Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoşummmmmmm nerde yanlışşşş yapıyorummmmmm bugün 10. gün ve bende halen tık yok...... he 2 kilo verdim de regl olamadım daha yaaaaa.......................doktora gitmeye de tırsıyorum acaba 15 güne tamamladıktan sonra da olmazsam bir ilaç filan mı alsam ( hani farlutal gibi bişey ) yoksa ara verip bi 15 gün daha mı yapsam Çok üzgünüm çoook
bugün içmeye başlayalı tam 15. gün ama bende tık yok , feci bunalımdayım Çok üzgünüm çoook ama sanırım benim olayım şu tiroitle alakalı , adet olamama gibi etkileri varmış bu hastalığın benneyaptımki
arkadaşlar bu soğan suyu baş ağrısı yapar mı acaba 3 gün oldu başlaayalı başım ağrıyor da...
ediliyo canım.biraz kanaman oluyo ama korkma.regl bitince kilon biraz daha düşüyo.ödem falan da gidiyo çünkükızlar bu soğan suyu regl iken de içiliomuydu? 5günde 2kilo verdim ben sonra da regl oldum devam etcem mi :uhm:
kizlar peki bebeklere zarari varmi en basda gaz yapiyormu
belkide bu konu diet bölümünde olmalıydı ama ben tamamen doğum sonrası nedenlerden dolayı yaşadığımı paylaşmak istediğim için buraya açıyorum konuyu.
henüz hamileyken tv de prof.dr. ibrahim adnan saraçoğlu, bayanlar rahim içlerinin temizlenmesini istiyorsa(tüm kistler,miyomlar,akıntı problemleri için) soğan suyu kürü uygulasınlar demişti.ben de sezaryen oldum ya,aklıma geldi,deneyeyim dedim.bikaç gün sonra doğumdan sonra ilk kez regl oldum ki dr.um bu ayda olmazsan ilaç veririm demişti.çünkü adet görememek bana çok büyük sıkıntı veriyordu.ayrıca kilo vermeye başladım.doğumdan beri 1 kilo bile verememiştim arkadaşlar.bunalımdaydım.ayın 10 undan beri 4,5 kilo verdim.sonra nette araştırdım hem adet göremeyenlere çok iyi geliyormuş hem de kilo vermeye yardımcıymış.15 günden fazla uygulamayın deniliyor.verdiklerimi almamak için yediklerime çok dikkat ediyorum.bide akşamları spor yapıyorum.
benim gibi metabolizması çok yavaş olan ve hala doğum kilolarıyla uğraşan ayrıca regl olamayan arkadaşlarıma belki yararı olur diye sizlerle paylaşmak istedim.bu yöntemi deneyen varmı aranızda?
benim bugün 14.günüm.yarın soğan suyu içmeyi bırakacağım.ama biraz ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum.
not:hamileler kullanmasın anneannem eski zamanlarda düşük yapmak için kadınların soğan suyu içtiğinden bahsetti.rahim içini temizliyo ya!!
bende 5 gün oldu başlayalı yalnızz emziriyorum diye acaipte yiyorum sadece geceleri plates yapıyorum ona rağmen 1.700 gr vermişimhihoyyyt yalnız ben limon falanda sıkmıyorum sadece sıcak içiyorum tadıda hiç kötü gelmedi
yas_67 soğan suyunu toplam 15 gün kullandım 3 kilo kadar vermişim günde 2 kez içtim öğlen ve gece yatarken ama aç karına,günde 2 taneden fazlası mideyi haşat edebilir o yüzden denemedim