- 29 Mayıs 2018
- 18
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melegimiistiyorum123
-
canım soğan kürü yaptıgım ay benimde gögüslerm şişti kasıklarm agrıdı hamile degildim baya adetimi söktü 11gün boyunca adet oldum içim dışım baya temizlendi bu ay olmazsa üzülme için temizlenir güzelce diger ay inşallah olur. :)Kizlar neden kimse cevap vermedi ben hala beklemedeyim bu arada bir test daha yaptım 5 6 gün varken adete yine çıkmadı bekliyorum
canım soğan kürü yaptıgım ay benimde gögüslerm şişti kasıklarm agrıdı hamile degildim baya adetimi söktü 11gün boyunca adet oldum içim dışım baya temizlendi bu ay olmazsa üzülme için temizlenir güzelce diger ay inşallah olur. :)
evet canım geçen aydı hatta adetle birlikte incir yedim bu ay için bugünde regl günüm yine kasıklarım batıyor akıntım var adet olcak mıyım bilmiyorm henüz gelen giden yok.Peki kaşıkların da batmış miydi
Bir an önce meleklerimizi versin Rabbim inşallah her ay acaba demek çok zor yaevet canım geçen aydı hatta adetle birlikte incir yedim bu ay için bugünde regl günüm yine kasıklarım batıyor akıntım var adet olcak mıyım bilmiyorm henüz gelen giden yok.
Inşallah eğer ben hamileysem herşeyi buraya ayrıntısıyla yazacağım söz verdim kendime içim tabi temizlensin ama gecen ay tarlusal kullanmistim onda temizlenmiştir diye düşünüyordumSoğan kürü yaptım bende geçen ay adet oldum ve adetim normalde 8 gün sürerken bu sefer 6 gün sürdü ama çok yoğun bir şekilde aniden bi ağrı girdi kasığıma ve lavaboya gittiğimde donuk donuk kanlar geldiğini gördüm çok güzel temizliyor adet olsan bile üzülme diğer aylar güzel haberleri alırız inşallah :)
Rabbim inşallah yazmayı nasip eder :) doğrudur tabi hakkımızda hayırlısı olsunn:)Inşallah eğer ben hamileysem herşeyi buraya ayrıntısıyla yazacağım söz verdim kendime içim tabi temizlensin ama gecen ay tarlusal kullanmistim onda temizlenmiştir diye düşünüyordum
Sıkma canını vardır bi hayır..Yarın adet günüm ve bugünde testte çıkmadı
soğan kürünü kaç gün yaptınız?Soğan kürü yaptım bende geçen ay adet oldum ve adetim normalde 8 gün sürerken bu sefer 6 gün sürdü ama çok yoğun bir şekilde aniden bi ağrı girdi kasığıma ve lavaboya gittiğimde donuk donuk kanlar geldiğini gördüm çok güzel temizliyor adet olsan bile üzülme diğer aylar güzel haberleri alırız inşallah :)
15 günsoğan kürünü kaç gün yaptınız?
Benimde 6 sında olmam gerekiyordu hala gelmedi dün test yaptırdım negatif gecikme yapıyor galiba daha önceki konularda da görmüştüm7 mayıstada benim soğan kürüm bitti 22 mayıs bat ama gelen giden yok maalesef 5 gün önce test yaptım negtifti gecikme yapar mı en azından kızlar ??
Demekki boşuna umutlanmamak lazım diyosun yaniBenimde 6 sında olmam gerekiyordu hala gelmedi dün test yaptırdım negatif gecikme yapıyor galiba daha önceki konularda da görmüştüm
Yanı boşuna umutlanmani istemem ama bir kiz da da adet i 10 gün geçmiş öyle pozitif cıkmış yine soğan kuru kullanmış gecikme olmuş bekliyorum bakım bende kırmızı yı görene kadarDemekki boşuna umutlanmamak lazım diyosun yani
Aynı benYanı boşuna umutlanmani istemem ama bir kiz da da adet i 10 gün geçmiş öyle pozitif cıkmış yine soğan kuru kullanmış gecikme olmuş bekliyorum bakım bende kırmızı yı görene kadar
Inşallah bnde bekliyorum arife günü tekrar test yatırabilirim çifte bayram olsun diyeAynı benBende bekliyorm canım inşallah bizimde yazımız o şekilde yazılmıştır hayırlısıyla çifte bayram olur bizede bende sağ kasığımda batma ağrı falan war ama iki gün önce yine test yaptım yoktu bakalım bi umut işte rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine eğer yoksada bu gece tohum eksin göbüşlerimiz dolsun inşallahh
Bende bendee ay inşallah vardır ya :)Inşallah bnde bekliyorum arife günü tekrar test yatırabilirim çifte bayram olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?