- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Ben soğan kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım. Düşük yaptım sonrasında ama kalmıştım yani :)Merhaba arkadaşlar
Soğan kürünü uygulayıp adet görmeden hamile olan var mı yada 15 gün uyguladıktan sonra adet olanlar sonraki ay hamile kaldınız mı? Çok merak ediyorum ben soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm kür biter bitmez adet gören arkadaşım var adeti 10 gün öne geldi acaba adet görmeyip hamile kalınırmı kürden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler herkese
Soğan küründen dolayı mı acaba düşürdün hani hamile kaldığın için bilmeden içmeye devam ettiysen soğan kürü düşüğe sebep oluyomuşBen soğan kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım. Düşük yaptım sonrasında ama kalmıştım yani :)
Hayır hayır.. 2 buçuk aylıkken düşürdüm kalbi durdu.Soğan küründen dolayı mı acaba düşürdün hani hamile kaldığın için bilmeden içmeye devam ettiysen soğan kürü düşüğe sebep oluyomuş
Ben yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Bi sonraki ay incir havuç kürü yaptım o ay da adet oldum. Bi sonraki ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldımMerhaba arkadaşlar
Soğan kürünü uygulayıp adet görmeden hamile olan var mı yada 15 gün uyguladıktan sonra adet olanlar sonraki ay hamile kaldınız mı? Çok merak ediyorum ben soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm kür biter bitmez adet gören arkadaşım var adeti 10 gün öne geldi acaba adet görmeyip hamile kalınırmı kürden sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler herkese
Başın sağolsun üzüldüm çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versinHayır hayır.. 2 buçuk aylıkken düşürdüm kalbi durdu.
Hımmm anladım Bala alerjim var başka kürde yapmayı düşünmüyorum ya artık dr a giderim eşimle daha önce gittim ama eşim gitmedi henüzBen yaptım 2 ay sonra hamile kaldım. Bi sonraki ay incir havuç kürü yaptım o ay da adet oldum. Bi sonraki ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım
O kadarını bilmiyorum ben 10 gün içmiştim, yumurtlamaya denk gelmemişti sanırım. Normali 15 ama o kadar devam ettirememistimPeki arkadaşlar ben şuan kürde 3. Günümdeyim yumurtlama günümden bir hafta sonra yine 7 gün devam etmem gerekecek ki 15 gün uygulamış olayım gebelik vs olursa inşallah soğan kürünü uyguladığım günlerden sonra yerleşme vs olur yoksa düşük olur diye endişeleniyorum biraz ama genelde adete denk geliyo heralde yerleşme doğrumu
Merhaba arkadaşlar
Ben adet zamanı başladım fakat ben hiçbir fark göremedim. Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor bende burada yorumları okuyarak denemiştim. Aradan iki ay geçti hala bir şey yokMerhaba arkadaşlar
İnşallah sen incir kürü felan yaptınmıBen adet zamanı başladım fakat ben hiçbir fark göremedim. Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor bende burada yorumları okuyarak denemiştim. Aradan iki ay geçti hala bir şey yokinşallah sizde işe yarar canım
Hayır yapmadımİnşallah sen incir kürü felan yaptınmı
Yumurtalama günü ve sonrası da devam ettiniz mi peki ben de bu ay yaptım yumurtalama günü bıraktımBen soğan kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım. Düşük yaptım sonrasında ama kalmıştım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?