• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan suyu dusuk yaparmi gercekten

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
kizlar sogan suyuna basladim bu ay ayni zamanda bebek icin ugrasiyoruz dusuk hani olrda sonunda bi gebelik olusursa bunuda sogan suyu yuzunden kaybedermiyim korkuyorum varmi aranizda kullandigi halde dusurmeyen yada dusuren yardim lutfen

Ay bn de günlerdir bu konuyu düşünüyordum. Ben de aşılama olucam. Pico da var gebeyken soğan suyu içmek düşüğe sebep olur mu acaba.

yaa canin iste bende bir haftadir yapiyorum ama suan yumurtlama donemimdeyim sogan suyu rahimde kist yada iltihap varsa adetle berabeer sokturuyormus rahimi bile inceltiyormus fazla yapilinca dusun ve bi kac kisi dusuk yaptirsiginida soyluyor korktum bi yandanda baslamisken bitirmek istiyorum bi kac kisi ben hamileyken kullandim bisey olmadi desin iatiyorum acikcasi yada yoksa uzucu olsada dusuk yapanlar varsa bizi uyarsin :(

yaa canin iste bende bir haftadir yapiyorum ama suan yumurtlama donemimdeyim sogan suyu rahimde kist yada iltihap varsa adetle berabeer sokturuyormus rahimi bile inceltiyormus fazla yapilinca dusun ve bi kac kisi dusuk yaptirsiginida soyluyor korktum bi yandanda baslamisken bitirmek istiyorum bi kac kisi ben hamileyken kullandim bisey olmadi desin iatiyorum acikcasi yada yoksa uzucu olsada dusuk yapanlar varsa bizi uyarsin :(

Ne kadar süredir bebiş için uğraşıyorsunuz

düşük yapabılecegını duymustum ama ne kadar dogru bılmıyorum içmemekde fayda var bu süreçte gebelıge hazırlık cunku rahmı temızlıyor

arkadaslar ben hamile kaldim bu kürle hemde 3 defa ama düsük degilde bende kan pihtilasmasi var 15 .hafta ve 8 .haftalarda bebeklerimi bu yüzden kaybettimm. gecen ay yine kk da ki arkadasim yapti ilk ay hamile kaldilar simdi ikiside 7 haftalik hamile..ibrahim saracogluda düsük yaptirmaz ama hamile oldugunuzu ögrenince birakin icmeyin demisti tv lerde...cok hamile kalanida duydum bu kürle..belki baska bi sebepten düsük olmustur o sirada sogan suyu iciyosa suclu sogan kürü görülmüstür..ama tabi yinede kendiniz bilirsinizz sadece düsüncelerimi yazmak istedimm:30::30:

Son düzenleme:
eğer hamilelik şüpehiz varsa soğan suyu maydanoz suyu falan içmeyn zararlı olabilir sonuçta rahmi temizliyorsa hamilelere zararı olur bence kullanmayım ama hamile olmadığınıza eminseniz yapın faydalı iltihaplar için

ayyy canim cok sagol cokkk tesekkur ederim ayrica kayibin icin cok uzuldum ins yolunda giden bir gebelik daha yaasayip saglicakla kucagina alirsin yavrunu

rica ederim canim benimm...insalalh bitanemm inslalah rabbim hepimize nasip ederrr:16::16:

Soğan suyunun düşüğe sebep olduğunu duymuştum tatlım ve hamileyken maydanoz kullanımı da yasaktır

inşallah yapmam :)

Evet düşük yapıyor soğan suyu sakin kullanmayın arkadaşım kullanırken düşük yaptı sakınsiz kullanmayın

Back