O olduğunu tahmin ettim bende takip ediyorum hatta yanına gitmeyi düşünüyorumMersin'de Dr Ahmet yildiz bakan inst takip edin isterseniz
Sizce her hastasına bu tedaviyi mi uyguluyorMersin'de Dr Ahmet yildiz bakan inst takip edin isterseniz
Ben bulamadım profil resmini atar mısınız doktorunO olduğunu tahmin ettim bende takip ediyorum hatta yanına gitmeyi düşünüyorum
Verdiği vitamin adı nedir acaba canım, birde incir ve havuc mu kaynatıp ictin, detay verir misiniz5 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek aşılama vs olmadı bı Dr onerdiler doğal yolla gebe bırakıyor diye inst takipe aldım giden hastalarıyla yazistim sonra baktım on numara bende gittim yaşından dolayı biraz zor hastasin ama herşey mümkün dedi 2ayri vitamin verdi birde bir kavonoz da macun verdi ve hergun bir soğanı kaynatıp suyunu (soğan bir hafta sonra bırakılacak)hergun 3 4 havucu kaynatip suyunu 45 adet havuç kaynatıp suyunu ve hergun hayıt tohumunu çay gibi demleyip içeceksin bir batdak dedi ve ekmek asla yemiveksi karbonhidrat asla yok dedi ve hergun en az iki saat yuruceksin dedi yapıyorum bugün yrn regl olmam lazım bakalım giden hastalarda 2ay sonunda hatta o ay hamile kalanlar oldu bakalım inşallah bende hamileyimdir
İnşallahBen başladım olurda bu ay hamile kalırsam yazarım size
Pko tam olarak nedir acaba :)Bende pkoyum adetlerim çok duzensizdi düzeldi sukur adetin bittikten sonra basla inşallah olur rabbim gönlüne göre versin
Ben bulamadım profil resmini atar mısınız doktorun
2 ayrı vitamin verdi isimlerini eve geçince yazarım kürler se su şekilde hergun yapılacak soğan kürü ise sadece 1 hafta sonra bırakılacak regl bitince başlanacak hemen soğan 1 adet dörde bol 2 su bardağı suda kaynat siz suyunu ic kuru incir 4 5 adet 2 su bardağı su ile kaynat suyunu ic 3 4 adet havuç uzun uzun doğra 2su bardağı su ile kaynat suyunu ic birde hayıt tohumu bir çay bardağı çay gibi demle suz sabah aksma iç diğer regle kadar bana böyle söyledi birde bir macun verdi onu kendisi yapıyormuşVerdiği vitamin adı nedir acaba canım, birde incir ve havuc mu kaynatıp ictin, detay verir misiniz
Oraya giden hastalarla da konuştum evet kürler aynı ama vitaminleri değiştiriyor ama incir soğan havuç hayıt tohumu aynı zaten bu alt int araştırdığımda hamilelge çok yardımcı bitkilerSizce her hastasına bu tedaviyi mi uyguluyor
Sizce her hastasına bu tedaviyi mi uyguMersin'de Dr Ahmet yildiz bakan inst takip edin isterseniz
Nasıl yapılıp yenilecek siz yanına ne zaman gittiniz valla Yanina gşden herkes 20 günde hamile kalıyorOraya giden hastalarla da konuştum evet kürler aynı ama vitaminleri değiştiriyor ama incir soğan havuç hayıt tohumu aynı zaten bu alt int araştırdığımda hamilelge çok yardımcı bitkiler
Vay be ay ben soğandan korkuyorum ama diğerlerini yapacağım2 ayrı vitamin verdi isimlerini eve geçince yazarım kürler se su şekilde hergun yapılacak soğan kürü ise sadece 1 hafta sonra bırakılacak regl bitince başlanacak hemen soğan 1 adet dörde bol 2 su bardağı suda kaynat siz suyunu ic kuru incir 4 5 adet 2 su bardağı su ile kaynat suyunu ic 3 4 adet havuç uzun uzun doğra 2su bardağı su ile kaynat suyunu ic birde hayıt tohumu bir çay bardağı çay gibi demle suz sabah aksma iç diğer regle kadar bana böyle söyledi birde bir macun verdi onu kendisi yapıyormuş
20 gün oldu bende gideli doğal tedaviye başladı yazmıştım yukarılarda kürleri nasıl yapılacağını inşallah bende hamile kalırım benim yaş sorunum var 42 yaşındayım yumurta kalitem azalmış ama tabi umutsuz değildi Dr bu kurleri ihmal etmeden yapiyorumSizce her hastasına bu tedaviyi mi uygu
Nasıl yapılıp yenilecek siz yanına ne zaman gittiniz valla Yanina gşden herkes 20 günde hamile kalıyor
Evet ama soğanda 1 hafta yapın regli düzene sokuyor adet bitince başlayın yumurta kalitesini çok fazla artırıyor bu kürlerVay be ay ben soğandan korkuyorum ama diğerlerini yapacağımadet günümü bekliyorum.havuç incir hayıt adet bitiminden diğer adet başlayana kadar mı
Verdiği ilaçlarla kullanmak bence daha faydalıEvet ama soğanda 1 hafta yapın regli düzene sokuyor adet bitince başlayın yumurta kalitesini çok fazla artırıyor bu kürler
Canım hamile misin?5 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek aşılama vs olmadı bı Dr onerdiler doğal yolla gebe bırakıyor diye inst takipe aldım giden hastalarıyla yazistim sonra baktım on numara bende gittim yaşından dolayı biraz zor hastasin ama herşey mümkün dedi 2ayri vitamin verdi birde bir kavonoz da macun verdi ve hergun bir soğanı kaynatıp suyunu (soğan bir hafta sonra bırakılacak)hergun 3 4 havucu kaynatip suyunu 45 adet havuç kaynatıp suyunu ve hergun hayıt tohumunu çay gibi demleyip içeceksin bir batdak dedi ve ekmek asla yemiveksi karbonhidrat asla yok dedi ve hergun en az iki saat yuruceksin dedi yapıyorum bugün yrn regl olmam lazım bakalım giden hastalarda 2ay sonunda hatta o ay hamile kalanlar oldu bakalım inşallah bende hamileyimdir
Merhaba hamilesiniz sanirim bu kürlerle mi gebe kaldinizBen de yapmıştım ertesi ay hamile kaldım ve arkadaşımda yapıp hamile kaldı tabi 9 sene oluyor, şimdi tekrar çocuk istiyorum gene yapacağım ama bu ay geçti , ara vermeden yapmak çok önemli dikkat ederseniz pko ya cok etkili birçok kisi olumlu sonuç aldı
Canım Saraçoğlu nun sitesinde sordum bem soğan kürü ile incir kürü aynı anda kullanmayın dediler, kist vs varsa besler diye
Merhaba oğluma hamile olmadan soğan kürü yapmıştım evetMerhaba hamilesiniz sanirim bu kürlerle mi gebe kaldiniz
Merhaba tedaviniz nasıl oldu.sonuc alabildiniz mi.Birde size hangi.vitwminleri vermişti isimleriniz yazar misiniz20 gün oldu bende gideli doğal tedaviye başladı yazmıştım yukarılarda kürleri nasıl yapılacağını inşallah bende hamile kalırım benim yaş sorunum var 42 yaşındayım yumurta kalitem azalmış ama tabi umutsuz değildi Dr bu kurleri ihmal etmeden yapiyorum
Ay canim allah karsima cikartti postunu sogan kürünü arastiriyordum. Yasadigini yasiyorum suan 3 aydir adet olmuyrum hep lekeli geliyor duruyo yine öyle suanki durumun nasil? Bende pkoluyum 3 yildir ugrasiyoruz gebelik hic olmadi ins görürsn banada dönersinMerhabalar, bugün 7 haziran 2022 ve saat 22:25'te soğan kürüne başlamış bulunmaktayım. En azından 10 veya 15 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Etkilerini sizinle her gün paylaşıcam.
Dipnot olarak belirtmek isterim ki ben bi pcos hastasıyım ve regl dönemleri aşırı düzensiz olan biriyim hatta yaklaşık 3 aydır regl olamıyorum. Bu durum birkaç kez daha başıma geldi. Şu an çocuk sahibi olmak istiyorum bu yüzden soğan kürünü deneyerek bi faydasının olmasını umuyorum. Umarım etkili olur ve bunu da sizinle buradan paylaşırım.
Soğan kürü 2. Gün
Bugün ikinci günüm ve şu an sabah 10:46 ve ilk bardağımı içiyorum. Vücudumda herhangi bir değişiklik hissetmedim fakat dün gece sık sık tuvalete gittim. Bilemiyorum bu kürün etkisi mi yoksa zaten diyetteyim çok su içiyorum onun etkisi mi tam anlayamadım. Şimdilik bi sıkıntı yok ama henüz bir etkisini de görmedim tabi daha ikinci gün olduğu içindir muhtemelen. Akşam da tekrar bir bardak daha içip yatıcam.
Soğan kürü 3. Gün
Bugün malesef kürümü içemedim çünkü şiddetli bir mide bulantısı karın ağrısı halsizlik yaşıyorum. Sanırım salgından etkilenmişim. Bu yüzden midem hiçbir şey almadı içemedim.
Soğan kürü 4. Gün
Bugün de rahatsızlığım devam ettiği için maalesef yine soğan kürü içemedim. Umarım en kısa zamanda toparlayabilirim ve yarım kalan kürüme devam edebilirim.