soğan kurun başladım ama kafamda bir sürü soru var yardım eder misiniz

soğan suyunu 15 gün kullandım. ve regl oldum. reglimin 2. günü incir suyuna başladım. 5 gün incir suyundan sonra incir-havuç suyuna devam ediyorum. daha bitmedi kürüm. bunun yanında yumurta geliştirici serophene kullanıyorum. 23 nisanda dr kontrolüm var bakalım bir değişiklik oldu mu ya da var mı?

Anladım canım Saol bende ilk bebeğimde incir kurunu ve eşimede keçi boynuzu kürunu yaptım.o ay hamile kaldım.gelecek ay yapicam ikisinide.2. Bebus gelmiyo bi türlü.Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Anladım canım Saol bende ilk bebeğimde incir kurunu ve eşimede keçi boynuzu kürunu yaptım.o ay hamile kaldım.gelecek ay yapicam ikisinide.2. Bebus gelmiyo bi türlü.Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin inşallah

ne güzel inşallah bende de işe yarar canım bakıcaz ve görücez 23 nisanda yumoşlar ne alemde :)

merhaba arkadaşlar bende suan 2.soğan kürünü uyguluyorum ....2.soğan kürü adete 10 gün kala başlanıyor ama ben o son 10 günlük dönemde sehir dışında olduğum için adet bittikten 5 gün sonra başladım acaba yine de faydasını görür müyüm

selam canım Evvel Allah sağlığına kavuşursun umarım,ben soğan kürüne temmuzda başladım,mensler 45-48 günde bir oluyodu,kürü uyguladığım çizelge ile tadet tarihlerim şöyle oldu,21 temmuz,1 eylül,10 ekim ve bebiş,hamdolsun,hamile kaldığımda yeniden başlamıştım küre,nasılsa düzensiz diye önemsemedim,bir de ilk zamanlar gebelik olmayınca nasılsa yine mens olur dedim,baktım bişey yok 22 kasımda test yaptım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,inşallah herkes şifa bulur...sağlıcakla...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına

amin canım...Evvel Allah bacılar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,duanımızı,ibadetimizi eksiksiz yapmalıyız,o istesin yeter ki...şifa bulur herkes inşallah,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip olsun cümlemize :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ben soğan a başladım demiştim ya aylardır adet olamayan ben bugun regl oldum :))) mantar ada şifa oldu :)) yarın hormon testine gidecem :)))

kızlar bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama çalısıyorum :( çalısırken nasıl olacak? cok koku yapıyormu? bırde adetın 7.günümü başlanıyor yoksa adet bıttıkten 7 gun sonramı baslanıyor? :emir_bebek:

kızlar bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama çalısıyorum :( çalısırken nasıl olacak? cok koku yapıyormu? bırde adetın 7.günümü başlanıyor yoksa adet bıttıkten 7 gun sonramı baslanıyor? :emir_bebek:

Bende çalışıyorum hemde vardiyalı ben yaptım. Akşam gelince yaptım sabah evden çıkarken yaptım derken oldu
Ben aylardır olmuyordu o yüzden başladım zaman kollama dim. Normalde regl ye on gün kala imiş

günaydın.

soğan küründen sonra incir kürüne başlamıştım ama tam devam edemedim. o sırada serophene adlı ilacı kullanıyordum. şimdi 2 tane büyümüş yumurtam var. çatlatma iğnesini de yaptırdım. bat'ım 8 mayıs. merakla bekliyorum.

günaydın.

soğan küründen sonra incir kürüne başlamıştım ama tam devam edemedim. o sırada serophene adlı ilacı kullanıyordum. şimdi 2 tane büyümüş yumurtam var. çatlatma iğnesini de yaptırdım. bat'ım 8 mayıs. merakla bekliyorum.

Canım sadece incir ve sogan küru mu yaptın ilaç kullandinmi .

canım soğan kürü yaparken yumurta geliştiren bi ilaç kullanmadım. ama incir kürüne başladığımda dr serophene de vermişti. onu kullandım canım. rutin kullandıklarımı hiç bırakmadım.

Anladım canım bende kullanicam bu ay yapmadım bişey .catlatma icinde incirin içine havuç atiyorlar.Allahim hepimize versin inşallh .sende degerlendir canım bu ay olur seninde Allahin izniyle

Anladım canım bende kullanicam bu ay yapmadım bişey .catlatma icinde incirin içine havuç atiyorlar.Allahim hepimize versin inşallh .sende degerlendir canım bu ay olur seninde Allahin izniyle

canım ben incir kürüne başladım sonrasında incir-havuç kürüne devam ettim. ama tamamlayamadım. kısmet bakalım mayıs ayını merakla ve heyecanla bekliyorum.

Slm millett. Soğan kürünü 2.kez yapıcam. Geçen ay 15 günü tamamladm sabah akşam içtim. 2 gün sonra tekrar başlıcam ama 5 yada 7 gün yapılması gerekiyomuş doğrumu? Hemen hamile kalan var mı bu şekilde?

mrb özelden msj atamıorum ondan buraya yazayım görursun dedim.ovulasyon testinde 2 çizgiyi gordugum gece preseed ile ilişki oldu.herhangi bi yan etkisi yok kullanımı rahatsız etmio su bazlı zaten.almadan eczacıya da danıştım.

Kızlar bunu uygulamayı ben de çok istedim ama içemedim ya.
Nasıl içiyorsunuz? İçine birşey de katmayın diyorlar.
Gerçi ne katılır ki zaten soğan suyuna şeker atacak değiliz de :9:

ben nefes almadan bir dikişte içip bir lokma ekmek atıyordum ağzıma ama artık alıştım:)

kızlar merhaba
ben ilk hamileliğimde 2 yıl hamile kalamayınca soğan kürünü yapmıştım o ay hamile kalmıştım hatta eşime keçiboynuzu kürü başlamıştık da bitmemişti bile kür.
ikinciyi istiyoruz gene geçti2 yıl herhalde dedim gene soğan kürüne ihtiyacım var ama aradan uzun zaman geçince nasıl yapılıyor unutmuşum internetten baktım çalıştığım halde o koşturmacada her sabah yaptım ama akşamları yapmayı unutmuşum yani adetimin 7. günü başladım bir hafta sabah içtim şimdi ikinci haftadayım bu hafta da sabah akşam içiyorum işe yarar mı bilmiyorum yalnız ilk başladığımda karnım çok ağrımıştı ondan sonra da alt tarafımda bir kaşıntı oldu, beyaz minik minik parça parça bir akıntım olduğunu fark ettim hala kaşıntı devam ediyor ama ağrım yok hayırlısı kızlar sizce soğan kürüne mi bağlı bu öncekinde nasıl olduydu hatırlayamıyorum:((( aradan 5 yıl geçti ya...

Back