- 29 Mayıs 2018
- 18
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melegimiistiyorum123
-
Inşallah ve bugün adet olacam ben galiba kasiklarim çok agriyo her an adet olabilirimBende bendee ay inşallah vardır ya :)
Benim en az on gündür öyle kasıklarım ağrıyo kuzu hatta alt karnım oldum diyorum ama akıntıdan başka bişey değilInşallah ve bugün adet olacam ben galiba kasiklarim çok agriyo her an adet olabilirim
10 gün mü o kadar cekeckmiyiz ama meleklerimiz varsa raziyim bebBenim en az on gündür öyle kasıklarım ağrıyo kuzu hatta alt karnım oldum diyorum ama akıntıdan başka bişey değil
Ayy aynen olsunlarda biz 10 değil 15 gün çekelim hayırlısıyla inşallahh10 gün mü o kadar cekeckmiyiz ama meleklerimiz varsa raziyim beb
Inşallah bekliyorum ama beklemek o kadar zor kiAyy aynen olsunlarda biz 10 değil 15 gün çekelim hayırlısıyla inşallahh
Aynen ne kadardır istiyorsun canım senInşallah bekliyorum ama beklemek o kadar zor ki
3 aydır hatta 4 e gireck ve ben hala adet olmadım o bur gün çektim agriyo ve bitti kaşıklarım ara ara agriyoAynen ne kadardır istiyorsun canım sen
Test yaptın mı hiç kaç gün gectiO canm benim 2 sene olcak ağustosta tam ama olmadı henüz bende adet olmadım bu arada
27 gün oldu canım yapmadım testte yoktur eminim olsa bi belirti gösterirdi bence
Merhaba insallah hamilesinizdir ondan gecikiyordur :)Bir sorum olacak; soğan kürüne ne zaman başladınız acaba? Ben de bu ay uygulamayı düsünüyorum adetimin 5. günü bugun.Bir tane yapsaydın keske
Ben hep baktım yorumlara çok araştırdım adetinin 7. Günü başlayanlar hep hamile kalmışlar bnde öyle yaptım 15 gün yaptım bıraktım inşallah insallah bebegm vardrMerhaba insallah hamilesinizdir ondan gecikiyordur :)Bir sorum olacak; soğan kürüne ne zaman başladınız acaba? Ben de bu ay uygulamayı düsünüyorum adetimin 5. günü bugun.
inşallah canım benimBen hep baktım yorumlara çok araştırdım adetinin 7. Günü başlayanlar hep hamile kalmışlar bnde öyle yaptım 15 gün yaptım bıraktım inşallah insallah bebegm vardr
Çarşıya gidecem birazdan bi tane alıp yapayımmı o zamanBir tane yapsaydın keske
Yap yap yoksada bilirsin umutlanmazsnÇarşıya gidecem birazdan bi tane alıp yapayımmı o zaman
Bekliyorum canm inşallah insallah vardrBi nasip olmadı almak yapınca haber weririm sanda kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?