Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa canin iste bende bir haftadir yapiyorum ama suan yumurtlama donemimdeyim sogan suyu rahimde kist yada iltihap varsa adetle berabeer sokturuyormus rahimi bile inceltiyormus fazla yapilinca dusun ve bi kac kisi dusuk yaptirsiginida soyluyor korktum bi yandanda baslamisken bitirmek istiyorum bi kac kisi ben hamileyken kullandim bisey olmadi desin iatiyorum acikcasi yada yoksa uzucu olsada dusuk yapanlar varsa bizi uyarsin
yaa canin iste bende bir haftadir yapiyorum ama suan yumurtlama donemimdeyim sogan suyu rahimde kist yada iltihap varsa adetle berabeer sokturuyormus rahimi bile inceltiyormus fazla yapilinca dusun ve bi kac kisi dusuk yaptirsiginida soyluyor korktum bi yandanda baslamisken bitirmek istiyorum bi kac kisi ben hamileyken kullandim bisey olmadi desin iatiyorum acikcasi yada yoksa uzucu olsada dusuk yapanlar varsa bizi uyarsin
16 ay canim siz
evet ama baslamisken bitirmekte istiyorum bugun 9.gunum offf arada kaldim
ayyy canim cok sagol cokkk tesekkur ederim ayrica kayibin icin cok uzuldum ins yolunda giden bir gebelik daha yaasayip saglicakla kucagina alirsin yavrunu
ayyy canim cok sagol cokkk tesekkur ederim ayrica kayibin icin cok uzuldum ins yolunda giden bir gebelik daha yaasayip saglicakla kucagina alirsin yavrunu
16 aydir olmuyor canim bu ayda olmayabilir ama oladabilir her yolu denedimiz icin umitleniyoruz eger yine yoksa bosuna kesmis olmak istemedim canin zaten bugun 11. gunum
nekadar dir evlisin canim yas kacayyy canim cok sagol cokkk tesekkur ederim ayrica kayibin icin cok uzuldum ins yolunda giden bir gebelik daha yaasayip saglicakla kucagina alirsin yavrunu
rica ederim canim benimm...insalalh bitanemm inslalah rabbim hepimize nasip ederrr
gecmis olsun canim cok uzuldum peki eminmisin zencefilden olduguna birde zor gerceklesen bir gebelikmiydi seninde ins en kisa zamanda sorunsuz bir gebelik daha gecirip alirsin kucagina yavrunu