soğan suyunu 15 gün kullandım. ve regl oldum. reglimin 2. günü incir suyuna başladım. 5 gün incir suyundan sonra incir-havuç suyuna devam ediyorum. daha bitmedi kürüm. bunun yanında yumurta geliştirici serophene kullanıyorum. 23 nisanda dr kontrolüm var bakalım bir değişiklik oldu mu ya da var mı?
Adaçayı için güzel şeyler söylüyorlar. Zararı da yok dogaseyler sonuçta
Anladım canım Saol bende ilk bebeğimde incir kurunu ve eşimede keçi boynuzu kürunu yaptım.o ay hamile kaldım.gelecek ay yapicam ikisinide.2. Bebus gelmiyo bi türlü.Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin inşallah
ne güzel inşallah bende de işe yarar canım bakıcaz ve görücez 23 nisanda yumoşlar ne alemde :)
hadi bakalım burdan yaz tatlım ne durumdasın
selam canım Evvel Allah sağlığına kavuşursun umarım,ben soğan kürüne temmuzda başladım,mensler 45-48 günde bir oluyodu,kürü uyguladığım çizelge ile tadet tarihlerim şöyle oldu,21 temmuz,1 eylül,10 ekim ve bebiş,hamdolsun,hamile kaldığımda yeniden başlamıştım küre,nasılsa düzensiz diye önemsemedim,bir de ilk zamanlar gebelik olmayınca nasılsa yine mens olur dedim,baktım bişey yok 22 kasımda test yaptım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,inşallah herkes şifa bulur...sağlıcakla...
amin canım...Evvel Allah bacılar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,duanımızı,ibadetimizi eksiksiz yapmalıyız,o istesin yeter ki...şifa bulur herkes inşallah,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip olsun cümlemizeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına
kızlar bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama çalısıyorumçalısırken nasıl olacak? cok koku yapıyormu? bırde adetın 7.günümü başlanıyor yoksa adet bıttıkten 7 gun sonramı baslanıyor?
günaydın.
soğan küründen sonra incir kürüne başlamıştım ama tam devam edemedim. o sırada serophene adlı ilacı kullanıyordum. şimdi 2 tane büyümüş yumurtam var. çatlatma iğnesini de yaptırdım. bat'ım 8 mayıs. merakla bekliyorum.
Canım sadece incir ve sogan küru mu yaptın ilaç kullandinmi .
canım soğan kürü yaparken yumurta geliştiren bi ilaç kullanmadım. ama incir kürüne başladığımda dr serophene de vermişti. onu kullandım canım. rutin kullandıklarımı hiç bırakmadım.
Anladım canım bende kullanicam bu ay yapmadım bişey .catlatma icinde incirin içine havuç atiyorlar.Allahim hepimize versin inşallh .sende degerlendir canım bu ay olur seninde Allahin izniyle
Kızlar bugün ikinci gün soğan kurun başladım. Buna başladıktan sonra neler oluyor... tarif gibi yaptım onda sıkıntı yök. Kimlerde nasıl tepkiler oldu :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına
Kızlar bunu uygulamayı ben de çok istedim ama içemedim ya.
Nasıl içiyorsunuz? İçine birşey de katmayın diyorlar.
Gerçi ne katılır ki zaten soğan suyuna şeker atacak değiliz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?