inşallah inşallah inşallah canimmmmm bebis tir o annesinin karnına yerleştirme sancısı oluuurrr :)
ayy keşke öle olsa kuzum ya ama sanmıyorum hiç ben
Her zaman hersey için bir umut vardır canım. Kalbine mutsuzluk getirme sen gül ki bebis de gülerek gelsin :)))
selam canım Evvel Allah sağlığına kavuşursun umarım,ben soğan kürüne temmuzda başladım,mensler 45-48 günde bir oluyodu,kürü uyguladığım çizelge ile tadet tarihlerim şöyle oldu,21 temmuz,1 eylül,10 ekim ve bebiş,hamdolsun,hamile kaldığımda yeniden başlamıştım küre,nasılsa düzensiz diye önemsemedim,bir de ilk zamanlar gebelik olmayınca nasılsa yine mens olur dedim,baktım bişey yok 22 kasımda test yaptım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,inşallah herkes şifa bulur...sağlıcakla...Kızlar bugün ikinci gün soğan kurun başladım. Buna başladıktan sonra neler oluyor... tarif gibi yaptım onda sıkıntı yök. Kimlerde nasıl tepkiler oldu :)
Kaynayan iki Bardakçı suya dörde bölünmüş soğanı koyuyorum 5 dakika kaynıyor hafif ılık olunca içiyorum canım sen nasıl yapıyorsun
selam canım Evvel Allah sağlığına kavuşursun umarım,ben soğan kürüne temmuzda başladım,mensler 45-48 günde bir oluyodu,kürü uyguladığım çizelge ile tadet tarihlerim şöyle oldu,21 temmuz,1 eylül,10 ekim ve bebiş,hamdolsun,hamile kaldığımda yeniden başlamıştım küre,nasılsa düzensiz diye önemsemedim,bir de ilk zamanlar gebelik olmayınca nasılsa yine mens olur dedim,baktım bişey yok 22 kasımda test yaptım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,inşallah herkes şifa bulur...sağlıcakla...
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörekotu ( öğütülmüş)
10 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyoruz
bak canım bıde bunu mu yapsak?
buraya da yazayım.
soğan kürünü ben de ilk başta yapamamıştım. yapıp içene kadar hatta içtikten bi süre sonra daha nefes almadım. ve kokusunu duymadığım için midem bulanmadı. bunu deneyin bence.
şimdi incir kürüne başladım. incir kürü yumurta rezervlerini arttırıyo. çatlama problemi olanlar incir + havuç kürü yapıyor.
incir kürü: 7-8 kuru inciri yarım litre kaynayan suya atıp, suda 20 dk pişiriyorsun. ılıyınca sabah ve akşam aç karnına içtim ben. 21 gün uygulanıp 7 gün ara veriliyor. sonra yine 21 gün uygulanıyor.
incir + havuç kürü : 7-8 kuru inciri yarım litre kaynayan suya atıp 15 dk kaynatıyorsun. ayrı bir yerde yarım litre suya 3 orta boy havucu 3'e bölüp kaynayan suya atıp, kaynatıyorsun. çok ılımadan iki suyu birbirine karıştırıyorsun. bunu yemeklerden yarım saat önce tüketebilirsin. 2 öğün veya 3 öğün. kalan suyu buzdolabında saklayabilirsiniz. 2 günlük taze hazırlayabilirsiniz.
reglin 2. gününden itibaren başladım ben incir kürüne. 5 gün sonrasında incir+havuç yapmaya başladım.
kullandığınız su klorsuz olacak. hazır su kullanılabilir.
Tatlı ve güzel birşeye benziyo :))) kürleri yaparken aktar kadar bilgili olduk vallahi araştırırken
Aynen öle olduk canım yaa :) soğandan ıyıdır sanırım içebiliriz rahatça...
Aynen aynen :)) hadi başlayalım
Canım çok güzel bilr paylaşım olmuş sağolasın .. bebis ler kucağıma almak nasip olur inşallah :)))
Tatlı ve güzel birşeye benziyo :))) kürleri yaparken aktar kadar bilgili olduk vallahi araştırırken
Bn bunu ypiyorum bundan sonrafa sogan kurunu yapabilirmiyim acaba
Tamam ama bi arkadaş adetin 2. günü başlancak yazmış canım
benim kıstim yok ama 3 aydır bende olamıyorum pko uyum. Bende olabilmek için başladım adet söktürücü kullanmak istemedim bu sefer.
O adet sokturuculer düzeni alt ust edio ben evlendigim ilk ay adet olmadim söktürücü verdi doktor sonra iki uc kez iki haftda bi adet oldum cildircaktim bi da da asla kullanmam adet olmak iatiyosaniz hamile olmadinizdan eminseniz bi fincan adacayi bi fincan kekik cayi ve bi tatli kasigi corekotu cigneyin aksaminda oldum beninanamadim o yüzden bal tarcin corekotuna inaniyorum ve uyguluyorum bu ay
konuya bi açıklık getireyim. soğan kürü regl bittikten 7 gün sonra başlanacak. başlama zamanı en doğru olan zaman buymuş.
soğan kürü 15 gün uygulandıktan sonra regl zamanınıza yaklaşmış oluyorsunuz. regl olup bittikten sonra bir sonraki regl tarihinizden 10 önce 7 gün daha uygulamanız gerekiyor.
yani formül olarak yazacak olursak;
regl + bittikten 7 gün sonra 15 günlük soğan kürü başlanır + bitince 1-2 gün içinde regl olunur + bundan sonraki regl tarihiniz ne ise ondan 10 gün öncesi 7 günlük soğan kürü uygulanır. ve bitirilir.
regl döneminiz düzensizse kendinize göre ayarlamanız gerekecek.
bundan sonra incir kürü uygulanabilir. incir kürüne ben reglin 2. günü başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?