Ben de ictim. Benim kanamam durmamisti 20 gun. Doktor ilac verdi de kesildi. Kisti ve miyomlari olanlarin boyke kanamadi olurmus. Benim kistimi ve miyomlarimi temizledi. Herkeste kist yapmiyor,rahat ol.
Ahhh o kadin dogumcular hep boyle mi acaba.
2 sene once ilk cocuk istedigimizde bisey var mi rahimde diye gittik. Sadece vajinal muayene etti ve folik asit verdi. 10-12-14. gunleri degerlendirin dedi o kadar. 6 ay olmayinca yine gittik. Yine 10-12-14 devam dedi ama olmadi. Sonra 10 ay dolunca yine gittim ve bu defa mecburen yalan soyledik. 1 senedir deniyoruz olmadi deyince bi zahmet kan tahlili yapti. Ha 10 ay ha 12 ay,ne farkeder dedik. Cunku merak ediyoruz neden olmadi diye. Fsh hormonuma bakti. Biz normal yolla olur merak etmeyin diyecek sandik ama doktor bana erken menopoz olabilir,yumurtan cok az,hemen tup bebek dedi. Tabi biz soka girdik. Bu olay gecen sene mayista oldu. Ondan sonra kosturmaca ve tedaviler basladi. 2 asilama ve 3 tüp tedavisi oldum. Adet olunca 4.tedaviye baslayacagim. Yumurtam 1 tane cikiyor ve zamanla yarisiyoruz.
Ilk doktora gittigimde basit bir kan testi yapsaydi doktor 10 ay bosuna denemezdik.
Illa 1 sene deneyim diyorlar. Benim yumurtam ya da esimin spermi yoksa ben niye saf gibi kendi kendime deneyim.
Kucuk bir yalandi soyledigimiz. 10 ay yerine 12 ay oldu dedik ama iyiki demisiz. Benim durumumda 2 ay cok onemli.
Sana tavsiyem bir an once esinin ve senin degerlerine baktirman.