• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüyle 6 gün gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmuryagmuryyy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
42
11
8
32
Kızlar ben de kullandım soğan kürünü ama adet olmama 1 hafta varken başladım yine de faydası olur diye düşündüm. 10 gün kullandım tabi bu sırada adet olmam lazımdı ama olmadım. Sonra eğer çocuk varsa diye kullanımı bıraktım çünkü çocuk varken kullanmak düşürüyormuş. Bıraktım ama hala adet olmadım bugün 6. Günüm olup adetimin bitmesi lazımdı ama başlamadı bile. Test henüz yapamadım. Sizce hamile olma ihtimalim mi fazla yoksa soğan kürünün dengemi bozmuş olması mı?

Kızlar ben de kullandım soğan kürünü ama adet olmama 1 hafta varken başladım yine de faydası olur diye düşündüm. 10 gün kullandım tabi bu sırada adet olmam lazımdı ama olmadım. Sonra eğer çocuk varsa diye kullanımı bıraktım çünkü çocuk varken kullanmak düşürüyormuş. Bıraktım ama hala adet olmadım bugün 6. Günüm olup adetimin bitmesi lazımdı ama başlamadı bile. Test henüz yapamadım. Sizce hamile olma ihtimalim mi fazla yoksa soğan kürünün dengemi bozmuş olması mı?
Sogan kuru adete 1 hafta kala yapilmaz canim. Eger iste o zaman varsa düşük olabilir. Bence dengen bozulmuştur. Eger suphen varsa gebelik testi yap bakalim

Bende ayni durumdayim ben sadece adetimin 7.günü 15 gün uyguladim sadece, hamilelik belirtin var mi ?

Göğüslerim şişmiş durumda o kadar. Dün, önceki gün kokuya karşı hassaslığım vardı bugün yok. Yarın kan testi yaptıracağım evde hiç test yapmadım siz yaptınız mı?
Evde ben yağtım ama negativ malesef çarşamba vereceğim brn kan.. İnşallah sen yarın hayırlı ve mutlu haber alırsım canım

Soğan kürünü yumurtalama gününe kadar kullanmalısınız hatta bir iki gün öncesine kadar adet düzensizliği varsa bilemezsiniz ne zaman yumurtlayacağınızı. Bitki çayları bile çok tehlikeli allah korusun. Dkkat edin

Back