Arkadaşlar geçen ay 18 inde adet oldum adet bitiminde soğan kurune başladım bu ay hala adet olmadım ama karşımda bazen sancılar oluyor sizce sebebi nedir
ben de yeni başladım bu küre 3 gün bitti..henüz yoğun akıntı falan olmadı..
bir de sorum var 15 gün bitince adetten sonra 10 gün daha yapılıyor galiba..sonra bitiyor mu...yani 15 gün sonra 10 gün sonra bitti mi
geçen ay adetimden 5 gün sonra ben de başladım soğan kürüne.15 gün uyguladım.bu ay 19 unda olmam gerekiyodu.2 gün geciktim.erken olurum geç olmam normalde.bel agrım var benim de.hayırlısı hakkımızda,ama ümitlenmeyelim...Arkadaşlar geçen ay 18 inde adet oldum adet bitiminde soğan kurune başladım bu ay hala adet olmadım ama karşımda bazen sancılar oluyor sizce sebebi nedir
geçen ay adetimden 5 gün sonra ben de başladım soğan kürüne.15 gün uyguladım.bu ay 19 unda olmam gerekiyodu.2 gün geciktim.erken olurum geç olmam normalde.bel agrım var benim de.hayırlısı hakkımızda,ama ümitlenmeyelim...
ben 2 gündür yapıyorum bu kürü. internetten araştırmıştım, adet bittikten sonra başlayın yazıyordu. ben de öyle yaptım ama henüz yoğun bir akıntı görmedim. bugün şu an da dahi başım dönüyor hafif, bu kürle mi ilgili bu acaba? çünkü daha önceden okumuştum, bazılarında da benzer bir etki gstermiş.
evet polikistik over için yapıyorumne için yapıyorsun kürü kist mi var, eğer kist için yapıyorsan geçmezse adetten sonra on gün daha yapabiliyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?