Soğan kürüne başladım

Verdiği vitamin adı nedir acaba canım, birde incir ve havuc mu kaynatıp ictin, detay verir misiniz

Verdiği vitamin adı nedir acaba canım, birde incir ve havuc mu kaynatıp ictin, detay verir misiniz
2 ayrı vitamin verdi isimlerini eve geçince yazarım kürler se su şekilde hergun yapılacak soğan kürü ise sadece 1 hafta sonra bırakılacak regl bitince başlanacak hemen soğan 1 adet dörde bol 2 su bardağı suda kaynat siz suyunu ic kuru incir 4 5 adet 2 su bardağı su ile kaynat suyunu ic 3 4 adet havuç uzun uzun doğra 2su bardağı su ile kaynat suyunu ic birde hayıt tohumu bir çay bardağı çay gibi demle suz sabah aksma iç diğer regle kadar bana böyle söyledi birde bir macun verdi onu kendisi yapıyormuş

Sizce her hastasına bu tedaviyi mi uyguluyor
Oraya giden hastalarla da konuştum evet kürler aynı ama vitaminleri değiştiriyor ama incir soğan havuç hayıt tohumu aynı zaten bu alt int araştırdığımda hamilelge çok yardımcı bitkiler

Mersin'de Dr Ahmet yildiz bakan inst takip edin isterseniz
Sizce her hastasına bu tedaviyi mi uygu
Oraya giden hastalarla da konuştum evet kürler aynı ama vitaminleri değiştiriyor ama incir soğan havuç hayıt tohumu aynı zaten bu alt int araştırdığımda hamilelge çok yardımcı bitkiler
Nasıl yapılıp yenilecek siz yanına ne zaman gittiniz valla Yanina gşden herkes 20 günde hamile kalıyor

Ben bulamadım profil resmini atar mısınız doktorun
Vay be ay ben soğandan korkuyorum ama diğerlerini yapacağım adet günümü bekliyorum.havuç incir hayıt adet bitiminden diğer adet başlayana kadar mı

Sizce her hastasına bu tedaviyi mi uygu

Nasıl yapılıp yenilecek siz yanına ne zaman gittiniz valla Yanina gşden herkes 20 günde hamile kalıyor
20 gün oldu bende gideli doğal tedaviye başladı yazmıştım yukarılarda kürleri nasıl yapılacağını inşallah bende hamile kalırım benim yaş sorunum var 42 yaşındayım yumurta kalitem azalmış ama tabi umutsuz değildi Dr bu kurleri ihmal etmeden yapiyorum

Vay be ay ben soğandan korkuyorum ama diğerlerini yapacağım adet günümü bekliyorum.havuç incir hayıt adet bitiminden diğer adet başlayana kadar mı
Evet ama soğanda 1 hafta yapın regli düzene sokuyor adet bitince başlayın yumurta kalitesini çok fazla artırıyor bu kürler

Canım hamile misin?

Merhaba hamilesiniz sanirim bu kürlerle mi gebe kaldiniz

Merhaba tedaviniz nasıl oldu.sonuc alabildiniz mi.Birde size hangi.vitwminleri vermişti isimleriniz yazar misiniz

Ay canim allah karsima cikartti postunu sogan kürünü arastiriyordum. Yasadigini yasiyorum suan 3 aydir adet olmuyrum hep lekeli geliyor duruyo yine öyle suanki durumun nasil? Bende pkoluyum 3 yildir ugrasiyoruz gebelik hic olmadi ins görürsn banada dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…