- 18 Ağustos 2014
- 119
- 15
- 68
- 30
- Konu Sahibi eslim aymina
Arkadaşlar ben pko'lu grubuna katıldım.Hastalığımı 2.5 hafta önce öğrendim ve hemen tedaviye başlandı. Öncelikle size bu konuyu neden açtığımı söyleyeyim bende pko'luyum ve size deneyimimi anlatmak elimden geldiğince de yardımcı olmak istiyorum. Ben doğum kontrol hapını 3 ay boyunca kullanılmaya maruz bırakıldım.Bugün 20.gün ve ben Diane 35 draje adlı hapı kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünün pko'ya çok işe yaradığını duydum ve onu da hapla birlikte kullanmaya başladım.Bugün soğan kürünün 6.günündeyim ve soğan kürünü kullanmaya başladığımdan beri yani bu kadar kısa süre içerisinde çok faydasını gördüm.Arkadaşlar ben diğer birçok hasta gibi bu hastalığın yan etkisi olan kıllanmaya maruz kalmadım çok şükür.Lakin benim vücudumun her yerinde kahverengi lekeler çıkmıştı hastalıktan dolayı ve bu lekelerin yanı sıra sivilcelenmem de çoktu.Ben bu soğan kürü sayesinde lekelerimin ve sivilcelerimin hepsinden kurtuldum. İnşallah hapın bitiminde de komple bu hastalıktan kurtulmuş olucam.Bu yazıyı yazmamdaki en büyük amaç sizlere de bunu tavsiye etmem lütfen araştırıp deneyin. Denemekten kimseye zarar gelmez.Belki size de bir faydası olur.