- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Bende PCO da var sanırım izin vermiyor hamile kalmamaBu sekilde olanlari okumstm bi donem bnde icmek istedm ama maalesef icemedm diger ay da devam edin insallh hamile kalirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende PCO da var sanırım izin vermiyor hamile kalmamaBu sekilde olanlari okumstm bi donem bnde icmek istedm ama maalesef icemedm diger ay da devam edin insallh hamile kalirsiniz
Benim 6 gün kadar gecikti ve olcak gibi de hissetmiyorum halaYok gecikme olmadı gebe. De kalamadm
Bende pcoyum ve hamileyim glukofen +innofolic+gunde 4 klomenle hamile kaldm glukofen adeti micize gibi duzenlediBende PCO da var sanırım izin vermiyor hamile kalmama
Kac ay sürdü bu süreç ben clo kullanıyorum kilo sorunumda yokBende pcoyum ve hamileyim glukofen +innofolic+gunde 4 klomenle hamile kaldm glukofen adeti micize gibi duzenledi
İns gebesinizdirBenim 6 gün kadar gecikti ve olcak gibi de hissetmiyorum hala
Benimde kilo problemim yoktu benim 2 yila yakin yanlis tedavilerle gecti dogru tedaviyi uyguladigim ilk ay hamile kaldim
Kac ay sürdü bu süreç ben clo kullanıyorum kilo sorunumda yok
Test yaptım fakat negatif sonuçİns gebesinizdir
Hayırlısı olsun sıkmayın canınızıTest yaptım fakat negatif sonuç
Can sıkmak değilde ilk defa yaptım düzenliydi düzeni şaştıHayırlısı olsun sıkmayın canınızı
Benimde öyle açıkçası 1 ayda iki kere adet oldumCan sıkmak değilde ilk defa yaptım düzenliydi düzeni şaştı
Bundan 5 ay öncede histereskopi sonrası doktorum duphaston vermişti 2 aylık 1. Ay bozmadı düzeni 2.Ay yine 1 hafta kadar geciktirmisti sanırım bu tür şeyler vücuduma ıyi gelmediBenimde öyle açıkçası 1 ayda iki kere adet oldum
evet vücut alışana kadar sıkıntılar oluyor gerçektenBundan 5 ay öncede histereskopi sonrası doktorum duphaston vermişti 2 aylık 1. Ay bozmadı düzeni 2.Ay yine 1 hafta kadar geciktirmisti sanırım bu tür şeyler vücuduma ıyi gelmedi
ne zaman adetim sökülmezse iğrene iğrene soğan suyu içerim. ve maksimum 15 dk sonra sökülür adetim.Soğan suyu ictim.15 günün sonunda adet oldum gebelik istiyorum bu şekilde olan varmı
Gerçekten öyle sanırım bidaha yapmayacagim bu tür kürlerievet vücut alışana kadar sıkıntılar oluyor gerçekten
ne zaman adetim sökülmezse iğrene iğrene soğan suyu içerim. ve maksimum 15 dk sonra sökülür adetim.
gebeliğe iyi etki ettiğini duymamıştım
[/QUOTbir çok kişi o şekilde kalmış ben açıkçası Pco için yapmıştım