soğan kürüyle pko'ya savaş açtım...

eslim aymina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
119
15
68
30
Arkadaşlar ben pko'lu grubuna katıldım.Hastalığımı 2.5 hafta önce öğrendim ve hemen tedaviye başlandı. Öncelikle size bu konuyu neden açtığımı söyleyeyim bende pko'luyum ve size deneyimimi anlatmak elimden geldiğince de yardımcı olmak istiyorum. Ben doğum kontrol hapını 3 ay boyunca kullanılmaya maruz bırakıldım.Bugün 20.gün ve ben Diane 35 draje adlı hapı kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünün pko'ya çok işe yaradığını duydum ve onu da hapla birlikte kullanmaya başladım.Bugün soğan kürünün 6.günündeyim ve soğan kürünü kullanmaya başladığımdan beri yani bu kadar kısa süre içerisinde çok faydasını gördüm.Arkadaşlar ben diğer birçok hasta gibi bu hastalığın yan etkisi olan kıllanmaya maruz kalmadım çok şükür.Lakin benim vücudumun her yerinde kahverengi lekeler çıkmıştı hastalıktan dolayı ve bu lekelerin yanı sıra sivilcelenmem de çoktu.Ben bu soğan kürü sayesinde lekelerimin ve sivilcelerimin hepsinden kurtuldum. İnşallah hapın bitiminde de komple bu hastalıktan kurtulmuş olucam.Bu yazıyı yazmamdaki en büyük amaç sizlere de bunu tavsiye etmem lütfen araştırıp deneyin. Denemekten kimseye zarar gelmez.Belki size de bir faydası olur.

Bende diane 35i kullandım 6 ay sonra bıraktım şimdi 2 seferdir sadece soğan kürünü ve testere dişli aslanpençesini yapıyorum.
senin son durumun nedir ??????? düzeldi mi ???

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

benim pko düzeldi hatta tuhaftır ki gittiğim diğer doktorlar bana masal anlattığımı bende öyle bişey olmadığını yumurtlamamın ve çatlamamın muhteşem olduğunu söylediler.

benim pko düzeldi hatta tuhaftır ki gittiğim diğer doktorlar bana masal anlattığımı bende öyle bişey olmadığını yumurtlamamın ve çatlamamın muhteşem olduğunu söylediler.
Herhangi birşey yaptın mi canım önceden farklı ne var hayatında

yok farklı bişey yapmadım diane 35i kullandım onunla birlikte soğan kürünü kullandım sonra adet oldum bu adet farklıydı işte. adetin ilk bikaç saati sancıdan ölüyordum nerdeyse sonra bi kese gibi bişey düşürdüm onu tarif etmek çok güç şeklini yani. ondan sonra hi adet sancısı filan yaşamadım hala da yaşamıyorum. doktorlarda bende bişey olmadığını aksine herşeyimin mükemmel olduğunu söylüyorlar

Bende genelde parçalı adet olurdum Diane 35 kullanırken. Demek ki pko danmış. 2yil quilarista kullandim kontrol hapi olarak. Mayusta biraktim hemen geldo yine folikuller. Şimdi soğan kuru kullanıyorum sadece..

bende cumartesi günü pco lu olduğumu öğrendim 60 kiloyum doktorum 6 kilo vermemi istedi. boğazımda ve yüzümde çok hafif tüylenme oldu . adetlerim düzensizleşti ve miktarı azaldı. sebebi de pcos sanırım ayrıca rahim ağzında lsil -cin1 çıktı yani kanser öncüsü hücreler :)

Bende genelde parçalı adet olurdum Diane 35 kullanırken. Demek ki pko danmış. 2yil quilarista kullandim kontrol hapi olarak. Mayusta biraktim hemen geldo yine folikuller. Şimdi soğan kuru kullanıyorum sadece..
parçalı adet ayrı bişey o bende sürekli olur yani pıhtılı adet çok normaldir. benim dediğim kese başka bir olay onun şeklini tarif etmek bile imkansız imkanım olsaydı çizip filan gösterirdim ilginç bişeydi

yok farklı bişey yapmadım diane 35i kullandım onunla birlikte soğan kürünü kullandım sonra adet oldum bu adet farklıydı işte. adetin ilk bikaç saati sancıdan ölüyordum nerdeyse sonra bi kese gibi bişey düşürdüm onu tarif etmek çok güç şeklini yani. ondan sonra hi adet sancısı filan yaşamadım hala da yaşamıyorum. doktorlarda bende bişey olmadığını aksine herşeyimin mükemmel olduğunu söylüyorlar
Merhabalar ben size birsey sorabilir miyim.Bende de polikistik over var diane 35 kullanıyorum.diane 35 kullanırken aynı zamanda soğan kürünü uygulamanın zararı oluyor mu?Siz kaç ay boyunca doğum kont.hapıyla soğan kürünü birlikte uyguladınız acaba?Geçmiş olsun

Back