How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Soğan küründen sonraki belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melegimiistiyorum123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
18
5
1
29
Kizlar merhaba bende pko su olup soğan kürü kullananlardanim soğan kürüm 26 mayısta bitti ve benim 3 gündür özellikle göğsüm çok ağrıyor ve çok şişti ondan önce de kasiklarimda ara ara ağrı oluyordu şu an da nadiren belim ağrıyor adet olacagimizda ağrıyan yerlerimiz varya orası iste hamile miyim değilmiyim icim içimi yiyor dayanamadım 2 gün önce test yaptım ama negatif en son 6 mayıs da adet olmuştum sizce hamile olma şansım

Kizlar neden kimse cevap vermedi ben hala beklemedeyim bu arada bir test daha yaptım 5 6 gün varken adete yine çıkmadı bekliyorum
canım soğan kürü yaptıgım ay benimde gögüslerm şişti kasıklarm agrıdı hamile degildim baya adetimi söktü 11gün boyunca adet oldum içim dışım baya temizlendi bu ay olmazsa üzülme için temizlenir güzelce diger ay inşallah olur. :)

Soğan kürü yaptım bende geçen ay adet oldum ve adetim normalde 8 gün sürerken bu sefer 6 gün sürdü ama çok yoğun bir şekilde aniden bi ağrı girdi kasığıma ve lavaboya gittiğimde donuk donuk kanlar geldiğini gördüm çok güzel temizliyor adet olsan bile üzülme diğer aylar güzel haberleri alırız inşallah :)

Soğan kürü yaptım bende geçen ay adet oldum ve adetim normalde 8 gün sürerken bu sefer 6 gün sürdü ama çok yoğun bir şekilde aniden bi ağrı girdi kasığıma ve lavaboya gittiğimde donuk donuk kanlar geldiğini gördüm çok güzel temizliyor adet olsan bile üzülme diğer aylar güzel haberleri alırız inşallah :)
Inşallah eğer ben hamileysem herşeyi buraya ayrıntısıyla yazacağım söz verdim kendime içim tabi temizlensin ama gecen ay tarlusal kullanmistim onda temizlenmiştir diye düşünüyordum

soğan kürünü kaç gün yaptınız?

7 mayıstada benim soğan kürüm bitti 22 mayıs bat ama gelen giden yok maalesef 5 gün önce test yaptım negtifti gecikme yapar mı en azından kızlar ??

Yanı boşuna umutlanmani istemem ama bir kiz da da adet i 10 gün geçmiş öyle pozitif cıkmış yine soğan kuru kullanmış gecikme olmuş bekliyorum bakım bende kırmızı yı görene kadar
Aynı ben ☺️ Bende bekliyorm canım inşallah bizimde yazımız o şekilde yazılmıştır hayırlısıyla çifte bayram olur bizede bende sağ kasığımda batma ağrı falan war ama iki gün önce yine test yaptım yoktu bakalım bi umut işte rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine eğer yoksada bu gece tohum eksin göbüşlerimiz dolsun inşallahh ❤️❤️

Aynı ben ☺️ Bende bekliyorm canım inşallah bizimde yazımız o şekilde yazılmıştır hayırlısıyla çifte bayram olur bizede bende sağ kasığımda batma ağrı falan war ama iki gün önce yine test yaptım yoktu bakalım bi umut işte rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine eğer yoksada bu gece tohum eksin göbüşlerimiz dolsun inşallahh ❤️❤️
Inşallah bnde bekliyorum arife günü tekrar test yatırabilirim çifte bayram olsun diye

Back