Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüne başlıyoruum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Paranoya_6616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
518
639
103
29
Selam herkese, 1 yıldan beri çocuk düşünüyoruz ve sadece 1 kere Kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi ilk defa bugün soğan kürüne başlıcam, ve ondan sonra aslan pençesine. Benimle beraber bu kürü yapmak isteyenler var mı, birbimize destek olalimmm

Ilk bardağımı içtim, birde yatmadan önce yapıp içicem. Tadı acı olmasın diye limon sıktım içine. Sıkıntı olmaz herhalde.

Merhaba sizinle aynıyım 1 senedir çocuk düşünüyoruz ve 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Soğan kürünü duydum ama adet gecikmesi ve hormon bozukluğu yaptığını da duymuştum. Düşükten sonra sonra doktorum kist olduğunu söyledi soğan kürününde kist atmaya yardımcı olduğunu söyleyenler var. Çok kararsızım.

Bende incir kürü yapmıştım 15 gün düzenli olarak 1 bardak içmeme rağmen 3 ay adet bozukluğu yaşadım tam oh düzeldi dedim bir kaç ay sonra hoppp yeniden gecikmeler oldu bende kürlerden korkanlardanim

Ben bu küre başladım canım ilk ayım . 3 ay devam edeceğim. Ama sadece soğan içmiyorum çünkü mideme dokundu yapamadım .
Civanperçemli hayıt toğumu çayını aldım. Testere dişli aslanpençesini aldım . Bu ay başına yumurtlama günüme kadar 15 gün içtim. Şimdi bıraktım yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum. Polikistik over sendromu olandar regliden 21. Gün özellikle birlikte olun diyor bir doktor . Bu ay regli olursam bidahaki ay tekrardan yapıcam. Birlikte ilerleyelim valla iyi olur :) birde 15 gün boyunca çörekotu bal tarçın yedim . Hayırlısı bende çok heycanlıyım

Bende hayıt otu ve aslan perçemi aldım. Inşallah olumlu etki ederler

Taa ne zaman açmışım bu konuyu. Hayıt otunu kullandığım ay hamile kaldım. Bana çok faydası olduğunu düşünüyorum. Şuanda 2 tane bebisim var. İlk hamileligimden sonra hemen bir daha hamile kaldım. 2.hamilelik daha kolay oluyor bence. İlki zorluyo :)

Incır havuc kuru sayesinde hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…