Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüyle hamile kalanlar bakar mısınız?💓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Merhaba arkadaşlar
Soğan kürünü uygulayıp adet görmeden hamile olan var mı yada 15 gün uyguladıktan sonra adet olanlar sonraki ay hamile kaldınız mı? Çok merak ediyorum ben soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm kür biter bitmez adet gören arkadaşım var adeti 10 gün öne geldi acaba adet görmeyip hamile kalınırmı kürden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler herkese

Ben soğan kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım. Düşük yaptım sonrasında ama kalmıştım yani :)

Ben soğan kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım. Düşük yaptım sonrasında ama kalmıştım yani :)
Soğan küründen dolayı mı acaba düşürdün hani hamile kaldığın için bilmeden içmeye devam ettiysen soğan kürü düşüğe sebep oluyomuş

Ben yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Bi sonraki ay incir havuç kürü yaptım o ay da adet oldum. Bi sonraki ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım

Ben yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Bi sonraki ay incir havuç kürü yaptım o ay da adet oldum. Bi sonraki ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım
Hımmm anladım Bala alerjim var başka kürde yapmayı düşünmüyorum ya artık dr a giderim eşimle daha önce gittim ama eşim gitmedi henüz

Peki arkadaşlar ben şuan kürde 3. Günümdeyim yumurtlama günümden bir hafta sonra yine 7 gün devam etmem gerekecek ki 15 gün uygulamış olayım gebelik vs olursa inşallah soğan kürünü uyguladığım günlerden sonra yerleşme vs olur yoksa düşük olur diye endişeleniyorum biraz ama genelde adete denk geliyo heralde yerleşme doğrumu

O kadarını bilmiyorum ben 10 gün içmiştim, yumurtlamaya denk gelmemişti sanırım. Normali 15 ama o kadar devam ettirememistim

Ben adet zamanı başladım fakat ben hiçbir fark göremedim. Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor bende burada yorumları okuyarak denemiştim. Aradan iki ay geçti hala bir şey yok inşallah sizde işe yarar canım

Selamlar,soğan kürünü hamile kalmaya yardimci amaçlı nasıl uyguluyoruz acaba adet başlangicindan yumurtlamaya kadar yapıp bitirsek olur mu ve de o ay hamilelige bir sakincasi olur mu

İnşallah sen incir kürü felan yaptınmı

Kızlar bende bu gün soğan kürüne başladım çok araştırdım olumlu sonuç alanlar var sabah akşam içtim sonucunu haber veririm mutlaka

Merhabalar bende 2 gündür başladım bu ay farkı yazarım inşallah hamile kalırız hepimiz sagsalim

bende 10 gün yaparım reglim bitince 15 uzun ya gebelik olsa da zarar verir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…