Sogan suyu ictim

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
26
Soğan suyu ictim.15 günün sonunda adet oldum gebelik istiyorum bu şekilde olan varmı

Soğan suyu ictim.15 günün sonunda adet oldum gebelik istiyorum bu şekilde olan varmı
Testeredişli aslan pencesi kürünü de uygula. İbrahim saraçoğlu nun kürü araştır. Ben 1 ay kullandım 2. Ayım dayım bakalım ne olacak doktora gidemiyorum corona yuzunden.

Bende dun gece başladım birinci gunum bugun asiri gaz yapiyo 15 gune nasil olur sonuc bilemeyiz. Gebelik hemen ayni ay olmasada sivilcelere iyi geliyor. Antioksidan ozelligi var ve folik asit b6 gibi onemli vitaminleri içeriyor gebelik olmasa bile cok faydasi olacak. Gelecek ay caksir koku suyu deneyin ben ona da baslicam sogan bitince insallah.

Hic Duymadım söylediğiniz suyu

Testeredişli aslan pencesi kürünü de uygula. İbrahim saraçoğlu nun kürü araştır. Ben 1 ay kullandım 2. Ayım dayım bakalım ne olacak doktora gidemiyorum corona yuzunden.
Bu ay geçsin onu da uygulamayı düşünüyorm şuan her yer kapalı birşeyde bulup alamıyoruz

Polikistik over var ilaç kullanıyorum şuan
Gebeliğe engel olmadığını soyluyorlar onun gebe kalan cok onunla söylediğim suyu kullanin esinizle beraber.. bende endometriozis var sogan bitince caksira gecicem

Selamlar bende yaklaşık bir buçuk ay önce doktora gittim erken menopoz teşhis kondu sonra İbrahim saraçoğlu kürü uyguladım soğan suyuyla başladım ve adet gördüm şimdi hayır aslan pençesi çörek otu yağı diyip devam ederken yhaklaşık 4 gün önce kasık yanması olunca test aldım ikinci çizgi silik çıktı ucuz testte bugün pahalı olandan aldım hiç çizgi çıkmadı aynı durumu yaşayan varsa acil yazarsa sevinirim

Bence beklemelisin adet günün gecene kadar bekle

Merhaba sogam kuru kullaninca sancinix oldu mu o dönemde? tuvalete gitme sıklığı ne oldu ve gaz problemi yasadinz mi ? Benimde ikinci gunum oldu sancim var

Merhaba sogam kuru kullaninca sancinix oldu mu o dönemde? tuvalete gitme sıklığı ne oldu ve gaz problemi yasadinz mi ? Benimde ikinci gunum oldu sancim var
Evet biraz oldu şimdide 7 gündür idrar testi yapıyorum kasıkta feci yanmam var 3 testte ikinci çizgi silik çıktı bugün aldığımda bişey çıkmadı aklım karıştı iyice doktorada gidemiyorum malum durumdan dolayı

Bence beklemelisin adet günün gecene kadar bekle
İşte sorun o normalde zaten erken menopoz dum adet göremiyorum 29 şubatta gördüm en son oda soğan kürü sayesinde şimdi kasık ağrım çok feci durmaksızın tam rahim üzerinde yanma var doktorada gidemiyorum

Kızlar sogan k uru adeti düzenlemek için gebe koşmak içinde etkili tabi ama ben kuru incir ve havuç kuru oneriyorum o ya hamile kadim esas yumurta yi büyütüp çatlatip gebe kalimiyir ibrahim sarac oglu incir kuru yazin onu uyguladyin sogan luru uygulardken korunmak gerek temizleme ozelligiv vsr gebe kalir iseniz dusuk yaptiriyor bilginize o ay sogun kuu uygulayin korunun sonrwki ay incir kuru uygulayin coocuk deneyim ins hamile kalcaksiniz ve adet bitince 2 gunde bir iliski en onemli gunler 12 ci gun ve 25 ci gunler arasi yumurtala olur 2 gunde bir iliksi olursa buyuk ihtimal tutar

Bu sekilde olanlari okumstm bi donem bnde icmek istedm ama maalesef icemedm diger ay da devam edin insallh hamile kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…