• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüne başladım uygulayanlar varsa gelin birlikte yol alalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiççç acıkmıyorum canım ve durmadan wc :KK70: Bugun 5. günüm benimde ayy heyecanlıyım canım :) Gün aşırı mı deneyeceksiniz özel değilse
Valla canm gcen ay gün aşırı dnemiştim bi de ovu testiyle takip etmiştim ama kısmt degişmiş bu ay da gün aşırı yparm herhalde veya kafama gre :KK49:yarın ovu testi yapmya başlicam hemde

Valla canm gcen ay gün aşırı dnemiştim bi de ovu testiyle takip etmiştim ama kısmt degişmiş bu ay da gün aşırı yparm herhalde veya kafama gre :KK49:yarın ovu testi yapmya başlicam hemde
Ben ovulasyon yapmadan full gunasırı denemeyi düşünüyorum bu ay :21:

Merhaba hanımlar ben yeniyim bir çocuğum var altı yaşında yaklaşık dört yıldır istiyoruz bi tane daha ama olmuyo bende bu ay soğan kürü denedim onbeş gün kullandım adetim ayın altısında ama bişey olduğunu sanmıyorum bide incir ve havuç kürü deniyicem aranızda deneyen varmı nasıl yapılıyo ne xaman başlanıyo..

İnşallah olur bu ay ikimizinde senin bat kaç
canım meraba inşallah emeklerinin sonucunu alırsın birşey sormak istiyorum. benim adetimin son günü bugün şimdi 2 gün sonra mi başlamalıyım?. sabah akşam içicem ne kadar devam edicem? soğan kürünün nasıl hazırlandığını da yazabilir misin ?

canım meraba inşallah emeklerinin sonucunu alırsın birşey sormak istiyorum. benim adetimin son günü bugün şimdi 2 gün sonra mi başlamalıyım?. sabah akşam içicem ne kadar devam edicem? soğan kürünün nasıl hazırlandığını da yazabilir misin ?
Canım bn adet bitti iki gün sonra başladım sabah akşam aç karnına on beş gün içmen lazım ama düzenli aksatmadan iki bardak kaynayan suyun içine bu yemeklerde kullanduığımız soğan var ya dışı açık kahve sadece o kahve rengi kabuğunu soyup dörde bölüp atıyoruz beş dk öyle kaynatıp ılıklaşınca içiyoruz soğutmicakdın ama ılık olcak

Bi de su musluktan olmicak içme duyu olması lazım

Bende bu sogan kurune baslayim diyorum ama calisan biriyim.agizda koku birakiyor mu

Bende bu sogan kurune baslayim diyorum ama calisan biriyim.agizda koku birakiyor mu
Yok canm brakmıyo bn içerken yanında erik yiyorum ağzımın tadı değişsin dye bgün 7.gnüm ilk gnler çok zordu içmesi şimdi daha rahat içiyorum

Canım bn adet bitti iki gün sonra başladım sabah akşam aç karnına on beş gün içmen lazım ama düzenli aksatmadan iki bardak kaynayan suyun içine bu yemeklerde kullanduığımız soğan var ya dışı açık kahve sadece o kahve rengi kabuğunu soyup dörde bölüp atıyoruz beş dk öyle kaynatıp ılıklaşınca içiyoruz soğutmicakdın ama ılık olcak
2 bardak suyun icine atip kaynatiyoruz ya.sabah 2 bardak aksam 2 bardak mi iciyorsunuz.yoksa birer bardak mi

Yok birer bardak
Adetliyken yapilan bi kür var mi.ben bugun yarin bekliyorumda kirmiziyi.bari o surecte bisey yapayim.bide bu klomene baslayanlar adetin 3.gunumu basladi hep.doktora gidip ona mi başlasam diyorum.ama tatile cikicam sonrasinda doktor kontrolu gerekiyormu klomen bitince

Back