Bende bugün başladım hadi hayırlısı bakalım sonuç inşallah olumlu sonuçlanır bizde 7.5 aydır istiyoruzKlomenle oluşan kistim ve 9 aydır gelmeyen bebişim için yarın soğan kürüne başlıyorum. Umut olmak isteyen deneyimler var mı
İnşAllah güzel haberlerle gelBanada umut lazm 15 gun kullandm ilk kezzzz adete son 3 hadi bakalmmm nolacak banaa
Okudum bugün ki yazılarınıBanada umut lazm 15 gun kullandm ilk kezzzz adete son 3 hadi bakalmmm nolacak banaa
Adetin kaçıncı günü bugünBende bugün başladım hadi hayırlısı bakalım sonuç inşallah olumlu sonuçlanır bizde 7.5 aydır istiyoruz
Umarım güzel sonuç gelirBen de 10 gün kullandım. Bata 10 gün var. Umarım güEl haberler alırız hepimiz.
Dün bitti adetim bugün başladımAdetin kaçıncı günü bugün
Bende bugün başladım beraber beklicez deseneDün bitti adetim bugün başladım
Dün bitti adetim bugün başladımAdetin kaçıncı günü bugün
aynen öyle ama kokusu çok kötü burnumu kapatıp içiyorum 2 hafta nasıl dayanırım bilemiyorum. Sonucu yazıcam sana sende yazBende bugün başladım beraber beklicez desene
Bana o kadar kötü gelmiyor ya da daha önce 3 gün içmiştim alışmış olabilirim.Dün bitti adetim bugün başladım
aynen öyle ama kokusu çok kötü burnumu kapatıp içiyorum 2 hafta nasıl dayanırım bilemiyorum. Sonucu yazıcam sana sende yaz
Aldım adını unutmam seni yazarım mutlaka sende yazBana o kadar kötü gelmiyor ya da daha önce 3 gün içmiştim alışmış olabilirim.Sonucu mutlaka yaz
Hayırlı haberlerimizi yazarız inşallahAldım adını unutmam seni yazarım mutlaka sende yaz
İnşallahHayırlı haberlerimizi yazarız inşallah
Ağustos ayında başladım bittikten 10 gün sonra hamile oldugumu öğrendim hemde ilk denememdeKlomenle oluşan kistim ve 9 aydır gelmeyen bebişim için yarın soğan kürüne başlıyorum. Umut olmak isteyen deneyimler var mı
Seni de çok gördüm forumda umut oldun zatenAğustos ayında başladım bittikten 10 gün sonra hamile oldugumu öğrendim hemde ilk denememde
Kız hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizeAğustos ayında başladım bittikten 10 gün sonra hamile oldugumu öğrendim hemde ilk denememde
Dua ederim tabiKız hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizeinşallah da hayırlısıyla al kucağına
Ne durumdasın canımBen de 10 gün kullandım. Bata 10 gün var. Umarım güEl haberler alırız hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?