soğan suyu,doğum kiloları ve beklenen regl!

benim bildiğim 15 gün yapılıyo canım

kociş şişmansa işine yarar valla:roflol:
ayy ciddimisin yaa.benim haberim yok senede 1 olacağındann:1no2:eek:ff çok üzüldüm şimdiii..ben kilolardan kurtulmak için 1 yıl dahamı beklicem.keşke o 15 günde daha az yiyip daha çok spor yapsaymışım..ayy dur araştırayım ben bi,ne güzel 1 kilo daha verdiydim üffff

kociş ve kilo mu yok be güzelim nerdeeeee yapıştırsan tutmuyor üzerinde :eek:klava: bi de iştahlı ki maşallah nazar etmiiim de ben onun yediğinin 1/4 ünü anca yiyorum .........
hayat müşterek ya işbölümü yaptık = o yiyor ben kilo alıyorum :lepi:

kociş ve kilo mu yok be güzelim nerdeeeee yapıştırsan tutmuyor üzerinde :eek:klava: bi de iştahlı ki maşallah nazar etmiiim de ben onun yediğinin 1/4 ünü anca yiyorum .........
hayat müşterek ya işbölümü yaptık = o yiyor ben kilo alıyorum :lepi:

aynen aynenhihoyyyt
ama benim kociş hem zayıf hemde acayip dikkat ediyo yediklerine.o kadar zayıf olsam ve yiyip yiyip kilo almasam dünya cennet olurdu be..:1rolleyes::1rolleyes:

fatoşum ikinci kürü yapıp yapamıyacağımızı öğrenince bize de söyle sanırım bende de işe yarayacak yerimseniben

fatoşum ikinci kürü yapıp yapamıyacağımızı öğrenince bize de söyle sanırım bende de işe yarayacak yerimseniben

canım i.saraçoğlunun sitesinde şu yazı var:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
(alıntıdır)

tatlım bence 2. kez kullanmanın bi zararı olsa böyle yazmaz sanırım.ben şimdi 7 gün uygulıycam.

eğer fayda görüyo gibiysen işin ucunu azcık sıkı tut(bol sıvı al,bol meyve sebze,bol hareket:))15 gün göz açıp kapayana kadar geçiyo.regl durumuda yoktu dimi senin daha.inş.benim bi hafta gibi bi sürede olmuştu.senin de olur.:Saruboceq:

ben hiç bişi anlamadım haaa??şimdi ben bugun basladım.15 gün devam edicem.sonra??

hımmmmm teşekkür ederim fatoşcummmm.................dikkat ediyorum mümkün olduğunca daaa 2 gündür işyerimin yanıbaşında bayanlar kermes açmış, millet elişi filan yapar anam bunlar ev yemekleri yapmışlar : dolmalar, sarmalar , börekler , gözlemelr ,yaş pastalar nelerrrrr nelerrrrrrr , korkumdan girip bakamıyorum bile :)

celenim anladığım kadarıyla en uzun süre 15 gün, yani bir seferde 15 günden uzun devam etmiyecez gerek duyarsak ara verdikten sonra 2. bi kür yapacaz ama o da 5 ya da 7 gün olacak

inşallah doğru anlamışımdır

celenim anladığım kadarıyla en uzun süre 15 gün, yani bir seferde 15 günden uzun devam etmiyecez gerek duyarsak ara verdikten sonra 2. bi kür yapacaz ama o da 5 ya da 7 gün olacak

yani 15 gün sonra ne kadar ara vericem?bu aradan sonra mı 7 gün yapabilirim?15 gün kilo verme için yeterlimi?

arkadaşlar bu soğan suyunun yanında ne gibi egzesizler yapıyorsunuz? bi anlatın bakalım? ben pek bişey yapmıyorum, bikaç gündür kızımla çıkıp arabasıyla dolaşıyoruz bi nevi yürüyüş yapıyorum.

yani 15 gün sonra ne kadar ara vericem?bu aradan sonra mı 7 gün yapabilirim?15 gün kilo verme için yeterlimi?

celenim bunu yaparken muhtemelen adet olcaksın yaa, ikinci adetine bir hafta kala tekrar yaparsın ..............
bi de bu kür kilo vermek için değil ki , hani yeterli mi demişsin ama zaten bunu zayıflamaktan çok adetlerin düzene girsin, iç organlar ( rahim, yumurtalık filan ) temizlensin diye yapıyorsun , metabolizman düzene giriyor..... ha bu arada soğanın zayıflamaya da etkisi var ama onun kürü farklı sanırım :uhm: onu da araştırıyım

celenim bunu yaparken muhtemelen adet olcaksın yaa, ikinci adetine bir hafta kala tekrar yaparsın ..............
bi de bu kür kilo vermek için değil ki , hani yeterli mi demişsin ama zaten bunu zayıflamaktan çok adetlerin düzene girsin, iç organlar ( rahim, yumurtalık filan ) temizlensin diye yapıyorsun , metabolizman düzene giriyor..... ha bu arada soğanın zayıflamaya da etkisi var ama onun kürü farklı sanırım :uhm: onu da araştırıyım

la sayfanın en basından beri kilo vermele ilgişli yazılar var:uhm: üstelik baslıkta da yazıo doğum kilolar die:sm_confused:

Prof.Dr.ıbrahim Saraçoğlunun Vajinal akıntıyı gidermek için Soğan Suyu Kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır

Ahmet MARANKı Zayıflamak ıçin Soğan Suyu Kürü

Prof. Dr. Ahmet Maranki, zayıflamak için soğan suyu kürü öneriyor. Özellikler diyebetliler( şeker hastaları) için ve kilo fazlası olanlar için faydalı Maranki soğan kürü tarifi:
Maranki Soğan Kürü Nasıl Yapılır?
1 adet kuru soğan, kabuğuyla ve kökleriyle birlikte güzelce yıkanır.
Sonra sirkeli suda bekletilir.
1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın.
Maranki Soğan Kürü yapılışı sırasında dikkat etmeniz gereken şey, soğanın kabuğunu soymayın ve soğanın köklerini püsküllerini kesmeyin. Bu soğan suyu kürü hiçbir yan etkisi olmadığı için büyük küçük herkes tarafından içilebilir.
Maranki soğan kürü, kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarak da içilebilir.

Soğan SUYU KÜRÜ :
Soğan, çok besleyicidir , doğal bir antibiyotiktir. Ayrıca, soğan suyu iyi bir idrar söktürücüdür… Soğan suyunun zayıflamaya yardımcı olduğu ise pek bilinen bir şey değil. Zayıflamayı sağlayan, soğanın idrar söktürücü olması. Zayıflamak isteyenler için soğan suyu daha doğrusu soğan çorbası ile zayıflama tarifi ise şöyle:
Soğan Suyu Kürü ıçin GEREKLı MALZEMELER :
* 6 adet soğan,
* yarımşar kilodan iki çeşit sebze
* yağsız et suyu
* Limon, baharat
Soğan Suyu Çorbasının HAZIRLANIŞI nasıldır?
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan çorbası yapılırken kesinlikle YAĞ kullanmayın.
SOĞAN ÇORBASI DıYETıNıN UYGULAMA ŞEKLı
Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) +soğan suyu çorbası

ALINTIDIR

ben ı. Saraçoğlundan dinledim hayatım vajinall akıntı ve adet düzensizliği için verdi bu kürü ama diyorum ya soğanın zayıflatıcı etkisi de var

poooff iicene karıstı kafam.artık neye yararsa napalım??

hımmmmm teşekkür ederim fatoşcummmm.................dikkat ediyorum mümkün olduğunca daaa 2 gündür işyerimin yanıbaşında bayanlar kermes açmış, millet elişi filan yapar anam bunlar ev yemekleri yapmışlar : dolmalar, sarmalar , börekler , gözlemelr ,yaş pastalar nelerrrrr nelerrrrrrr , korkumdan girip bakamıyorum bile :)
ahh yavruumm..bilirim o duyguyuu.sen diyettesindir.millet hapur hupur götürür..Allahtan evdeyimde sürekli sebze meyve görüyom:roflol:
aynen öyle canımkaydirigubbakcemile5
2.adetten 10 gün önce..ben 15 günde 5 kilo verdim.ama daha öncede yazdığım gibi doğumdan sonra hiç adet görmemiştim ve sanırım adet olunca ödemimde gitti.yani 5 kilonun 5 i de yağ değildir.ama dikkat edersen verebilirsin bence.
arkadaşlar bu soğan suyunun yanında ne gibi egzesizler yapıyorsunuz? bi anlatın bakalım? ben pek bişey yapmıyorum, bikaç gündür kızımla çıkıp arabasıyla dolaşıyoruz bi nevi yürüyüş yapıyorum.

ne bulursam yapıyorum.akşamları stepperım var ona biniyorum.bol bol mekik çekiyorum.artık göbüşüm çoook küçük.minik bi yumurta gibi:))eğer oğluş uslu durursa sabahları ebru şallının plates hareketlerini yapmaya çalışıyorum.bulaşık yıkarken,yemek yaparken (özellikle popo kısmı için)sürekli kaslarımı sıkıp bırakıyorum.yani anlayacağın bu yaşıma kadar hangi egzersizi görüp ezberlediysem aklıma geldikçe yapıyorum:lepi:

bu arada ben de bu kürü rahim içi temizliği ve regl olmak için uygulamıştım.ama sonradan kilo verdiğimi farkettim.zaten bu yüzden sizle paylaşmak istedim.mutlaka Ahmet Marankinin kürü kilo vermek içindir.denemedim.ama ben bu yöntemle verdim.üstelik 1 kilo daha verdim 2. başlayışımda.ama daha öncekine göre zor gidiyo kilolar bu kezÇok üzgünüm çoook

kızlarrr soğan suyu tansiyon düşürüyor yalnız haberiniz olsunnnn:)zayıflıycam diye düşüp kalmayın bi yerlerde:)

bende 5 gün oldu başlayalı yalnızz emziriyorum diye acaipte yiyorum sadece geceleri plates yapıyorum ona rağmen 1.700 gr vermişimhihoyyyt yalnız ben limon falanda sıkmıyorum sadece sıcak içiyorum tadıda hiç kötü gelmedi

Bende erken menepoza girdim.Ancak ilaçla adet görebiliyorum.Göğsümde fibrokist olduğundan dr ilacı kesti.3 aydır adet görmedim.2 gündür soğan suyu içiyorum..Bakalım sonuç ne olacak....kaydirigubbakcemile5

X