ben de soğan kürünü yapıyorum 8 gün oldu. akıntıların olması güzelmiş, ibrahim saraçoğlu akıntılar temizlendiğinin göstergesidir diyor. bende de çikolata kisti var, akıntılarım oluyo ama beyaz renkte. inş faydasını görürürüz
açıkçası ben çok doğru bulmuyorum böyle her yazılan şeyi uygulamayı doktora görünmekte fayda varf bi iki ilaç ile düzelicekken soğan kürü niye
sağol ya biz düşünememiştik doktora görünmeyi, ben taşradan yazıyorum doktora ulaşamadık, bize yol gösterir misin, hava ambulansıyla mı gidelim yoksa paletli ambulansla mı
Soğan kurunu kist içi. Kullaniorum bayagi su gbi akintm oluo. Ayrıca yenide kullanmiom eski bir teknigim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin de mi çikolata kistiniz var
Bende bu ay deniycem. adetin yedinci gunu basla dediler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar soğan küründe bildiğim kadarıyla soğanı haşlayıp suyu içiliyor. İçmesi zor olmuyor mu?
yo hiç zor olmuyor, haşladığın için daha kolay oluyor. ben de önce iğrenirim içemem diye düşünmüştüm, ama haşlayınca kötü kokmadı
Bu habere çok sevindim, bende denemek istiyordum ama bir türlü cesaretim el vermiyordu. Teşekkür ederim canım, yüreğime su serptin
açıkçası ben çok doğru bulmuyorum böyle her yazılan şeyi uygulamayı doktora görünmekte fayda varf bi iki ilaç ile düzelicekken soğan kürü niye
sağol ya biz düşünememiştik doktora görünmeyi, ben taşradan yazıyorum doktora ulaşamadık, bize yol gösterir misin, hava ambulansıyla mı gidelim yoksa paletli ambulansla mı
cnm sen uygula bak bıde adetın ıkıncı gunu tacın bal corekotu bnde burda duyudum onu bu ay adet olursam kı ıns olmam onu bnde yapcm bakma arada cıkıo boleler yapcak bişi yok bn ne doktrlara gdıorum ozelınden tut devlete kadar ama 3 yıldır bişi yok sımdı bole seylerde uyguluyorum bakalım hayrlısı ıns
cnm sen uygula bak bıde adetın ıkıncı gunu tacın bal corekotu bnde burda duyudum onu bu ay adet olursam kı ıns olmam onu bnde yapcm bakma arada cıkıo boleler yapcak bişi yok bn ne doktrlara gdıorum ozelınden tut devlete kadar ama 3 yıldır bişi yok sımdı bole seylerde uyguluyorum bakalım hayrlısı ıns
haklısın canım, sanki herkes doktora gitmesini bilmiyormuş gibi yorum yapıyorlar. ben de aynı senin gibi özele de gittim profesöre de gittim ama olmadı, tedavi edemedikleri şeyler de var birçok şey yaşadım şimdi hepsini yazmak istemiyorum burda i.saraçoğlunu aradım o tavsiye etti, şimdi onun tedavisini uyguluyorum inş faydasını görürüm, en azından doğal yolla tedavi oluyorum. tabi şifayı verecek olan Allah c.c gerisi vesile biz elimizden geleni yapalım da. teşekkür ederim Allah hepimizin dileğini gerçekleştirsin.
Dr kar herşeye çare bulamıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?