• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürüyle sağlik bulan ve hamile kalanlar burayaa

Ben pek inanmıyorum acikcasi bunlara ya
Her sey Allahtan ama 6 yil adam tip okumus adam o cozum uretemiyor
3 tane sogan mi care olacak ne bilim :110:

Ya aslinda faydasini goren cok ama ben saglik acisindan fayda bulabilirm belki insallah

Aslinda care olacak ilac turlerinin hepsinin ana maddesi bitkiler deil midir zaten

Ben hamilelik için duymadım da adet ancak ilaç kullanarak olan birinin soğan küründen sonra düzenli olmaya başladığını biliyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hem de antibiyotik doğal.

Bnm adetim dizensizdi gecen ay kullandim djzene girdi insallah cocuk icin de faydasi olur

Insallah Rabbim gonlunuze gore versin bende kullaniyorum suan edet duzelmesi icin insallah duzelir tabi bir surpriz olmazsa

Benim adet döngüm hep düzensizdi evlenince bu durum bana batmaya başladı ilerde çocuk için zora girerim diye 3. Ayımda doktora gittim. 4 ayrı doktor gezdim hepsi pco dedi ve doğum kontrol hapı önerdi hatta bir tanesi ameliyat.
Bi süre d.k.h. kullandım o sırada bir doktora daha gittim ağrılarım için.

Bana uzun uzun ilaç kullanımını sağlıklı bulmadığını herşeyin doğalının güzel olduğunu isterse onunla tedaviye devam edeceğimi ama hayır ilaç içmek istiyorum dersem gelmememi önerdi. Zor da kalmadıkça ilaç kullanma dedi.
Soğan suyu iç. 15 gün ara ver zaten adet görürsün o adetin bitince 15 gün iç 3. Ay da yap ama sonra 3 ay soğan suyu içme dedi.

Çok uzattım ama kimse bana tedavi olmadan çocuk sahibi olamazsın dedi tam 3 ay hiç adet görmedim ve en son bunu denemek istedim.

Belki tesadüf belki gerçek bilemem. Ama denemekten hiçbirşey kaybetmeyiz.

Benimde duzensizdi kizken evlenincede duzensizlik devam etti ama evlenince bi sorun olusmadi kizim oldu suan 3 bucuk yasinda ama artik bu duzensizlik ve diken ustunde ha oldum ha olacagim bu ay adet demek beni yoruyor duzensizlik icin kullaniyorum

Benimde duzensizdi kizken evlenincede duzensizlik devam etti ama evlenince bi sorun olusmadi kizim oldu suan 3 bucuk yasinda ama artik bu duzensizlik ve diken ustunde ha oldum ha olacagim bu ay adet demek beni yoruyor duzensizlik icin kullaniyorum
Bence işe yarıyor. Adet sökülmesi için maydanoz suyu da baya iyi geliyor. Kızken hep öyle adet olurdum. Iltihap falan vsrsa onu da söküyor.

Adet düzensizliği icinde birebir hamile kalmayı da kolaylastırıyor bende kürü uyguladıktan sonraki ay önce Rabbimin izni ve dualarımla hamile kaldım ki bu forumda çok soğan kürünün faydasını gören . Ben soğan kürüne bağlamıyorum hamileliğimi salatı tefrıcıye okumustum ona baglıyorum ama belkide soğanında vesılesı vardır

Hafif polikistik over hastasiyim her ay adet oluyordum ama 35 37 gunde bir falan. Bebek icin endiseliydim ve kuru yapayim dedim zarari yok yarari var sonucta ve bunu öneren dr.a da güveniyorum acikcasi adam israrla yapin diyor bence kisti olanlar bebek isteyenler yapsin ne kaybederler ki? Sonraki ay hamilr kaldim cok sukur bu kurle ilgisi var mi bilmiyorum ama yazmak istedim

Back