenimize yüklenen kimyasallarıda göz önünde bulundurursak soğanın kokusu cennet kokusu gibi düşünüldüğünde ...Allah herşeyi olduğu gibi onuda sebepsiz yaratmamış değil mi seve seve içiyorum valla ....Sevgiler

bende pcosluyum gecen ay ıctım sogan suyu adetı 2aya bır olurdum erken oldum ve adet oldugumda agrıdan duramazdım sogan suyundan sonra nasıl adet oldugumu anlamadımm hıc agrımadıı şimdi bıraktım ama tekrar baslayacam.asılama olacak faydası oluor dıye dusunuorum normal yolla hamıle kalamasam bıle asılama ıcın en azından kolaylık saglayacak dıye dusunuyorum pcolu oldugum ıcın hıc yumurta olmuorrr cörek otu felan yıyorumm .rabbbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın arkadaslar

merhaba ben yeni katıldım aranıza sormak istediğim bişey vardı cevaplarsanız çok sevinirim. klomen kullanıyorum ve yumurta takibi yapılıyo. doktorum strese bağlı yumurtalar düzensiz çalışıyo dedi bu ilacı alırken aynı zamanda soğan kürünün bir zararı olurmu klomen kullanıp kürü yapan varmı ?

X