• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu gecikme yapar mı?

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhabalar benim adetlerim çok düzenlidir. Soğan kürü kullandım ve ilk defa gecikme yaşıyorum 6 gün geçiktim. Göğüs haasiyeti. Akıntı kasık ağrısı var. Hamile değilim 3 gün gecikmeden test yaptım negatif ti. Soğan suyu içip geciken var mı? Tekrar getirtmek için soğana başlasam mı?

Merhabalar benim adetlerim çok düzenlidir. Soğan kürü kullandım ve ilk defa gecikme yaşıyorum 6 gün geçiktim. Göğüs haasiyeti. Akıntı kasık ağrısı var. Hamile değilim 3 gün gecikmeden test yaptım negatif ti.nliyorsan icme zaten Soğan suyu içip geciken var mı? Tekrar getirtmek için soğana başlasam mı?
Sogan suyu gecikme yapmaz aksine adet söktürür gebelik planliyorsan icme zaten sogan suyu düşük yaptira bilir cok duydum eskiden düşük yapmak icin de kullanilirmis

Merhabalar benim adetlerim çok düzenlidir. Soğan kürü kullandım ve ilk defa gecikme yaşıyorum 6 gün geçiktim. Göğüs haasiyeti. Akıntı kasık ağrısı var. Hamile değilim 3 gün gecikmeden test yaptım negatif ti. Soğan suyu içip geciken var mı? Tekrar getirtmek için soğana başlasam mı?
Gecikme yapmazz bende cok ictim hamile kalmak için ama yinede adetimi söktürürdü hamile degilseniz

Ebru ceylan-adet söktürücü masaj yapın 😊

Gecikme sonra kaç gün sonra regl oldunız bende aynı durumdayım🥺

Evet canım gecikme yapabiliyor.. iki ay önce uyguladım bende soğan kürünü.. iki aydır adetlerim düzensiz..

Back